• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    177
Ya kızlar kıymayı nasıl veriyorsunuz benimki sevmedi gibi
Yemeklerine katıyorum ilkten blenderla geçiyordum vitaminini alsın diye sonradan bırakmaya başladım şimdi köfte olarak da veriyorum
Çift çekilmiş kuzu kıymayı yapacağın gün sabahtan buzluktan çıkar normal buzdolabına koy yumuşasın direk buzluktan çıkarıp yemeğe atınca sert oluyor. Mesela çorba yapıcam aZ su ve yağda haşlıyorum gereken suyu tamamlayıp sebzeleri ya da bakliyatı ekliyorum

Kesinlikle pirzoladan aşırı zevk alıyor ben bir tane eline veriyorum o onun suyunu emerken ben de diğer pirzoladan koparıp koparıp veriyorum ağzına minik minik iyi oluyor 🥰
Hiç yapmadım pirzola sayesinde yapacağım inşallah 😁

yer fistigi ya da ceviz disinda kuruyemis veren oldu mu? Alerjenleri onden tanitiyorduk guya, nedense bi dondum kaldim yerfistiginda ki en sevdigim kuruyemistir. Zaten 3 defa markete gittim ve tuzsuz yer fistigi da bulamadim ama 6-9 ay arasi iyi diyorlardi, ve burasi icin de cok ciddi bir alerjen, cok yaygin goruluyor. Bir cesaret edip vermem lazimmis gbi hissediyorum. Bir de kizlar ne zaman salcali normal yemek yiyecekler? Ya da tuzla ne zaman tanistiracaksiniz? Teyzem tarhana yapmis, ondan vermek istiyorum ama mesela herkes bebek tarhanasi mi yapti verdi ya da aldi. Cocuk bize uyar demistim ama ben cocuga uydum, tuz algim tamamen degisti tuzsuz seyler bile asiri tuzlu gelmeye basladi artik😂
Badem findik kaju ceviz verdim yer fistigindan korkuyorum ben de ama denemek gerek

Yemeklerine katıyorum ilkten blenderla geçiyordum vitaminini alsın diye sonradan bırakmaya başladım şimdi köfte olarak da veriyorum
Çift çekilmiş kuzu kıymayı yapacağın gün sabahtan buzluktan çıkar normal buzdolabına koy yumuşasın direk buzluktan çıkarıp yemeğe atınca sert oluyor. Mesela çorba yapıcam aZ su ve yağda haşlıyorum gereken suyu tamamlayıp sebzeleri ya da bakliyatı ekliyorum
Ben püre sebze ile veriyorum ondna mı sevmedi ki çorba gibi yapayım bari

Back
X