m
Evet , onu ben de goruyorum. Ya da hazir purelerin reklamlari da oyle. Bu arada ben de aynilarini yapiyorum, bugun daha anneme anlattim cubku annem sinir krizi geciyor benim yontemimle telefonda izlerken

biz az puturlu yerken birden yememeye basladi oglum, cunku onlari ben besliyordum. Sonra disardayken kavun denettim bigun elimdeydi, el atti yemeye basladi, hosumuza gitti. Evde de basladim oyle omlettir, pankektir, muffindir denetmeye. Kesinlikle dokunmak istiyor yemegine. Kofteyi daha cok tercih ediyor kiymali corbadan mesela.
Her yer cok batiyor, ben de sabahlari ve aksamlari onun kendisinin yemesine izin veriyorum, oglen yogurt zamani ben besliyorum. Tamamen blw yapmiyoruz ama, biraz zamanla gelisiyor degisiyor, mesela o omleti yerken ben kasikla avacado veriyorum agzina aralarda, ya da meyve falan.
Su siralar her yemegibi iki kati yapiyorum cubku once ben isiriyorum ay ne guzelmis bu diyorum agzimi sapirdatitorum, bazen babasina yediriyorum, sonra onune koyuyorum. Asla elimden yemiyor. Zaten hepsini de yemiyor, sandalyenin kenarlariba atiyor, yere atiyor. Sandalyeden alip tekrar onune koyuyorum.
Ben cok sikintili bir bebe oldugum icin yenek konusunda, agzimdan cikana da dikkat etmeye calisiyorum. Besinleri iyi kotu diye etiketlemiyorum simdiden ( cok zor, kendimi egitmeye calisiyorum aslinda

)
Sevmedigini yemedigibi zorlamamaya calisiyorum
Agzini silmemeye calisiyorum batik bi halde takiliyoruz
Su 2 hesap bana cok yardimci oldu
Raysup.co
Nurturedfirst