- 12 Ağustos 2024
- 1.631
- 3.624
- 53
- 26
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #49.381
Of inşallah ya perişan oldu çocuk2. Doz bizim de aynı oldu ağrıdan ağlıyordu. Yarına geçer bence bizimki de bir anda geçmişti.
Bende de var 12-18 bi tane ilskndjwnds icine iki ipek sıgar sjbshbddjdj şimdi evet ama yenidoganken de böyle miydi bebiskon sbsbsbdBilmiyom benim bebe mi mdndnejwjwjwkdlf hemen terliyor benimki üst üste giydirmeye gelmiyo ve bol kıyafetlerde rahat ediyor, 9-12 veya 12-18 bile giydiriyorum arada paçalarını katlayıp mdndnsnsjsks
Bizim okulda genelde anneye göre ayarlanıyor bi şekilde ama maalesef benimki oek düzgün olmadk. 21 saat dersim var ama cuma 2 saat üst üstr boşluk koymuş mesela. Önceki peogramım güzeldi sabahtan hiç boş olmadan girip çıkıyodum. Sen isteğini dile getir süt iznim var programım şöyle olsun diye belirt. Ben de tekrar konuşacağım, çocuğu olanlara dikkat ediyolar çünküKızlar öğretmen olanlara bi sorum olacak ders programı size uygun yapıldı mı yani bebeğinizin olduğu göz önünde bulundurulup sizin isteğinize göre düzenlendi mi yoksa bi program verildi buna uyacaksın denildi mi ya
Belki kıyafetib kalıbıyla alakalıdır kızBende de var 12-18 bi tane ilskndjwnds icine iki ipek sıgar sjbshbddjdj şimdi evet ama yenidoganken de böyle miydi bebiskon sbsbsbd
Kaç saat üst üste giriyorsun mesela canım senBizim okulda genelde anneye göre ayarlanıyor bi şekilde ama maalesef benimki oek düzgün olmadk. 21 saat dersim var ama cuma 2 saat üst üstr boşluk koymuş mesela. Önceki peogramım güzeldi sabahtan hiç boş olmadan girip çıkıyodum. Sen isteğini dile getir süt iznim var programım şöyle olsun diye belirt. Ben de tekrar konuşacağım, çocuğu olanlara dikkat ediyolar çünkü
Eski ve yeni programım bu şekilde. Bazı anneler 9da başlamak istediği için o şekilde hazırlanıyor ben sabahtan gelmek istedimKaç saat üst üste giriyorsun mesela canım sen
Anladım canım 5saat arka arkaya nasıl girebiliyorsun ya bebeğin duruyor mu benim sorunum o ama anlamak istemediler beniEski ve yeni programım bu şekilde. Bazı anneler 9da başlamak istediği için o şekilde hazırlanıyor ben sabahtan gelmek istedim
İsteğime göre yapıldı benim süt izni göz ününde bulundurularak. Öğleye ladar çalışıyorumKızlar öğretmen olanlara bi sorum olacak ders programı size uygun yapıldı mı yani bebeğinizin olduğu göz önünde bulundurulup sizin isteğinize göre düzenlendi mi yoksa bi program verildi buna uyacaksın denildi mi ya
Benim okulum evime 30km uzaklıkta bebeğe bakmaya annem geldi sağ olsun. Sabahtan öğleye kadar 4 derse girip geliyorum eve. Çünkü zaten aralarda eve gelebilme durumum yokAnladım canım 5saat arka arkaya nasıl girebiliyorsun ya bebeğin duruyor mu benim sorunum o ama anlamak istemediler beni
Benim de ev okul 23km eve git gel şansım yok canım mecbur bu şekilde. Ablam hallediyor bi şekilde, ağlıyor tabii ki aşırı huysuz bazı zamanlar ama mecbur.Anladım canım 5saat arka arkaya nasıl girebiliyorsun ya bebeğin duruyor mu benim sorunum o ama anlamak istemediler beni
Benim evime araçla 5dk . Ben 2ders gireyim eve gidip geleyim tekrar geleyim 2ders diyorum yapmıyorlar ya . Kayınvalidem bakıyor biberon içmiyor meme istiyor ne yapayım . Bana bebeği ona göre ayarla diyor robot mu bu çocuk yaBenim okulum evime 30km uzaklıkta bebeğe bakmaya annem geldi sağ olsun. Sabahtan öğleye kadar 4 derse girip geliyorum eve. Çünkü zaten aralarda eve gelebilme durumum yok
Şikayet et. Süt iznini istediğin saatlerde kullanabilirsin bı hakkın var. Bizim hocalar öyle yapmış bebekken. Eve gidip emzirip gelşyorşarmışBenim evime araçla 5dk . Ben 2ders gireyim eve gidip geleyim tekrar geleyim 2ders diyorum yapmıyorlar ya . Kayınvalidem bakıyor biberon içmiyor meme istiyor ne yapayım . Bana bebeği ona göre ayarla diyor robot mu bu çocuk ya
Bana diyor ki senin önceliğin öğretmenliğinŞikayet et. Süt iznini istediğin saatlerde kullanabilirsin bı hakkın var. Bizim hocalar öyle yapmış bebekken. Eve gidip emzirip gelşyorşarmış
Ben görevlendirmeyim canım zaten geçen hafta belli oldu okula gittiğimden beri bana karşı bi sorunları var gibi idarenin anlayamadım ters ters konuşuyorlar şube müdürüne gidip anlatıcam derdimi ben deŞikayet et. Süt iznini istediğin saatlerde kullanabilirsin bı hakkın var. Bizim hocalar öyle yapmış bebekken. Eve gidip emzirip gelşyorşarmış
Hayır çok tehlikeli yere oynuyor. Ben bankacıyım bankada bile özellikle o kanun mailnatıldı. Süt izni saatine anne karar verir diyeBana diyor ki senin önceliğin öğretmenliğin
Bana diyor ki senin önceliğin öğretmenliğin
Devlet memuru musun? Değilsen de her türlü senin dediğini yapmak zorundalar kanuna göre. Hele devlet memuruyssn hiç takma bile her türlü değişecek o programBen görevlendirmeyim canım zaten geçen hafta belli oldu okula gittiğimden beri bana karşı bi sorunları var gibi idarenin anlayamadım ters ters konuşuyorlar şube müdürüne gidip anlatıcam derdimi ben de
Ay saçmalığa bak. Kanun var açık açıkBen görevlendirmeyim canım zaten geçen hafta belli oldu okula gittiğimden beri bana karşı bi sorunları var gibi idarenin anlayamadım ters ters konuşuyorlar şube müdürüne gidip anlatıcam derdimi ben de
Devlet memurıyım canım ama yapmıyorlar işte anca bu kadar oluyır diyor bana bi de bi dersin 5/10dakikasınsa bebek durmuyor diye çıkıp emzirp geldim ertesi gün o dışardan geliyordun işlemedin öi diyor destek eğitim bu arada derslerimDevlet memuru musun? Değilsen de her türlü senin dediğini yapmak zorundalar kanuna göre. Hele devlet memuruyssn hiç takma bile her türlü değişecek o program
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?