- 2 Ekim 2022
- 2.469
- 3.382
- 63
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
- #39.401
Masallah kiz benimki gunduz 2 saat uyusa yarabbi şükür diyorumKızlar 5 saat gündüz uyutmuş yuhh yani şimdi farkettim fazla olduğunu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah kiz benimki gunduz 2 saat uyusa yarabbi şükür diyorumKızlar 5 saat gündüz uyutmuş yuhh yani şimdi farkettim fazla olduğunu![]()
Bu gece 3 te uyumuştu oyğzden gün içinde çok uyumak istedi normalde bir bebek uyumamalıMasallah kiz benimki gunduz 2 saat uyusa yarabbi şükür diyorum
Koltuk altlarından tutup dizime poposunu yaslıyorum koltuk altına ağırlık vermiyim diye. Öyle yapınca çıkarıyor bizimki ama çok uykuluysa zor oluyor.Benim bebe de gece uyanınca gazi bı turlu çıkmıyor pırt yapasi gekiyo onu yapana kadar ağızdan cikmiyorjsbdjdjd gece deliriyorum 1 den 3 e kadar pırt bekliyoruz smdndkjdjdn
Dik turarak dimi onu da yapıyorum ama bazen işe yariyo bazen yaramiyo, dizime tummt time gibi koyup ovaliyorum sansliysam tepinince cikiyo, veya salondaki kirlentin tekini esir aldim ona örtü seriyorum tozlaniyo çünkü sjbdjjd ona koyunca da tepinince çıkarıyorKoltuk altlarından tutup dizime poposunu yaslıyorum koltuk altına ağırlık vermiyim diye. Öyle yapınca çıkarıyor bizimki ama çok uykuluysa zor oluyor.![]()
Yavaş yavaş bitmesi gerek aslında bu gazların halen gaz çıkarıyoruzİlk ay ne güzeldi aliyodum kucağıma iki tane pıt pıt yapınca cikiyodu sjndjsjdjdj şuan eziyettt
Bu geçecek olan gaz gegirik olan mi pırt olan mi ben pırt olan saniyodum üst gazı da mı geçecekYavaş yavaş bitmesi gerek aslında bu gazların halen gaz çıkarıyoruz
Ben bazen bilerek gaz yapan şeyelr yiyorum yoğun olduğu için hemen çıkıyorama normal beslenince o gazı bulana kadar bizde çok uğraşıyoruz
Sansliysam bir defa değilsem o bir defadan sonra saat 5-6 gibi güne başlamış olarak 2 oluyor gerisi gün boyu zaten snndkdkdKızlar gece beslenmesini kaç saatte bir yapıyorsunuz?
Gece beslenmesi yapmıyorum ben 2 haftalıktan beri, kilo alımı iyi diye tabiki kendi tercihine bıraktım uyanırsa emziririm bir saatte geçmiş olsa uyanmazda emzirmem genelde uyuduktan 6 saat sonra uyanıyor ozmaa tek meme veriyorum ama birkaç ay sonra onuda yapmam becerebilirsemKızlar gece beslenmesini kaç saatte bir yapıyorsunuz?
Aynen saati sormuş saçma cevap vermiş olabilirim kendisi uyandikca emziriyorum bu şekilde uyanışı da zatenGece beslenmesi yapmıyorum ben 2 haftalıktan beri, kilo alımı iyi diye tabiki kendi tercihine bıraktım uyanırsa emziririm bir saatte geçmiş olsa uyanmazda emzirmem genelde uyuduktan 6 saat sonra uyanıyor ozmaa tek meme veriyorum ama birkaç ay sonra onuda yapmam becerebilirsem
Mesele olan üst ağız dan çıkan gaz değilmiiii ben pırt la ilgilenmiyorumBu geçecek olan gaz gegirik olan mi pırt olan mi ben pırt olan saniyodum üst gazı
Öyle mi kiz ben saniyodum ki alt gaz problem sjjdjdjdj yaturinca ik mik sabaha kadar yarim yamalak uyuyolar bağırsaklar kendine gelemedifi icin diye diyolardi öyle saniyorum yani jsnsjdndjMesele olan üst ağız dan çıkan gaz değilmiiii ben pırt la ilgilenmiyorumhep ağız gazıyla uğraşıyoruz oda 3 aydan sonra rahatsız etmeyi bırakıyor kendi çıakrmaya başlıyor diye biliyorum
Sansliysam bir defa değilsem o bir defadan sonra saat 5-6 gibi güne başlamış olarak 2 oluyor gerisi gün boyu zaten snndkdkd
Benim bebiş geceleri max. 4 saat uyuyor acaba bu saati geçerse beslemek için uyandırmalı mıyım diye düşündüm de uyandırmaya gerek yok o zamanGece beslenmesi yapmıyorum ben 2 haftalıktan beri, kilo alımı iyi diye tabiki kendi tercihine bıraktım uyanırsa emziririm bir saatte geçmiş olsa uyanmazda emzirmem genelde uyuduktan 6 saat sonra uyanıyor ozmaa tek meme veriyorum ama birkaç ay sonra onuda yapmam becerebilirsem
Bizim ilk ay kontrolünde doktor 5-6 saate kadar ellemeyin artık sarılık durumu yok, şekeri de açlıktan düşmez zaten kendi uyanır demişti o zamandan beri geceleri alarmlari kapadım uyandikca besliyorumBenim bebiş geceleri max. 4 saat uyuyor acaba bu saati geçerse beslemek için uyandırmalı mıyım diye düşündüm de uyandırmaya gerek yok o zaman
Arada alt gazıda sancı yapıyordur elbet ama ona bir çare yok bizim çıkarmamız zor onuÖyle mi kiz ben saniyodum ki alt gaz problem sjjdjdjdj yaturinca ik mik sabaha kadar yarim yamalak uyuyolar bağırsaklar kendine gelemedifi icin diye diyolardi öyle saniyorum yani jsnsjdndj
Ay bazen panik oluyorum saati geçti diye. Çünkü malum emmediği için saatli içiyor emse saat başı da emer gün içinde en azından. Böyle sanki az içiyor gibi hissediyorum. Ama artık bekleyeceğim yazık uykuya da ihtiyacı var yavrularınBizim ilk ay kontrolünde doktor 5-6 saate kadar ellemeyin artık sarılık durumu yok, şekeri de açlıktan düşmez zaten kendi uyanır demişti o zamandan beri geceleri alarmlari kapadım uyandikca besliyorumaksi bir durumun yoksa uyandırma uyusun kuş
![]()
Ben doğduğundan beri park yatak kullanıyorum anne yanı oluyor, elele madre markası çok memnunum büyüyünce alt kademeye indiriliyor yatağı gayet kullanışlı, alt değiştirme ünitesi de var hep orda değiştiriyorum bel ağrısı falan hiç çekmedim. Toplanınca da çantası var ufalıyor yer kaplamıyor. Bir tek gönderdikleri hediye yatak çok dandik ben yataşın yatağını aldım tam oldu.Selam kızlar, benim park yatak almam lazım. Kullanıp memnun olduğunuz modeller varsa yazabilir misiniz? Benim minnoşu beşiğe düzgünce yatırıyoruz bir uyanıyoruz beşiğin ucuna inmiş bacaklar katlı top gibi olmuşpark yatakda geniş geniş yatar en azından