• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Evet 4. Olacak.2 kızım 1 oğlum var.bu da erkek olursa başka düşünmüyorum olmazsa bi dene daha doğururum 😁
Yengemde 2 kızdan sonra bir oğlu oldu sanırım oğlan yapmayı öğrendik dedi gene yaptı kızı oldu,bir kez daha deneyecem dedi ,tek yumurta ikizi kızları oldu😄ileri yaşta çoğul gebelik yüksek ihtimal mis şimdi 6 çocukla maddi manevi kafayı yicek influencerler gibi olmuyormuş diyor😁

Kızlar hepiniz tecrübelisiniz diye bu gruba yazmak istedim yıllardır bebek için mücadele ediyordum. 3 ay önce tüp bebek tedavim de negatif gelince uzunca bir süre salacağım dedim bu ay spora yazıldım her şeyi yaptım 🙈 reglim 4 gün gecikti awox test yaptım az önce bu şekilde çoktu inanın duygularımı ifade edemiyorum kan verdim 1 saat sonra çıkacak. Size sorum 1 bu test nasıl? 2 sizce beta tahmini kaç çıkar? 3 süreç nasıl ilerliyor? Bende unicron uterus var direk doktor randevusu mu alayım sizce

Eklentiler

• 7EF54289-DC77-48CB-B3F8-EFF6AE2195DC.webp
    7EF54289-DC77-48CB-B3F8-EFF6AE2195DC.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 8
Benim de dün ve önceki gün üst üste kasık ağrılarım oldu dün de ilginç bir şekilde gün boyu bulantım yoktu çok da iyi yedim şaşırdım ama bugün tekrar başladı. Yarın kontrolüm var bakalım inşallah her şey yolundadir

Kızlar hepiniz tecrübelisiniz diye bu gruba yazmak istedim yıllardır bebek için mücadele ediyordum. 3 ay önce tüp bebek tedavim de negatif gelince uzunca bir süre salacağım dedim bu ay spora yazıldım her şeyi yaptım 🙈 reglim 4 gün gecikti awox test yaptım az önce bu şekilde çoktu inanın duygularımı ifade edemiyorum kan verdim 1 saat sonra çıkacak. Size sorum 1 bu test nasıl? 2 sizce beta tahmini kaç çıkar? 3 süreç nasıl ilerliyor? Bende unicron uterus var direk doktor randevusu mu alayım sizce

Merhaba 🌸
Testiniz pozitif gözüküyor
İnşallah kanda da çıkar
Bizi de haberdar edin ☺️
Hastanelerin kullandığı kitlere, referans aralıklarına göre beta değişebiliyor
Önemli olan sağlıklı bir şekilde artması
Burada 5. haftadan önce karından kese gören olmadı
Siz de beta düzenli artıyor mu diye iki günde bir takip edip son adet tarihinize göre 5. haftada doktora gidebilirsiniz
Unicornuate uterus riskli gebelik sayılabilir o yüzden sağlıklı beta artışından sonra doktora gitmeyi çok geciktirmeyin bence

Merhaba 🌸
Testiniz pozitif gözüküyor
İnşallah kanda da çıkar
Bizi de haberdar edin ☺️
Hastanelerin kullandığı kitlere, referans aralıklarına göre beta değişebiliyor
Önemli olan sağlıklı bir şekilde artması
Burada 5. haftadan önce karından kese gören olmadı
Siz de beta düzenli artıyor mu diye iki günde bir takip edip son adet tarihinize göre 5. haftada doktora gidebilirsiniz
Unicornuate uterus riskli gebelik sayılabilir o yüzden sağlıklı beta artışından sonra doktora gitmeyi çok geciktirmeyin bence
393 çıktı testim canım ben diyorum ki direk yarın gitsem mi doktora?

Tebrikler 🎉🎊 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah:) yarın hemen giderseniz doktor keseyi görmek için size gün verecektir. Sabredebilirseniz bir kaç gün daha net çıktı alabilirsiniz diye düşünüyorum :)

Tebrik ederim 🌸
Sağlıkla gelsin inşallah
Yarın doktora giderseniz ultrasonda hiçbir şey göremez ve sizden sağlıklı gebelik mi diye beta ister
Bekleyebiliyorsanız cuma günü aynı hastanede aynı saatlerde tekrar kan verip artış var mı diye bakıp cumartesi ya da pazartesi doktora gidebilirsiniz ama dayanamıyorum diyorsanız yarın gidin
Muhtemelen yarın gitmeniz bir işe yaramayacak tabii ☺️

Back
X