• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Kizlar keremin hırıltısı ve öksurugu icin doktor antibiyotik vermisti pazartesiden beri iciyor azaldi ama tam gecmedi normalmi sizce. Hergun buhar vermeyede calisiorm ama niye gecmio anlamadim
Benimki de antibiotik içti ama geçmesi 2 haftayı buldu tam olarak hırıltının, balgam çıkaramıyorlar ya ondan sen buhara devam et canım iyi geliyor burnunu da düzenli temizle, buhardan sonra yüz üstü cevirip sırtına pat pat yap doktorum öyle söylemişti. Geçmiş olsun kuzucuğa inşallah hemen iyileşir.

Merhaba ben de alacağım da 3 model arasında kararsız kaldım. Prego strongfix yoyko bear ya da besafe oto koltuğu sizin araştırdığınız var mı
Yoyko bekar var ben de memnunum. Ama bi arkadaş besafe için yüksek demişti. En önemli olan 360 derece dönebilmesi ve yüksek olması bence tabi güvenilirlikten sonra 🌸 Yoyko almasaydım besafe yi alırdım sanırım

Kizlar keremin hırıltısı ve öksurugu icin doktor antibiyotik vermisti pazartesiden beri iciyor azaldi ama tam gecmedi normalmi sizce. Hergun buhar vermeyede calisiorm ama niye gecmio anlamadim
Ciğerine inmiş mi kuzu ondan verdi sanırım antibiyotiği. Çok geçmiş olsun azaldıysa yavaş yavaş geçecektir inşallah. Benim bebeğimin de burun akıntısı vardı odayı havalandırdıkça geçti aklınızda bulunsun o da.

Aayyy beynim yandı şimdi 😅 o zaman her koşulda yenidoğan alayım en iyisi 🤭🥰
Benim aldığım yenidoğanlarda küçük gelmişti 😀hatta zıbının düğmeleri aralık kalmıştı açılacak gibi doğduğu ilk gün ki kilolu bri bebek değildi. Ben şahsen yenidoğan çok giydirmedim ilk 1.5 ay heop 1-3 ay giydi. Nsonra 3-6aylar başladı. 4 aylıkken falan 6 aylıklara geçtim. Şimdi 7 buçuk aylık sayılır 9-12 ve 12-18 giydiriyorum. Üzerine tam oturmasın çünkü rahatsız oluyorlar. Aslında ne kadar büyük alırsan o kadar uzun giydirirsin koca iki hurç var elimde şimdi benim giydiremediklerim. Hızlı boy atıyorlar. Ve çoğunu sırf bir fotosu olsun diye saatlik fln giydirdim. Hata ettim yani şimdi hamile olsam 4 takım falan 1-3 ay 2 takım yeni doğan kalanını 3 ay alırdım. Sonra da duruma göre kalıba göre alıyorsun zaten😊

Erkeklerin geri dönüşsüz diye duymustum yanlış mi biliyomuşum ya wjxndj neyse arastirayim madem zaten her türlü geri dönüş olmasa bile erkeklerin daha kolay bizim gibi icerde islem gormuyolar sonuçta 🥹
Evet bende araştırdım tekrar açtırabiliniyo ben hem bağlattım hem yaktırdım

Merhaba ben de alacağım da 3 model arasında kararsız kaldım. Prego strongfix yoyko bear ya da besafe oto koltuğu sizin araştırdığınız var mı
Bende yoyko bear ve kraft a bakıyordum. Yoyko bayağı tercih edilen bir model aslında tipi de çok tatlı. Kasımda indirim olur insallah. Kasımı bekleyeceğim. 1 hafta kaldı

Benim aldığım yenidoğanlarda küçük gelmişti 😀hatta zıbının düğmeleri aralık kalmıştı açılacak gibi doğduğu ilk gün ki kilolu bri bebek değildi. Ben şahsen yenidoğan çok giydirmedim ilk 1.5 ay heop 1-3 ay giydi. Nsonra 3-6aylar başladı. 4 aylıkken falan 6 aylıklara geçtim. Şimdi 7 buçuk aylık sayılır 9-12 ve 12-18 giydiriyorum. Üzerine tam oturmasın çünkü rahatsız oluyorlar. Aslında ne kadar büyük alırsan o kadar uzun giydirirsin koca iki hurç var elimde şimdi benim giydiremediklerim. Hızlı boy atıyorlar. Ve çoğunu sırf bir fotosu olsun diye saatlik fln giydirdim. Hata ettim yani şimdi hamile olsam 4 takım falan 1-3 ay 2 takım yeni doğan kalanını 3 ay alırdım. Sonra da duruma göre kalıba göre alıyorsun zaten😊
Benim de sizin gibi olcakmış gibi geliyo bana, muayenede doktor uzun boylu olabilir kilosu da önde biraz toplu bi bebiş gelebilir böyle ilerlerse demişti o yüzden benim aldıgım her seyin üstünde 50 cm den 68 cm e kadar giyilebilir ibaresi var. Eşim de ben de uzunuz çünkü diye umutluyum bu konuda

Benim de sizin gibi olcakmış gibi geliyo bana, muayenede doktor uzun boylu olabilir kilosu da önde biraz toplu bi bebiş gelebilir böyle ilerlerse demişti o yüzden benim aldıgım her seyin üstünde 50 cm den 68 cm e kadar giyilebilir ibaresi var. Eşim de ben de uzunuz çünkü diye umutluyum bu konuda
O zaman dediğim gibi yapman mantıklı. Mesela benim bebeğim 48 cm doğdu şuan 68-70 civarı.kısa doğdu ama hızlı uzadı

O zaman dediğim gibi yapman mantıklı. Mesela benim bebeğim 48 cm doğdu şuan 68-70 civarı.kısa doğdu ama hızlı uzadı
Kesinlikle katılıyorum o kadar hızlı büyüyorlar ki benim bebiş 50 cm doğdu şu an 75 cm . Yeni doğan 2 3 takım Yeter ben zıbınları hiç Yenidoğan almamıştım 3 ay almıştım e bebekten gayette oldu giydirirken rahat etmiştim

Benimki de antibiotik içti ama geçmesi 2 haftayı buldu tam olarak hırıltının, balgam çıkaramıyorlar ya ondan sen buhara devam et canım iyi geliyor burnunu da düzenli temizle, buhardan sonra yüz üstü cevirip sırtına pat pat yap doktorum öyle söylemişti. Geçmiş olsun kuzucuğa inşallah hemen iyileşir.
Evet balgam bir ciksa rahatlayacak. Balgam sökturucude iciyor ama fayda etmedi henuz.
Burnunu asla temizletmiyor yaa savasiyoruz resmen. Ama buhardan sonra sirtina pat pat deniyim bakalm belki fayda eder tesekkr ederm sagolun

Ben de badiye çok ihtiyaç olcak diye duyuyorum hep ve su an hepsi patikli ya. Daha ne kadar almalıyım hiç bilmiyorum 🥺
Patiksiz al daha kullanışlı, en çok bence de çıt badi lazım 56 yazanlardan al biraz. Ben de çok aldım çok kullandım ama süslü kıyafetleri pek kullanamadım güpürlü dantelli olanları ama zaten sende olmuyor onlar… 62 cm olmaları 3-4 ay oluyor o arada çok büyük gelir iri doğmazsa

Ciğerine inmiş mi kuzu ondan verdi sanırım antibiyotiği. Çok geçmiş olsun azaldıysa yavaş yavaş geçecektir inşallah. Benim bebeğimin de burun akıntısı vardı odayı havalandırdıkça geçti aklınızda bulunsun o da.
Cigerine inip inmedigini solemedi ama yoksa vermezdi antibiyotigi haklsn 🙏🙏

Mesajını ablama ilettim dediği şey şu oldu “Babamlar falan konusmus avukatla eve de kağıt gelmis gercek dogru yani. Olayın üzerinden de yıllar geçmiş salak kadir söylememis”

Kendileri bilir artık ben uyardım canım çok teşekkür ederim hepinize 💖
Gelen kağıt mahkeme kağıdı mı yoksa avukatlık bürosu kağıdını bir hükmü yok canım

Benim oglumda hep uzun ve kilolu gosteriodu ultrasonda. Sasirmamistik cnku esimde bende uzunuz. Oyuzden yenidogan aldiklarimi cok az kullanabildik hizli uzuyorlar

Kesinlikle katılıyorum o kadar hızlı büyüyorlar ki benim bebiş 50 cm doğdu şu an 75 cm . Yeni doğan 2 3 takım Yeter ben zıbınları hiç Yenidoğan almamıştım 3 ay almıştım e bebekten gayette oldu giydirirken rahat etmiştim
Cidden öyle şuan bile mesela 68-70 cm ama ben hep 80 cm alıyorum daha rahat oluyor

Cidden öyle şuan bile mesela 68-70 cm ama ben hep 80 cm alıyorum daha rahat oluyor
Bizimki kıyafet giyerken tam bir canavara dönüştüğü için 🤣 bende senin gibi 80 cm alıyorum daha yeni kış için LC den alt üst takım aldım 1-2 yaş olandan aldım . En azından bende rahat giydiriyorum birde ege hiç dar kıyafet sevmiyor çocuk rahat edemiyor

Cigerine inip inmedigini solemedi ama yoksa vermezdi antibiyotigi haklsn 🙏🙏
Canım bizde dün gittik hastaneye 3 gündür burun akıntısı vardı öksürükte başlayınca ciğere inmesinden korktum doktor baktı ciğere inmemiş şükür ama bademcikleri şişmeye başlamış birde boğazda kızarıklık var diye antibiyotik verdi 5 gün kullan dedi bi de burnunu sürekli aç dedi ağlasa bile temizleyin dedi

Bizimki kıyafet giyerken tam bir canavara dönüştüğü için 🤣 bende senin gibi 80 cm alıyorum daha yeni kış için LC den alt üst takım aldım 1-2 yaş olandan aldım . En azından bende rahat giydiriyorum birde ege hiç dar kıyafet sevmiyor çocuk rahat edemiyor
Aynen ben de bazılarını n kalıp dar çünkü hele hırka tarzı bir şeyse içine de bir şey giyeceği için 12-18 daha makul oluyor. Evet bu arada tma bir cadı oluyor istiyor ki altında bez bile olmasın 🤣

Back
X