- 12 Eylül 2025
- 45
- 33
- 3
- Konu Sahibi denizzehra
- #3.541
Allah razı olsun sağolunBaşınız sağ olsun, Allah sabırlar versin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun sağolunBaşınız sağ olsun, Allah sabırlar versin![]()
Cok çok geçmiş olsun büyümesi nasıldı bebeğinizin9+1 de kalbi durmuş bebeğiminkürtaj olacağım
Gerçekten çok enteresan içinize kurt düşme sebebi nedir acabaBugun değildi içime kurt düştü kaç gündür gideyim dedim doktorum bugun nöbetçiymiş acilde kalbi durmuş dedi ters giden birşey olduğunu anladım..
Allah razı olsun sağolun
Yengemde 2 kızdan sonra bir oğlu oldu sanırım oğlan yapmayı öğrendik dedi gene yaptı kızı oldu,bir kez daha deneyecem dedi ,tek yumurta ikizi kızları olduEvet 4. Olacak.2 kızım 1 oğlum var.bu da erkek olursa başka düşünmüyorum olmazsa bi dene daha doğururum![]()
Karın ve kasık ağrım vardıGerçekten çok enteresan içinize kurt düşme sebebi nedir acaba![]()
Gelişimi normaldi bi sorun yoktu 9+1 de kalbi durduCok çok geçmiş olsun büyümesi nasıldı bebeğinizin
Çok üzüldüm Allah sabır versinGelişimi normaldi bi sorun yoktu 9+1 de kalbi durdu
9+1 de kalbi durmuş bebeğiminkürtaj olacağım
Allah'tan gelene ne denir kardeş,bende yaşadım aynı durumu sizi çok iyi anlıyorum ,zaman zaman ...Gelişimi normaldi bi sorun yoktu 9+1 de kalbi durdu
Bazı günlergüzeller bir sorum var, acaba sizler de kabizlik yaşıyor musunuz?
Çok geçmiş olsunGelişimi normaldi bi sorun yoktu 9+1 de kalbi durdu
Allah sabirlar ve dirayet versin, zor bir durum9+1 de kalbi durmuş bebeğiminkürtaj olacağım
Kızlar hepiniz tecrübelisiniz diye bu gruba yazmak istedim yıllardır bebek için mücadele ediyordum. 3 ay önce tüp bebek tedavim de negatif gelince uzunca bir süre salacağım dedim bu ay spora yazıldım her şeyi yaptımreglim 4 gün gecikti awox test yaptım az önce bu şekilde çoktu inanın duygularımı ifade edemiyorum kan verdim 1 saat sonra çıkacak. Size sorum 1 bu test nasıl? 2 sizce beta tahmini kaç çıkar? 3 süreç nasıl ilerliyor? Bende unicron uterus var direk doktor randevusu mu alayım sizce
Benim sürekli oluyor, acaba kayısı gibi şeylerle desteklemek mi gerekir bilemedim.Bazı günler
393 çıktı testim canım ben diyorum ki direk yarın gitsem mi doktora?Merhaba
Testiniz pozitif gözüküyor
İnşallah kanda da çıkar
Bizi de haberdar edin
Hastanelerin kullandığı kitlere, referans aralıklarına göre beta değişebiliyor
Önemli olan sağlıklı bir şekilde artması
Burada 5. haftadan önce karından kese gören olmadı
Siz de beta düzenli artıyor mu diye iki günde bir takip edip son adet tarihinize göre 5. haftada doktora gidebilirsiniz
Unicornuate uterus riskli gebelik sayılabilir o yüzden sağlıklı beta artışından sonra doktora gitmeyi çok geciktirmeyin bence
Tebrikler393 çıktı testim canım ben diyorum ki direk yarın gitsem mi doktora?
393 çıktı testim canım ben diyorum ki direk yarın gitsem mi doktora?