2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Yemeyi kesmesin de torpule gitsin bir şey olmaz jddnjdjdjjd

benimki bir ay erken geldi ya, zamani gbi sizinkid, 7.5 tan sonra basliyor diyorlar.
Bi gun 4 de uyaniyor bi gun 6 da bu sabah 5 yoktu uyandi, simdi 1 saat uyudu mesela asla bir saat uyumazdi, anlamiuorum napiyor
Bir gün uyukuya düşman mizmiz bir gün Güler yüzlü sakin ve bol uykucu benim de dengemi bozdu valla wjdbwjndjejdj

Igrencler ya iste ozelde boyle mahluklar altinda insanlar eziliyo ama kamuda zor o is boyle empatiden yoksun egoist tipler otoriteye hep biat eder kesinlikle hemen ilce milli egitime git
Aynen gidicem onlar da bi şey yapmazsa sendika yoluna başvurucam Allah bildiği gibi yapsın hepsini

Canım yabii ki çok haklısın dediğin gibi sırf vicdanen bile yapılabilecek bir şey ki bir de buna hakkın var yani. Ama maalesef bazen idare böyle olabiliyor ben de bu sene okulumda çok mutsuzum hatta ben değil direkt bütün hocalar öyle, müdürümüz çok sıkıntılı bir tip

Evet kesinlikle öyle vicdan meselesi biraz da Allah merhametli insanlarla karşılaştırsın hepimizi

Ben de yaptırıyorum canım. Bazen ister istemez instagram'da gördüklerim kafamı kurcalıyor bir çoğumuza olduğu gibi ama o riske giremem.
Şifa olsun kuzuya diğer mesajını da alıntılayamamışım içini ferah tut zaten araltırmışsın bir şey çıkmayacak güzel sonuçlar alacaksınız inşallah canım
Bizim okulda ben meslekçi olduğum için şefim yaptı 3 güne topladım 20 saat dersim var evim uzak boş günü tercih ettim ama şöyle söyleyeyim genelde bizim okulda da kafalarına göre giderler 8 yıldır aynı okuldayım hiç bir arkadaşın bebeğine göre ayarladıklarını görmedim önceden çok daha sıkıntılıydı şimdi yine idare biraz daha anlayışlı gerçekten Allah vicdanlı merhametli insanlarla karşılaştırsın
Benimki de öyle mama içmiyor evimde uzak çok zorlandım sürekli sağıp bırakmaya çalışıyorum ek gıdaya geçmiş olmasaydık başlayamazdım çok haklısın keşke idare engel koymak yerine idare edebilse gerçekten
Oy kuzusu ya anneciğini özlüyor alışacakmmerakmetme canım parla ben yokken babasıyla daha mutlu bebe eve geldiğimde o kadar saat babasıyla olmasına rağmen beni görmemesine rağmen umru değil aşırı bozuyorum bu duruma ben mi doğurdum babası mı belli değil yani Gerçekten evden çıkmak banada iyi geldi haftasonu ile birlikte 4 gün evdeyim bugün başlıyorum evden koşarak çıkıyorum eve gelesimde gelmiyor Eşim ders bitmeden aramaya başlıyor nerdesin nerdesin gel artık daha çıkmadın mı
Ben de şikayet edicem. Eşimin arkadaşı aybı okulda o konuşmuş bi de değiştirseniz diye ona da demiş ki böyle sorun çıkaracaksa iptal edelim görevlendirmesini görecek o ahkam kesmeyi
Ay işte böyle mobingci insanlardan nefret ediyorum ya hep görevlendirmesin diye bunlar ama böyleleri kendi öğretmenlerine de anlayış göstermiyorlardır eminim idarenin kötüsü çok zor Allah yardımcın olsun canım
Bizimde 3. Aydan beri kaşınıyor. Ama hala çıkamadı dişler. Oyun oynamak için yere oturuyorum gelip durmadan dizimi ısırıyor kaşımak için
Yav ahahah akıllı bıdık kendine ne iyi geleceğini de çok iyi biliyor yesinler kuzusunu

Kesinlikle öyle beni ilk baştan beri hoş karşılamadı zaten ama hepsini anlatıcam şube müdürüne . O kimmiş de görevlendirmesini iptal edelim diyor ya en çok ona sinir oldum milli eğitimden daha mı üstünsün sen nesin kimsin de düşündükçe sinirim artıyor

Malesef oturdukları yeri sahipleniyorlar hiç kalkmayacaklar sanki kendilerini koltukları gibi demirbaş sanıyorlar, öğretmen üzerinden ego tatmini yapan müdür ve müdür yardımcılarına ayar oluyorum…
Düşünüp strese sokma kendini canım sütün etkilenmesin böyle insanlar o kadar çok ki haklısın Allah iyilerle karşılaştırsın

Aynen öyle canım tamamen ego meselesi bununki ama inşallah haddini bildirecek çözüm bulucam kuruldum çok

Kızlar babacı maalesef ya hemen pabucumuz dama atılıyor. Bizimde mesela ben eve gelince çok tepki vermiyor ama eşim bi yere gidip gelsin heyecandan ne yapacağını şaşırıyor
Anneye anca trip
Büyüyünce bize düşkün olurlar (bir umut)

Bak senin talebin kanunla açıkça desteklenmiş. Daha önce de söylediğim gibi bizim kurumda bi şube müdürüyle personel arasında bu sorun yaşandıktan sonra yukarıdan mail atıldı bu kanun. Müdürlere resmen siz karışamazsınız dediler ki karışamazlar. Haklarınızı bilin ve alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…