Bilemedim valla, disten olurken benimki hic yememisti, ne meme ne kati ne biberon
4 yumurta iki uc kasik yogurt biraz zeytinyagi ben yarim bardak cekilmis yulaf yarim bardak tam bugday unu kullaniyorum ama dun mesela sivi olmustu biraz da irmik attim neden diye sorma bilmiyorum

karistiryorum icine de koyacagim sebzeleri onceden biraz olduruyorum. Dun mesela pirasali yaptim birazini, birazini da havuc brokoliydi. Havucu ince taraftan rendeledim brokoliyi de minik minik dogradim, yagda biraz kavurdum. Pirasayi da ince ince kesmistim, biraz kavurmustum. Dun evde balkabagi var diye hamur bazina biraz da onu ezip kattim. Tepsi gbi olan muffin kaliplarindan aldim, 24 tane muffin cikiyor, yarisini falan dosarda birakip kalanini dondurucuya atiyorum, mikrodalgada bir dakika dondurunce guzel oluyor.
Tatli olani da icine bir tane yumusamis muz, ceviz ekleyip yine 4 yumurta ve yogurtla yapiyorum. Onu degisik meyvelerle yaptim kaliplarin icine harci koydum minik minik, meyveleri sonradan ekleyip karistirdim. Cilekli yabanmersinli, karadutlu falan oldu, onu da sevdi.
Dogustan varolan bir sey, zamanla yasam tarziyla egitimlerle etkileri azalip artabiliyor gibi anladim ben. Ekranin arttirmasi egitimlerle cok azalmasi gibi.
Ya hepsini yese. Elliyo oynuyo, belki bi gun bitirir diye bekliyorum ama hayirlisi
Kinoa evet cok sevmedi, ben de tekarr vermedim de iyi hatirlattin deniyim yine

bugday ruseymi vermedim, grecka verdim, onu da ehhh.