• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Ben baktığımda doğru düzgün kitap bile kalmamıştı. Az önce köpeği de internetten sipariş verdim, arabayı da sipariş ettim sevecek mi bilmiyorum artık. Bir de şu toplu oyumcak vardıya bimde yuvarlama kulesi bi ondan kalmıştı aldım bir de tavus kuşu vardı onu aldım çok ilgisini çekti diyemem 😀
ben de kuklalardan kuleden ve basmalı dönen şeyden aldım bi tek kuklalar ilgisini çekti hepsini yedi :D o yukarda attığın arabalar çok güzelmiş ben de kalpledim indirime girerse yapıştırırım

ben de kuklalardan kuleden ve basmalı dönen şeyden aldım bi tek kuklalar ilgisini çekti hepsini yedi :D o yukarda attığın arabalar çok güzelmiş ben de kalpledim indirime girerse yapıştırırım
Gelince bir kurayım haber veririm size de alınır mı vs diye. Çünkü bir marka tekerlekleri çıkıyor tutma kulpu dandik yazmışlar başka bir markaya kurulumu çok zor uğraşılmaz demişler bi bakayım haber ederim ona göre

Son düzenleme:
Ben baktığımda doğru düzgün kitap bile kalmamıştı. Az önce köpeği de internetten sipariş verdim, arabayı da sipariş ettim sevecek mi bilmiyorum artık. Bir de şu toplu oyumcak vardıya bimde yuvarlama kulesi bi ondan kalmıştı aldım bir de tavus kuşu vardı onu aldım çok ilgisini çekti diyemem 😀
Ben de yuvarlama kulesini aldım sadece topuyla oynuyor ses çıkıyor siye dncjsjsksn tavus kuşu nasıl şyi ki almamışım o zaman cncnsnsnsma tospik, masalcı tırtıl, masal plağı hepsi vardı ama almadım ya

Ben de yuvarlama kulesini aldım sadece topuyla oynuyor ses çıkıyor siye dncjsjsksn tavus kuşu nasıl şyi ki almamışım o zaman cncnsnsnsma tospik, masalcı tırtıl, masal plağı hepsi vardı ama almadım ya
Ben aslında masalcı tırtıla gittim de ypktu siz burda köpekçik iyi diyince neyse onu alayım dedim 😀 tavus kuşu saçma spaan bir şey verdiğim paraya üzüldüm açıkçası. Yuvarlama kulesindeki topları yemeye çalışıyor benimkide ama ben oynayınca izliyor en azından dikkatini çekti 😀tavus kuşunu da ekledim görseli böyle anlamsız bir şey 😀

Eklentiler

• 1000036630.webp
    1000036630.webp
    18 KB · Görüntüleme: 10
Ben aslında masalcı tırtıla gittim de ypktu siz burda köpekçik iyi diyince neyse onu alayım dedim 😀 tavus kuşu saçma spaan bir şey verdiğim paraya üzüldüm açıkçası. Yuvarlama kulesindeki topları yemeye çalışıyor benimkide ama ben oynayınca izliyor en azından dikkatini çekti 😀tavus kuşunu da ekledim görseli böyle anlamsız bir şey 😀
Benim masalcı tırtıl şarkı söylüyor ya 🤣🤣🤣

O kadar şey aldım bebeğim soda şişesiyle oynuyor?🤣

Kızlar,
Poyrazın burnu çok akıyor ve tıkanıyor mama içemiyor uyuyamıyor
Bi ara öksürük oldu sağlık ocağına götürdüm ciğerlerine baktı sorun yok dedi
Ek gıdasını yiyor keyfi de yerinde ama burun akıntısına sinirleniyor 🥲
Çok canım sıkkın var mı tavsiyeniz?

Ay benim oglan da, o kadar seviyor ki bazen parkta bisikletli bebe izliyoruz oturup😂

Ay o kopek benim isimi cok kolaylastirdi, en sevdigi oyuncakti. Ucuncu seviyeye getirip ayagindan uc defa uzun basip kalbine basinca tum sarkikari arks arkaya caliyormus, benim bunu kesfetmek aylarimi aldi da😂

Biz de su an asiri kotuyuz, bi ara gecede 2 uyanmaya kadar inmistik, su aj 5-6-7 🥲 cok uykusuzum ya. Bi de aglamasi normal aglama fegil, valla dovsem etsem boyle aglanmaz deliricem
Ay allah razı olsun🤣🤣 hiç haberim yoktu şarkıları peş peşe çaldığından. Hayat kurtaran bir bilgi oldu bizim için🤩

Nebülizatör kullanan var mı? Burun açmada faydası oluyor mu?
Ben kullandım, faydası var bence kullan balgamı yumuşatıp atmasını sağlıyor ağız yoluyla çıkaramasa da yutup kaka yoluyla çıkarır. Tabi çok hızlı geçmez ama benimkinin geçmesi 10 günü buldu. Bir de burnunu açık tutmaya çalış nekadar ağlasa da ben temizledim sonra rahat içiyordu mamasını.

Ben kullandım, faydası var bence kullan balgamı yumuşatıp atmasını sağlıyor ağız yoluyla çıkaramasa da yutup kaka yoluyla çıkarır. Tabi çok hızlı geçmez ama benimkinin geçmesi 10 günü buldu. Bir de burnunu açık tutmaya çalış nekadar ağlasa da ben temizledim sonra rahat içiyordu mamasını.
Bi türlü tam temizlenmiyor ya valla benim nefesim tıkanıyor bişeyi yanlış mı yapıyorum. O serum fizyolojik tüpleri var ya yarısını birine yarısını birine ama diğer delikten akma öoğu zaman olmuyor işte hatta baby vac var çekiyorum bi delik tıkalı yani belli gelmiyor ordan

Kızlar ya benimkinde tırmalama huyu var, her yerimi çizdi çok acıtıyor. Gözümü çıkaracak nerdeyse. Bu huyundan nssıl vazgeçirebilirim? Yapma dşyorum anlamıyor kızarsam da ağlıyor ama devam ediyor. Elini tutuyorum çoğu zaman sma bi snda yine yapıyır :( elim yüzüm tırnak izi içinde ya

Kv almış ipege toplari alip yemeye çalışıyo veya birbirine vuruyo o kadar jggggjhgjhhj zaten +12 ay diyo normal

Back
X