• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Yok anam bana uyku bugün haram herhalde akbdisjid tam ipek uyudu ben de uyudum 15 dk sonra zil çaldı kargo... Halbuki baktim sistemde daha15 durak sonra gelir diyodu.... Neyse ben kalkinca ipek de uyandi jsbdjsnd az önce yine geri uyuttum cam açık arkadaki hanim abla! Çok severim kendisini yine kovaya falan vurdu tak tak yine uyandi bebis :') neyse yine geri daldı bir şekilde bu sefer kocam geçerken ugramak istemiş sjbdjsbjdbd ona kalktim. İpek uyuyo galiba madem uyuyamiyorum bari çamaşır asayim....

Aynısının günosu mbbjvbjh

Güzel bir uyandırma sesi kvgjbgjggjg artık Kendi işini kendi görüyor dbbdjdjd

Kesinlikle öyle ❤️
Çok komik çok tatlı yaa ama beni korkutuyor çizmiş tam gözünün ordan yine hemen taktım yine eldivenleri 🤦🏻‍♀️
Kızlar sabah sabah hastane yollarına düştük😞 kızım tırnağıyla gözünü çizdi. Bir anda çığlık çığlığa ağlamaya başladı. Ne olduğunu anlamadık sonra bir baktık göz kızarmış, içi de kanlanmış hafif. Göz doktoruna gittik, sıkıntı yok birkaç güne geçer dedi ama yaşadığım korkuyu anlatamam çok ağladım😞 eldivenlerini taktım yine daha da çıkarmam. Ellerini hep yüzüne gözüne götürüyordu zaten korkuyordum gözüne sokacak diye soktu sonunda.
Ay kuzum geçmiş olsun bende bir baktım gözünü çizmiş göz kapağına denk gelmiş Allah tan hemen eldiven taktım geri 🤦🏻‍♀️ Benimkinin de sürekli eli yüzünde ilk bebem böyle değildi ya bu çiziyor bir de derin çiziyor kanattığı da oluyor içi gidiyor insanın gerçekten kuzu hemen iyileşir bir daha da çizmez inşallah 🙏🏻 🥰
Biz de sabah gittik sadece kimlikle aldık. E devlette yazan devam ediyor yazısına bakmayın. Bende de öyle yazıyor ama gittim aldım. 10000 aldım 2 aylık diğer aylar 5000 çok iyi oldu. İlk maaşı sünnete gidecek yarın inşallah. Maaş diyorum ben:)
Maşallah diyim Allah damatlığını da göstersin 🙏🏻Senin iyi olmuş hem iki kız dan sonra erkek gelmiş değişik olma sevinci hemde bereketiyle gelmiş aylık 5 bin tl 😂 Maşallah oğluşuna 🧿
Kızlar bebıslerın tukmugu asırı arttı,artmaya artsında uyurken sureklı bogazına tukmuk kacıyor oksuruyor,korkuyorum ya,sızdede varmı bu durum?varsa korkmucam hemen yazın please😄
Benimki de aynen öyle canım sürekli hııık mııık diye ses çıkarıyor boğuluyor mu kusuyor mu diye korkuyoruz bir de çıkarıyor tükürüğü basen köpüklü köpüklü dudağında birikiyor 🥰
Yok anam bana uyku bugün haram herhalde akbdisjid tam ipek uyudu ben de uyudum 15 dk sonra zil çaldı kargo... Halbuki baktim sistemde daha15 durak sonra gelir diyodu.... Neyse ben kalkinca ipek de uyandi jsbdjsnd az önce yine geri uyuttum cam açık arkadaki hanim abla! Çok severim kendisini yine kovaya falan vurdu tak tak yine uyandi bebis :') neyse yine geri daldı bir şekilde bu sefer kocam geçerken ugramak istemiş sjbdjsbjdbd ona kalktim. İpek uyuyo galiba madem uyuyamiyorum bari çamaşır asayim....
Kocişin de seni görmek için bahane arıyor 😀

Çok komik çok tatlı yaa ama beni korkutuyor çizmiş tam gözünün ordan yine hemen taktım yine eldivenleri 🤦🏻‍♀️

Ay kuzum geçmiş olsun bende bir baktım gözünü çizmiş göz kapağına denk gelmiş Allah tan hemen eldiven taktım geri 🤦🏻‍♀️ Benimkinin de sürekli eli yüzünde ilk bebem böyle değildi ya bu çiziyor bir de derin çiziyor kanattığı da oluyor içi gidiyor insanın gerçekten kuzu hemen iyileşir bir daha da çizmez inşallah 🙏🏻 🥰

Maşallah diyim Allah damatlığını da göstersin 🙏🏻Senin iyi olmuş hem iki kız dan sonra erkek gelmiş değişik olma sevinci hemde bereketiyle gelmiş aylık 5 bin tl 😂 Maşallah oğluşuna 🧿

Benimki de aynen öyle canım sürekli hııık mııık diye ses çıkarıyor boğuluyor mu kusuyor mu diye korkuyoruz bir de çıkarıyor tükürüğü basen köpüklü köpüklü dudağında birikiyor 🥰

Hee sorma ya skdnksjd gelen kargo kardeşiyle motor tamir çantası gibi bir şey almışlar. onu götüreyim bari diye geçerken uğramış ama onu motorla aşağıya indiremez çünkü büyük ve ağır sjbdjdjd araba da burda gotururken atarsiniz dedim zaten bir sigara yaktik gitti hemen skndjsnsk camdan görüştük 😂😂😂

Kızlar benim belim kopacak galiba ya :( heo var ama iki gündür falan aşırı yüksek ağrısı:( regl mi olucam anlamadim kasiga da vuruyor ama belim kopacak diye düşünüyorum ben sjdbjsndkwjdj bebiş de ağırlaştı artık besige indir kaldır veya gün içinde falan bel kalmadı zaten

Anneleri günün her saati günaydın 😄
Çok sevindim önemli olmamasına 🤲🏻
Biz gece yoğun mesaideydik ben tektim ve iki oğlum da çıldırdılar birini bırakıp öbürünü alaba kadar kustu büyüğü üst baş yatak battı tulumu bitane hava soğuk ona mı üzüleyim yataktan kalkamadım kusmuktan onamı üzüleyim diğer bebe ağlıyor kucaklayamıyorum tek başınalık oy oy eşimi aradım işin içinden çıkamıyorum dye o gelene kadar hepimizi soydum üçümüzüde çıplak gören adam neye uğradığını şaşırdı 😂az çnce yine kusmuk seansımız vardı hemen yazamadım alıntıladımda🤭

Delallll Delallll galiba bir yanlışlık var neyapayım tekrar başvurasımda gelmiyor çocukkende bursluluğa giremezsik yardım felan alamazdık ünide abimwde banada ne yurt çıktı ne geri ödemesiz kredi ondada öğrenci burslarından yararlanamadık sıkıldım memuriyet yüzüne böyle olmasından belki bunun alakası yok ama benim kaderim ya vermezler kesin sanki para içinde yüzdük babamız kocamız memur diye ne halle okuduk sadece yurda asgari ücret ödüyorduk okurken ve dört kardeşim daha vardı bemim iyi yapıyorlar iyi

Çok geçmiş olsun canım 💐 Allah bidaha göstermesin yavrularımızın ayağına taş değmesin biz onlardan daha çok acı çekiyoruz valla sana gelen bana gelsin diyorum ben klasik ana sözlerini bende kullanmaya başladım artık 🥹
Tırnaklarını kesmişmiydin genede kısayken mi böyle oldu ? Ya eldiven yada çorap takınca elleri yumuk kalıyor öylede üzülüyorum ben sürekli tırnak kesiyorum ama bizim büyük bebe kaç defa parmakladı gözünü açıkken beyaz akına soktu çıkardı çizdi elinden korusak ondan koruyamıyoruz günlük dayak yiyor muhakkak
Cnm bence tekrar basvur herkes aliyor sen neden alamican sen almazsan devlete kalcak para 😀

Aynen 3. Çocuk istiyordum ama cinsiyet farklı olunca daha iyi oldu. Teşekkürler. Senin de 2 kız var değil mi 3. Düşünüyor musun

Hadi ya 😂ama sesinde bir sinir sezmedim değil 🤣de ben yapabildim mi emin değilim ki onu öğrenmeye çalışıyorum çocuklar yok ortada .Tek bir çocuk mu kaydettim bilmiyorum.Sey demiş olabilirim 2025 sonrasını istedikleri için ikinci çocuğumu yaptırmış da olabilirim.

Ne saçma sistem. Kaç çocuğum olduğu zaten devlette kayıtlı. Başvuru bile yapmamamız lazım halbuki 🤦‍♀️
Ben de bu mantıktayım ve dedim de var olan çocuğumu bile göremedim şaka gibi ya .Zaten verecekleri üç kuruş

Anneleri günün her saati günaydın 😄
Çok sevindim önemli olmamasına 🤲🏻
Biz gece yoğun mesaideydik ben tektim ve iki oğlum da çıldırdılar birini bırakıp öbürünü alaba kadar kustu büyüğü üst baş yatak battı tulumu bitane hava soğuk ona mı üzüleyim yataktan kalkamadım kusmuktan onamı üzüleyim diğer bebe ağlıyor kucaklayamıyorum tek başınalık oy oy eşimi aradım işin içinden çıkamıyorum dye o gelene kadar hepimizi soydum üçümüzüde çıplak gören adam neye uğradığını şaşırdı 😂az çnce yine kusmuk seansımız vardı hemen yazamadım alıntıladımda🤭

Delallll Delallll galiba bir yanlışlık var neyapayım tekrar başvurasımda gelmiyor çocukkende bursluluğa giremezsik yardım felan alamazdık ünide abimwde banada ne yurt çıktı ne geri ödemesiz kredi ondada öğrenci burslarından yararlanamadık sıkıldım memuriyet yüzüne böyle olmasından belki bunun alakası yok ama benim kaderim ya vermezler kesin sanki para içinde yüzdük babamız kocamız memur diye ne halle okuduk sadece yurda asgari ücret ödüyorduk okurken ve dört kardeşim daha vardı bemim iyi yapıyorlar iyi

Çok geçmiş olsun canım 💐 Allah bidaha göstermesin yavrularımızın ayağına taş değmesin biz onlardan daha çok acı çekiyoruz valla sana gelen bana gelsin diyorum ben klasik ana sözlerini bende kullanmaya başladım artık 🥹
Tırnaklarını kesmişmiydin genede kısayken mi böyle oldu ? Ya eldiven yada çorap takınca elleri yumuk kalıyor öylede üzülüyorum ben sürekli tırnak kesiyorum ama bizim büyük bebe kaç defa parmakladı gözünü açıkken beyaz akına soktu çıkardı çizdi elinden korusak ondan koruyamıyoruz günlük dayak yiyor muhakkak
Evet hiç uzamadan kısaltıyorum hep ama oldu bir kere. Hala kızarık ya gördükçe içim gidiyor😞

Kızlar selam. Nasılsınız? Küçüğü uyutunca bi gireyim dedim.
Epey konu dönüyor, kaçırıyorum ne yazık ki.
Ben de tüm aşıları, cep yakan özel aşılar dahil yaptırıyorum. Özel bir doktorumuz ne yazık ki yok, şehir hastanesinde kime denk gelirsek kontrolünü yaptırıyorum ama içime sinen bir çocuk doktoruna denk gelemedim. Sadece göz doktoru hoşuma gitti.
Doğum yardımı başvurum benim de haziran ayına kaldı sanırım. Gidip alanlardan soran oldu mu acaba, halkbank hesabımıza yatmaz mı ileri aylarda? Sürekli gidip elden mi alacağız? Hani devir teknoloji devri ya 😉
Bir de son olarak bu yavrular büyüdükçe tatlı olmuyorlar mı yaa 🫠 Sevmeye, öpmeye doyamıyorum ben 😇

Size de geçmiş olsun🙏 doktoru çıkarın dedi çıkardık eldivenleri. Şimdi kızarık gözle bakıyor bana. Hayır kime dediysem gözüne sokmaz elini dediler al sokmuyormuş 😑

Kızlar benim kız dün iki kere ishal gibi olmuştu. Bugün de sabah bir az önce yine az açık sarı ishal gibi yaptı. Keyfi yerinde aslında iştahı da yerinde emzirme sonrası mama veriyorum biberonla. Sizce doktora gitmelimiyim? Eşim çok panik ağlasa hemen nesi var çocuğun bişeyi mi var doktora götürelim diyor. Ne yapacağımı bilemedim. Başına gelen var mı? Üşüttü mü acaba

Kızlar benim kız dün iki kere ishal gibi olmuştu. Bugün de sabah bir az önce yine az açık sarı ishal gibi yaptı. Keyfi yerinde aslında iştahı da yerinde emzirme sonrası mama veriyorum biberonla. Sizce doktora gitmelimiyim? Eşim çok panik ağlasa hemen nesi var çocuğun bişeyi mi var doktora götürelim diyor. Ne yapacağımı bilemedim. Başına gelen var mı? Üşüttü mü acaba
Bir gün daha takip yap istersen tam olarak ishal olduğu nasıl anlaşılıyor ? anne sütümü alıyor ? Ben anlayamıyorum bazen hafif katı yapıyor ama çoğunlukla sıvı ishal gibi ve sarı oluyor günde 4-5 arası yapıyor heralde bizde ki rutindir diye düşünüyorum

Back
X