• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
6da uyanıyor canım alarm gibi hiç sektirmez 😀 ama akşam da 19.30a kadar zor dayanıyor
Hangi saatlerde gündüz uykusunu yapıyor canım? Gece kesintisiz uyuyor mu kaç kere kalkıyor?

Misafirliğe gittiğinizde, dışarı çıktığınızda ya da misafir geldiğinde ne yapıyorsunuz 19.30da ne olursa olsa uyuyor mu? Biz bi düzen kuramadık kafayı yemek üzereyim
Kızlar bebekleriniz tam ne kadarlıkken emeklemeye başladı ya bizimki hala emeklemiyor hatta artık isteği de yokk
Benimki 6 aylıkken emekledi 7 aylıkken tutunup kalkmaya başladı canım ama her bebiş farklı gerçekten kimisi hiç emeklemeden yürüyormuş

Kızlar merhaba uzun zamandır aklıma takılan bir sorun var. Bebeğim 7 aylık karşısına geçtiğimde göz teması kurmaktan kaçınıyor yani sağa bakıyor tam karşısına geçiyorum sola çeviriyor kafasını göz göze gelmemek için .sizin durumlarınız nasıl

Kızlar bebekleriniz tam ne kadarlıkken emeklemeye başladı ya bizimki hala emeklemiyor hatta artık isteği de yokk
7,5 aylıkken tam emeklemeye başladı ama emeklemek bir gelişim basamağı olmadığından sorun etme kimi bebek emeklemiyor zamanı geldiğinde yürüyor. Hatta benim doktor emeklemese daha iyi dedi yerdeki herşeyi ağızlarına götürüyorlar diye😁

Kızlar merhaba uzun zamandır aklıma takılan bir sorun var. Bebeğim 7 aylık karşısına geçtiğimde göz teması kurmaktan kaçınıyor yani sağa bakıyor tam karşısına geçiyorum sola çeviriyor kafasını göz göze gelmemek için .sizin durumlarınız nasıl
Başkaları konuştuğunda nasıl? Hiç mi sana bakıp gülmüyor falan. Etrafında dikkatini çeken şeyler olduğunda bakmıyor da göz teması sosyal iletişim önemli. Stres yapmadan gözlemlemeye devam et cnm doktorunuza da bi danış kimseyle göz teması yoksa. Ekran kesinlikle açma

Başkaları konuştuğunda nasıl? Hiç mi sana bakıp gülmüyor falan. Etrafında dikkatini çeken şeyler olduğunda bakmıyor da göz teması sosyal iletişim önemli. Stres yapmadan gözlemlemeye devam et cnm doktorunuza da bi danış kimseyle göz teması yoksa. Ekran kesinlikle açma
Gülmesinde hiç sıkıntı yok. Uzaktan bakıyor ancak yakın göz temasımız yok seslendiğim de bazen bakıyor bazen bakmıyor

Gülmesinde hiç sıkıntı yok. Uzaktan bakıyor ancak yakın göz temasımız yok seslendiğim de bazen bakıyor bazen bakmıyor
Belki evham yapmışsındır ya geçen ben de bi paylaşım gördüm sabaha kadar delircektim neredeyse ki benim bebiş baya sosyal iletişimi iyi. İnsan etkileniyor ama doktorlar anlar doktoruna bir danış canım için rahat etsin

Göz teması yakından da var mı uzun süre bakıyor mu
Var canım ben şarkı söylerken onunla konuşurken ya da birileri onunla konuşurken bakıyor, dinliyor, tepki veriyor. Ama bezini değiştirirken bakmıyor kalkmak istiyor mesela . Ve dediğim gibi dikkatini çekecek başka şeyler varsa dikkat orada. Elinde oyuncağı varsa genelde ona odaklanıyor. Ya da bi yete ulaşmaya çalışıyorsa çok zor bana bakması. Ama böyle başka çocuklarla karşılaştırılacak bir durum değil çocuğu gören bilgili birinin yorumlaması lazım. Tamamen normal de olabilir bebek bunlar

Var canım ben şarkı söylerken onunla konuşurken ya da birileri onunla konuşurken bakıyor, dinliyor, tepki veriyor. Ama bezini değiştirirken bakmıyor kalkmak istiyor mesela . Ve dediğim gibi dikkatini çekecek başka şeyler varsa dikkat orada. Elinde oyuncağı varsa genelde ona odaklanıyor. Ya da bi yete ulaşmaya çalışıyorsa çok zor bana bakması. Ama böyle başka çocuklarla karşılaştırılacak bir durum değil çocuğu gören bilgili birinin yorumlaması lazım. Tamamen normal de olabilir bebek bunlar
Evet haklısınız çevremdeki herkes normal olduğunu söylüyor hamileliğimde de böyleydim. Saçma şeyleri çok taktım sonuç bir sıkıntı olmadı . Doktoruma sorucam bir sonrakinde teşekkür ederim

Back
X