- 21 Eylül 2017
- 2.975
- 7.282
- 158
- Konu Sahibi elektroforez
- #49.681
Bebişi uyuttum, düşünüyorum. 6.5 aylık 2 uykuya düşsem sağlıklı mıNapionuz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebişi uyuttum, düşünüyorum. 6.5 aylık 2 uykuya düşsem sağlıklı mıNapionuz![]()
Bebişi uyuttum, düşünüyorum. 6.5 aylık 2 uykuya düşsem sağlıklı mı
Benimki 5ten sonra mutlaka uyku istiyor uyumasına izin vetiyorum 10-11 arası da gece uyjusuna yatırıyorum. Daha erken uyutursam babasını hiç görememiş olcak diye çekmiyorum çok erkene3 uyku yaptığında gece 10.30-11.30 gibi uyuyor
Benim sütüm bitti artık sadece mama veriyorum çok kilo aldım kontrolsüzce yiyorum. Tatlılar abur cuburlar vs.Kızlar emziren yada mama verenler diyet yapan varmı ben emziriyorum daha çok aldjm nasıl vericez yaşım da var hemen veremiyorum çok iştahlıyım![]()
Ben de 5 den sonra bir uyku yaptırmak istiyorum ama uyuyamıyor. Saat 6 dan sonra uyumak istiyor. O zaman da gece uykusu çok geç kalıyor. Sabah da erken kalktığı için ben dinlenemiyorum. 2 uyku çok iyi oluyor ama sağlıklı mı zararlı mı bilemiyorum. Genelde 8. Ayda düşülüyor gibi gördümBenimki 5ten sonra mutlaka uyku istiyor uyumasına izin vetiyorum 10-11 arası da gece uyjusuna yatırıyorum. Daha erken uyutursam babasını hiç görememiş olcak diye çekmiyorum çok erkene
Eğer bebeğin uyum sağlıyorsa dene canım kimi bebek 3 devam ediyor kimisi 2ye erken geçiyor bebek belirliyor benceBen de 5 den sonra bir uyku yaptırmak istiyorum ama uyuyamıyor. Saat 6 dan sonra uyumak istiyor. O zaman da gece uykusu çok geç kalıyor. Sabah da erken kalktığı için ben dinlenemiyorum. 2 uyku çok iyi oluyor ama sağlıklı mı zararlı mı bilemiyorum. Genelde 8. Ayda düşülüyor gibi gördüm
8 de uyanıyor. 3. Uyku zannediyor. Ben de ışığı açmadan yeniden uyutmaya çalışıyorum. Bazen uyutabiliyorum. Bazen de gece kuşu gibi takılıyoruz. Annelikte bilmediğim o kadar çok detay var ki.. öğrendim dedikçe yenisi geliyorEğer bebeğin uyum sağlıyorsa dene canım kimi bebek 3 devam ediyor kimisi 2ye erken geçiyor bebek belirliyor bence
Bu arada bunda eşimin de suçu çok, alıp geliyor o da dikkat etmiyor tek başıma yapamıyorumBenim sütüm bitti artık sadece mama veriyorum çok kilo aldım kontrolsüzce yiyorum. Tatlılar abur cuburlar vs.
Artık dikkat etmeyi denicem diyet gibi değil de daha az sıklıkla kaçamak yapmaya çalışıcsm olursa tabi158 boyum 76 kiloyum, 53-58 arası gider gelirdim eskiden
![]()
Ben de veremedim. Sütüm hemen azalıyor. 2 kere başladım ikisinde de sütum azaldı bırakmak zorunda kaldım. Bence bizim diyetisyene gitmemiz lazımBu arada bunda eşimin de suçu çok, alıp geliyor o da dikkat etmiyor tek başıma yapamıyorumgeçen aynada kendime baktım bel bölgem karnım ne olmuş öyle aman allahım ya
Evet kesinlikle zaten aç kalmamak lazım emzirirken. Araya kefir kuruyemiş vs sıkıştırmak lazım az az sık sık beslenerek ama ne mğmkünnnBen de veremedim. Sütüm hemen azalıyor. 2 kere başladım ikisinde de sütum azaldı bırakmak zorunda kaldım. Bence bizim diyetisyene gitmemiz lazım
Ya eşim eczaneye gitti ilaç almaya karadut için biri verilir biri verilmez demiş. O da almamışSelam yetişkinlerde karadut özü aftlara birebir. Bebeklere de kullanılabiliyor diye biliyorum bi araştır canım. Dut özü veriyorum ben karadut özü de verilebilir diye düşünüyorum
çok doğruEvet kesinlikle zaten aç kalmamak lazım emzirirken. Araya kefir kuruyemiş vs sıkıştırmak lazım az az sık sık beslenerek ama ne mğmkünnn
Emzirirken veriliyo deniliyo ama ben sürekli yemek istiyorum nasıl yapıcaz bj kahveler falan acaba emzirirken içilirmiBenim sütüm bitti artık sadece mama veriyorum çok kilo aldım kontrolsüzce yiyorum. Tatlılar abur cuburlar vs.
Artık dikkat etmeyi denicem diyet gibi değil de daha az sıklıkla kaçamak yapmaya çalışıcsm olursa tabi158 boyum 76 kiloyum, 53-58 arası gider gelirdim eskiden
![]()
İlaçların bile çoğu yasak. İçinde ne var bilmediğimiz şeyi asla içmemeliyiz. Süt ile her şeyi paylaşıyoruzEmzirirken veriliyo deniliyo ama ben sürekli yemek istiyorum nasıl yapıcaz bj kahveler falan acaba emzirirken içilirmi
Bi komşum 2 aylık uyumayan bebeğine bitkisel damla almış arada veriyomuş bdbek hemen uykuya dalıyomuş bende bugğn tam 6 aylık kontrolde dr sordum verilir mi diye eğer çok zorlanıyosa uyumakta deneyebilirsiniz bitkisel bi damla dedi ama ben cesaret edip allmadım çok zor uykuya geçiyor8 de uyanıyor. 3. Uyku zannediyor. Ben de ışığı açmadan yeniden uyutmaya çalışıyorum. Bazen uyutabiliyorum. Bazen de gece kuşu gibi takılıyoruz. Annelikte bilmediğim o kadar çok detay var ki.. öğrendim dedikçe yenisi geliyor
Annenin psikolojisi kötüyse ben anlayışla karşılarım ama kendim de dayanabildiğim yere kadar dayanmaya çalışıyorum. Asla vermem diyemem, siz de durumunuza göre, kendi sağlığınızı da düşünerek karar verinBi komşum 2 aylık uyumayan bebeğine bitkisel damla almış arada veriyomuş bdbek hemen uykuya dalıyomuş bende bugğn tam 6 aylık kontrolde dr sordum verilir mi diye eğer çok zorlanıyosa uyumakta deneyebilirsiniz bitkisel bi damla dedi ama ben cesaret edip allmadım çok zor uykuya geçiyor
Kendimden ziyade ayakta gözleri kapalı ama asla yatıp uyumak istemiyo direniyo resmen dr onayladı ama yinede vermek istemiyorumAnnenin psikolojisi kötüyse ben anlayışla karşılarım ama kendim de dayanabildiğim yere kadar dayanmaya çalışıyorum. Asla vermem diyemem, siz de durumunuza göre, kendi sağlığınızı da düşünerek karar verinanne de iyi olmalı ki daha faydalı olabilsin.
Uyuması için zorlanıyorsa böyle yapabiliyorlar. Eşim bebek ağlasa da zorla sallamaya çalışıyor. O yüzden yatırınca direkt ağlıyordu. Ben mutsuz oldukca kucağıma alıyorum evi gezdiriyorum. Oynatıyorum. Sonra yeniden deniyorum direnci biraz kırıldı. Bir de zaman zaman bebeklerde uykuya direnme olur. Tekrar tekrar deneyin. Balkonda uyutuyorum bazen. Bazen sokağa çıkarıyorum. Bazen salonda. Bazen yatağında. Yeter ki üzülmesin ve uyusun dinlensin..Kendimden ziyade ayakta gözleri kapalı ama asla yatıp uyumak istemiyo direniyo resmen dr onayladı ama yinede vermek istemiyorum
Hergün parka çıkarıyorum yoruluyo yinede yok kendine işkence yapıo artık havalarda soğuyo dışarıda çıkamayız inşallah geçici bi durumdur 2 aylıkken beri böyleyiz 1 saat zor uyuyoUyuması için zorlanıyorsa böyle yapabiliyorlar. Eşim bebek ağlasa da zorla sallamaya çalışıyor. O yüzden yatırınca direkt ağlıyordu. Ben mutsuz oldukca kucağıma alıyorum evi gezdiriyorum. Oynatıyorum. Sonra yeniden deniyorum direnci biraz kırıldı. Bir de zaman zaman bebeklerde uykuya direnme olur. Tekrar tekrar deneyin. Balkonda uyutuyorum bazen. Bazen sokağa çıkarıyorum. Bazen salonda. Bazen yatağında. Yeter ki üzülmesin ve uyusun dinlensin..