• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Kızlar selam bugün 26.haftaya girdim ve kontrolüm vardı 🥳Her şey yolunda gözüküyor 🧿🧿🧿Geçen ay doktorum ayrıntılıya bakarken göstermemişti 2 ay sonra şükür renkli gördüm 🥰 Tek bir şey kafama takıldı 1 kg olmuş doktor bunu ooo çok güzel diyerek aktardı ama şimdi uygulamalardan bakıyorum boyu da kilosu da bir tık fazla beklenenden Şeker yüklemem iyi gelmişti çok şükür de ne bileyim takıldım kızlar bir tık da zayıf olurmuş ama anlamadım 😀 eşim de diyor zayıf olsa ona takılırdın Doktor mutlu mutlu niye söylesin bir yandan da bilemedim
Wow masallah 😂🥰❤️ artık kilolara gelinmis daha dun kalp atısı duyduk yazıyoduk :o 24 saat degil bence gunler artık ben de az once gobegimi gorunce bu is ne ara buralara geldi dedim gfhdghj

İyi geceler hanımlar geceniz güzel olsun 🥰
Benim sıpa gittikçe güçleniyor ve sürekli mesaneme vuruyor. Neredeyse canımı acıtacak seviyede hemde şakasız. Devamlı aynı yere vurması acaba endişelenmemi gerektiriyor mu 🥺
Bir hafta 10 gun bana da oldu bu, anlamadim da ne oldugunu, sonra biraz arastirdim pozsiyonuyla alakaliymis, uc dort gundur sol kasigima normal tekmeler geliyor, herhalde yer degistirdi dedim, cok rahatladim.

Selam canım benim de kız bebiş şeker yükleme testim iyi geldi kilosu seninkiyle aynı çıktı merak etme haftasına göre kilosu gayet normal 🥰🧿bu arada kullandığım uygulama da 1 kg diyor 🤗
Aa öyle mi ohh yaa. Benim kullandığım uygulamada 700-900 arası diyor . Bir diğeri de 930 gibi bir şeydi . Normal doğum ihtimalini de düşürür diye düşünmüştüm falan 🫢😬

Wow masallah 😂🥰❤️ artık kilolara gelinmis daha dun kalp atısı duyduk yazıyoduk :eek: 24 saat degil bence gunler artık ben de az once gobegimi gorunce bu is ne ara buralara geldi dedim gfhdghj
Evet bugün aynı şeyi düşündüm ben de 🤗 Mutlu sona yaklaşıyoruz sanki

Tam bunu yazmak için girmiştim bilen varsa cevap verebilir mi 🙏🏻 bildiğiniz komple o bölgem ağrıyor kemik vs üst alt her yeri anlamadım dokundukça da ağrıyor yürürken de :KK43: şubat grubunda çatı ağrısı şeklinde okudum ama hiç bilmiyorum bir süredir benimle bu ağrı
Günaydın aynı durum bende de var o kısım komple ağrıyor sızlıyor yataktan inerken vs çok zorlanıyorum ilkinde böyle olmuş muydum hiç hatırlamıyorum 24. Haftaya girdik bizde bugün ama yaklaşık 1 aydır bu ağrı bende var fena sızlıyor 🤦🏻‍♀️

Hahahah. Ya ben de görmüştüm sızma olabilir vs ama kendim ellerken olduğu için panikledim biraz internette de rahim kasılmalarına sebep olabilir vs yazıyor. Ama bildiğin küçük boncuk kadar kolostrum geldi sarıya çalan beyaz renkte. Acayip garip hissettim. Tadı da aşırı yoğundu hemen tadına baktım :-D
Kızz onu bebe içecek çok kurcalama 🤣 normalmiş ama korkma ☺️

Dün öğretmenler günü kahvaltısında ilkokul kısmında ilk kez tanışıp merhabalaştığım bir kadın öğretmen o kadar çok sinirimi bozdu ki dün anlatamam. Yani hem kadın hem eğitimci bu kişi. “Hocam ne kadarlık oldunuz dedi. 23 haftalık dedim. “Ay dedi ben 7 aylıkken bile dümdüzdü karnım sağlıkocagındakiler hocam sen hamile olduğuna emin misin diyorlardı çocuk 3 kiloydu valla helal olsun kendime dedim doğuma giderken bile seninki kadar değildi karnım” dedi. Ya bu hamile bir insana söylenecek laf mı? Allah aşkına kadınsın bir de ya. Okumuş cahil. Her vücut bir değil ki. “Hocam sizin iç karnınız genişmiş benimki dar her vücut bir değil dedim seviyeli bir şekilde. Onu oraya gömerdim bozardım ama kalabalık insanlar var seviyemi bozmadım. Doğumdan sonra ben hallediyorum sanki kendi marifeti karnının içinde olması. Vücut yapısı yani kilo alsam da almasam da hemen çıkıyor benim hamilelikte napim içine mi gömeyim yani ya.
Yine güzel cevap vermişsin alacağını almıştır gerçekten bir de bunu hamileliği bilen yaşayan kişinin yapması daha sinir bozucu ama napcaksın böyle toksik insanlar var birilerini aşağı çekmeye çalışıp mutlu olmaya çalışan aslında aşağılık kompleksi insanlar parazit gibi buntarz şeylerden mutlu olmaya çalışıyorlar

Kedikadinn Kedikadinn ay attığım mesaj gitmemiş herhalde ya alıntım da gitmiş 😔 benimde öyle kasığıma tepik yiyorum sürekli orda kolu mu var bacağımı nesi varsa artık özellikle o kısma çok vuruyır hatta bu sabah ayaktayken vurdu az daha işeyecektim oraya vurunca kaçıracak gibi oluyorum zor tutuyorum kendimi 🤣 inşallah ilerleyen aylarda aynılarını yapmaz yoksa tutabileceğimden emin değilim 🤣

Yine güzel cevap vermişsin alacağını almıştır gerçekten bir de bunu hamileliği bilen yaşayan kişinin yapması daha sinir bozucu ama napcaksın böyle toksik insanlar var birilerini aşağı çekmeye çalışıp mutlu olmaya çalışan aslında aşağılık kompleksi insanlar parazit gibi buntarz şeylerden mutlu olmaya çalışıyorlar
O kadar güzel tanımlamışsın ki gerçekten tam karşılığını buldu. Sanırım kendini tatmin etmeye çalıştı, aşağılık kompleksinin verdiği durum ile

Baktım şimdi 20 sinde kan alırken bakmışlar normal çıkmış

Aferin büyük başarı deseydin sjdnjdjd sanki biz belirliyormuşuz gibi boş konuşmalar yok mu... Bogasim geliyor. Bir de ilk defa karsilasmisiz tanismadik bile düzgün sanane benim göbeğimden ya salak insan kdndjdj

Ben böyle fena vurmayinca kendimi ikna edip uyutuyorum ama fena vurunca ne yapsam uyuyamıyorum yemeden. Taktik varsa alabilirim nsndjsndjdnkd

Oy maşallah kuzuya 🌸🌸🌸
Evet ilk kez konuştuk. Merhaba der demez konuya daldı. İçinde neler biriktirmiş meğer hadsiz işte🤦🏻‍♀️

Kızlar selam bugün 26.haftaya girdim ve kontrolüm vardı 🥳Her şey yolunda gözüküyor 🧿🧿🧿Geçen ay doktorum ayrıntılıya bakarken göstermemişti 2 ay sonra şükür renkli gördüm 🥰 Tek bir şey kafama takıldı 1 kg olmuş doktor bunu ooo çok güzel diyerek aktardı ama şimdi uygulamalardan bakıyorum boyu da kilosu da bir tık fazla beklenenden Şeker yüklemem iyi gelmişti çok şükür de ne bileyim takıldım kızlar bir tık da zayıf olurmuş ama anlamadım 😀 eşim de diyor zayıf olsa ona takılırdın Doktor mutlu mutlu niye söylesin bir yandan da bilemedim
Yaa ben de 26+1 oldum bugün🥹🧿 maşallah minnoşa nasıl büyümüş😍
24+1 de +5.5 kilo ile gözümü açmış bulunmaktayım :110: 1 hafta da 1.2 kilo almışım 🙄
Kızz o ne ben 26+1e 11kg ile girdim gayet iyisin maşallah 🧿😍 doktorum 24den sonra hızla büyür demişti bebeğe🥹

Herkese günaydın kızlar havalar soğudu ama içimizi ısıtacak haberler alacağımız bir hafta olsun hepimiz için ❤️❄️❤️
Bir göbek güncellemesi yapayım o zaman 🥰

Eklentiler

• IMG_20241127_094502.webp
    IMG_20241127_094502.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 96
Kız bebe anneleri hastane çıkışı aldınız mı ben hala almadım ya güzel bir model beğenmedim bir türlü alanlardan fikir bekliyorum size zahmet 🌸 Ay ben bu kıza hiç bir şey almadım daha ben de ki rahatlık ablasından kaynaklı mı bilmiyorum ama bu gidişle fena patlıcam 🤣

Kızz o ne ben 26+1e 11kg ile girdim gayet iyisin maşallah 🧿😍 doktorum 24den sonra hızla büyür demişti bebeğe🥹

Herkese günaydın kızlar havalar soğudu ama içimizi ısıtacak haberler alacağımız bir hafta olsun hepimiz için ❤️❄️❤️
Ay maşallah ne güzelde büyümüşsünüz 🧿🌸

Bence sen de iyisin😂 23+1 deyim en son +11dim geçen hafta. Bu hafta tartılmıyorum korkudan🤣🤣

Kedikadinn Kedikadinn ay attığım mesaj gitmemiş herhalde ya alıntım da gitmiş 😔 benimde öyle kasığıma tepik yiyorum sürekli orda kolu mu var bacağımı nesi varsa artık özellikle o kısma çok vuruyır hatta bu sabah ayaktayken vurdu az daha işeyecektim oraya vurunca kaçıracak gibi oluyorum zor tutuyorum kendimi 🤣 inşallah ilerleyen aylarda aynılarını yapmaz yoksa tutabileceğimden emin değilim 🤣
Kedikadinn Kedikadinn ben de yaşadım geçen gün aynı şeyi bir kez oldu ondan çok önemsemedim ama inanılmaz bir acı duydum mesaneme feci bir baskı yaptı ayakta olsam kesin kaçırırdım altıma 🙄😁

O kadar güzel tanımlamışsın ki gerçekten tam karşılığını buldu. Sanırım kendini tatmin etmeye çalıştı, aşağılık kompleksinin verdiği durum ile
Kesinlikle öyle canım bu tarz insanlara da anladığı dilden cevap vermek lazım sen tanımadığın için naifliğini korumuşsun bir dahaki karşılaştığınızda devam ettirirse onun dilinden umursamaz ve alaycı şekilde cevap verirsin oturur yerinde 🌸 Hamileliğin keyfini çıkar 🥰

Kedikadinn Kedikadinn ben de yaşadım geçen gün aynı şeyi bir kez oldu ondan çok önemsemedim ama inanılmaz bir acı duydum mesaneme feci bir baskı yaptı ayakta olsam kesin kaçırırdım altıma 🙄😁
Ay ben nasıl tuttum Allahtan tuttum okula geliyordum eve geri dönmek zorunda kalacaktım 🤣 Yok ya benim yedek eşya taşımam şart oldu 🤣

Back
X