2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Üff evet nasıl oluyor hiç anlamadım kemikleri gözüküyor bazılarının resmen doğuma rağmen bebek ayrı kilo kısmı ayrı yoruyor beni
Evet ya iyice kuduruk oldular hiç oturanıyorum resmen düşecek çarpacak vs diye oyuncaklarla güzel oyalanıyor benimki.
Aaa bi de bende meyve sebze magnetleri vardı buzdolabının alt kısmına yapıştırdım. Ben mutfaktayken onlarla oyalanıyor çıkarıyor aklınızda bulunsun

Benimki oyuncak sevmiyor ya ilk defa gördüğyse eğer yeni alındıysa 5 dk. Sonra hiç ilgisini çekmiyor. Ne o top kulesi ne eğitici köpekçik ne tavus kuşu. Bi kitap seviyor bakıyor onlara bir şu meşhur zürafa var ya onu seviyor onu d aben oynatıyorum. Onun haricinde ben onunla oynayayım istiyor hep. Ben onu ham ham diye öpüyorum o da benim yanağıma hamham diye ses çıkarmaya çalışıp yalıyor dışarı çıkmayı seviyor ağaçları yaprakları bisiklete binen çocukları ve arabaları izlemeyi seviyor. maşallah oynasın oyuncaklarla çok güzel cidden diğer türlü aşırı yorucu gerçekten. Magnetlerde mantıklıymış bu arada denemek lazım ama bensiz yine oynamaz muhtemelen

Benimki de genelde yanında oturayım istiyor, ben de beraber oynuyorum ama kendi başına da duruyor ya maşallah diyim nhgdfhjsf sadece çok yaramaz her yere gidiyor kurcalıyor döküypr çekiyor falan çok seviyor dağıtmayı kitaplarını da küçük yer kitaplığı aldım diziyorum oraya alıp alıp yere atıyor
Biz çok dışarı çıkmıyoruz ya iyi yapıyosun, birazcık kendi başına oynasa rahat edersin

Maşallah maşalahh benimki emekleyebiliyor ama tercih etmiyor bazen sürünüyor bir şeyi almak isterse ve emeklemek istemiyorsa ağlıyor biz dışarı çok alılştırdık galiba ya yemek yemeye kahvaltıya fln gidince hemen dikkat çekmeye çalışıyor bağırıyor gülüyor çapkın biraz senin erken başlamış kurcalayıp dökmelere hem iş hem ev hem hareketli bebiş allah kolaylık versin

Çok zekiler ya şuna bak üşeniyor
Sorma kız bi de çok uykusuzum bence ilk 3 ay daha kolaydı ya besliyodum uyuyodu günün çoğunda şimdi çok yoruyor uyumuyor da düzgün onda da tek sıkıntı sürekli süt sağmak zorunda olmamdı

Evet ya zor geliyordu ama büyüdükçe daha zorlaşıyor sanki bir de işe gitmek mahveder insanı ben evdeyken bile tükeniyorum valla bir de bir şeyler öğretmek zorundasın kendi kendine yaptığın iş değilki kafan rahat olsun

Olsun geçecek bu günler ya 8 aylık olmak üzereler su gibi geçiyor zaman, tamam yıpranıyoruz ama alışcaz inşallah
Evet belki masa başı bi iş olsa kendi halimde olurdum şimdi öğrencileri sustur öğret sınav yap oku, velilerle uğraş zor ya. Neyse ki hemencecik bitşyor yarım gün
Annişin nasıl oldu bu arada? Tedavileri iyi gidiyor mu

Kemoterapi devam ediyor canım ameliyat olamaz riskli dediler. Bir ilaç var iyi gelecek ama 3 haftada bir alması gerekiyor belki bir ömür ve 180bin civarı sgk da karşılamıyor. Bakalım süreç zor hayırlısı artık. Bende kalıyor hala yuvarlanıp gidiyoruz senin baban nasıl oldu karşı taraf cezasını aldı inşallah?

Ya keşke karşılasaydı bir çok hastanın belki tek umudu şifası ama maddiyat yüzünden kimse ulaşamayacak çok zor ya. Allah şifa versin bir an önce inşallah
Babam hala tek başına hiçbir şey yapamıyor yatıyor yatakta maalesef, fizik tedavi alması lazım şu anlık annem bir şeyler yaptırmaya çalışıyor. Kamu davası açıldı yeni bilmiyoruz ne olacak ama sanmıyorum ceza alacağını pek

Kamu davasına döndüyse ceza alır da haastane masraflarını vs karşılaması gerekirdi aslında. Dün trafikte bir motorlu gördüm yok önünü kaldırıyor zikzak çiziyor vs zibidi dedim ya insanların canıno tehlikeye atıyor yazık günah. Ne suçu var durduk yere babanın ömründen neredeyse 1 yılı götürüyor. Şöyle doğru düzgün caydırıcı cezalar olsa keşke

Ne karşılaması ya ne ziyarete geldi ne aradı sordu. Çok korkuyorum yolda, trafikte motor görünce vızır vızır geçiyorlar cidden caydırıcı ceza olmalı.

Erkek kardeşim de ya motorla ya da kiralık arabayla kaza mı ne yapmış anlatmıyor bize, avukat ulaştı icraya verildiniz diye. avukatla uzlaşmış 190k da oraya ödenecek bu yoklukta. Allah hayırlı evlat versin gerçektenn çok zor ya. Adam olmaz benim kardeşim anne babama yazık ne diyeyim dertlendim yine

Yaa çok geçmiş olsun az para da değil bir de hastane işleri içinde falan. Evli miydi kardeşin yoksa babanlarla birlikte mi ödeyecek. Kimseye bir şey olmamıştır da dersini almıştır umarım. Sonunu hiç düşünmüyorlar ya hem maddi hem manevi

Teşekkür ederim canım. Yok 23 yaşında bekar. Çalışıyor şu an aslında ama asla tutumlu biri değil parası yok herhalde :/ annem altınlarını bozup ödeyecek mecbur.
Gerçekten çocuk yetiştirmek çok önemli ya bakar mısın kardeşler arasında bile nasıl farklar oluyor. Asla düşünmüyor davranışlarının sonucunu.

Labne ya da süzme peynirle ezip veriyoruz

Kilolukar kervanına beni de ekleyin 27 kilo aldım hamilelikte 14 ünü verdim ite kaka kaldı 13.
Ne bakım yapmak geliyor içimden ne güzel giyinmek beden benim bedenim değil sanki cildime herkes çok güzel diyor ama çok daha güzeldi. Pırıl pırıldı. Sadece suyla yıkıyorum zaten şimdi.
Valla kimine yakışıyır kilo. Ama bana yok yani ben zayıfladığımda güzelim özgüvenim yükseliyor auram değişiyor fotoğraf çekilmek istiyordum habire şimdi cıks. Saçlarımı bile toplamak için aynaya bakmıyorum valla asansör aynasında görüyorum ne haldeyim

Aynı ya gerçekten bari 1. Yaş doğum gününe kadar zayıflayabilsem de doğru düzgün fotoğrafım olsa diyorum. Son 1 yıldır doğru düzgün fotoğrafım yok resmen

Ah canım yaa. Anneler işte gerçekten her şeye yetişiyorlar kıyamam valla yerine koyar inşallah kardeşin.. Öyle tabi derler ya her elin parmağı birbirinden farklı diye kardeşlerde bambaşka oluyor

Aile meselesine karışmak uygun değil aslında, ama haciz gelse daha iyi olmaz mı? Zaten kendi evi yok eve gelemez. Maaşına gelir. Kendi ödemiş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…