Şifa olsun kuzuya diğer mesajını da alıntılayamamışım içini ferah tut zaten araltırmışsın bir şey çıkmayacak güzel sonuçlar alacaksınız inşallah canım
Bizim okulda ben meslekçi olduğum için şefim yaptı 3 güne topladım 20 saat dersim var evim uzak boş günü tercih ettim ama şöyle söyleyeyim genelde bizim okulda da kafalarına göre giderler 8 yıldır aynı okuldayım hiç bir arkadaşın bebeğine göre ayarladıklarını görmedim
önceden çok daha sıkıntılıydı şimdi yine idare biraz daha anlayışlı gerçekten Allah vicdanlı merhametli insanlarla karşılaştırsın
Benimki de öyle mama içmiyor evimde uzak çok zorlandım sürekli sağıp bırakmaya çalışıyorum ek gıdaya geçmiş olmasaydık başlayamazdım çok haklısın keşke idare engel koymak yerine idare edebilse gerçekten
Oy kuzusu ya anneciğini özlüyor alışacakmmerakmetme canım parla ben yokken babasıyla daha mutlu bebe eve geldiğimde o kadar saat babasıyla olmasına rağmen beni görmemesine rağmen umru değil aşırı bozuyorum bu duruma ben mi doğurdum babası mı belli değil yani
Gerçekten evden çıkmak banada iyi geldi haftasonu ile birlikte 4 gün evdeyim bugün başlıyorum evden koşarak çıkıyorum eve gelesimde gelmiyor
Eşim ders bitmeden aramaya başlıyor nerdesin nerdesin gel artık daha çıkmadın mı
Ay işte böyle mobingci insanlardan nefret ediyorum ya hep görevlendirmesin diye bunlar ama böyleleri kendi öğretmenlerine de anlayış göstermiyorlardır eminim idarenin kötüsü çok zor Allah yardımcın olsun canım
Yav ahahah akıllı bıdık kendine ne iyi geleceğini de çok iyi biliyor yesinler kuzusunu