Anneleri günün her saati günaydın

Çok sevindim önemli olmamasına

Biz gece yoğun mesaideydik ben tektim ve iki oğlum da çıldırdılar birini bırakıp öbürünü alaba kadar kustu büyüğü üst baş yatak battı tulumu bitane hava soğuk ona mı üzüleyim yataktan kalkamadım kusmuktan onamı üzüleyim diğer bebe ağlıyor kucaklayamıyorum tek başınalık oy oy eşimi aradım işin içinden çıkamıyorum dye o gelene kadar hepimizi soydum üçümüzüde çıplak gören adam neye uğradığını şaşırdı

az çnce yine kusmuk seansımız vardı hemen yazamadım alıntıladımda
Delallll
galiba bir yanlışlık var neyapayım tekrar başvurasımda gelmiyor çocukkende bursluluğa giremezsik yardım felan alamazdık ünide abimwde banada ne yurt çıktı ne geri ödemesiz kredi ondada öğrenci burslarından yararlanamadık sıkıldım memuriyet yüzüne böyle olmasından belki bunun alakası yok ama benim kaderim ya vermezler kesin sanki para içinde yüzdük babamız kocamız memur diye ne halle okuduk sadece yurda asgari ücret ödüyorduk okurken ve dört kardeşim daha vardı bemim iyi yapıyorlar iyi
Çok geçmiş olsun canım

Allah bidaha göstermesin yavrularımızın ayağına taş değmesin biz onlardan daha çok acı çekiyoruz valla sana gelen bana gelsin diyorum ben klasik ana sözlerini bende kullanmaya başladım artık

Tırnaklarını kesmişmiydin genede kısayken mi böyle oldu ? Ya eldiven yada çorap takınca elleri yumuk kalıyor öylede üzülüyorum ben sürekli tırnak kesiyorum ama bizim büyük bebe kaç defa parmakladı gözünü açıkken beyaz akına soktu çıkardı çizdi elinden korusak ondan koruyamıyoruz günlük dayak yiyor muhakkak