- 16 Haziran 2018
- 1.551
- 3.574
- 133
- Konu Sahibi elektroforez
- #49.641
Aaaa olmaz nasıl düşer düşmemesi lazımÇocuğum bayadır gayet güzel desteksiz oturabiliyor ama uzaktaki bişeye uzanırken hani tutunup kendini kurtaramıyor pat düşüyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa olmaz nasıl düşer düşmemesi lazımÇocuğum bayadır gayet güzel desteksiz oturabiliyor ama uzaktaki bişeye uzanırken hani tutunup kendini kurtaramıyor pat düşüyor
Yalnız değilsin canım bende düzen kuramadım . En erken akşam 22:00 de uyuyor benim minnoş. Sabah da en geç 8 de kalkıyor. Gece 3 kez minimum kalkıyoruz. Birde son 1 haftadır gece uyanıp tam 2 saat uyumuyor. Ama dün diş çıkardık ondan olabilir yani umarım ondandırHangi saatlerde gündüz uykusunu yapıyor canım? Gece kesintisiz uyuyor mu kaç kere kalkıyor?
Misafirliğe gittiğinizde, dışarı çıktığınızda ya da misafir geldiğinde ne yapıyorsunuz 19.30da ne olursa olsa uyuyor mu? Biz bi düzen kuramadık kafayı yemek üzereyim
Benimki 6 aylıkken emekledi 7 aylıkken tutunup kalkmaya başladı canım ama her bebiş farklı gerçekten kimisi hiç emeklemeden yürüyormuş
Valla telefonu aldılar elinden diye düşünmeye başladım ya çok aktifti burda çok merak ediyorum onu ve papatyayı@Acelya A bu kız nereye kaçtı ya bayadır yok hiç bu kadar yazmamazlık yapmazdı
Çok normal ya Güneş de aynı. Zamanla denge kurmayı öğreneceklerÇocuğum bayadır gayet güzel desteksiz oturabiliyor ama uzaktaki bişeye uzanırken hani tutunup kendini kurtaramıyor pat düşüyor
Ben bebeğimin ismini güneş koyacaktım kı ismi dediler halbuki benim erkek kuzenimin adı da güneş çok seviyorum güneş isminiÇok normal ya Güneş de aynı. Zamanla denge kurmayı öğrenecekler![]()
Bende çok severek seçtim Güneş ismini. Unisex olduğunu sonradan öğrendim. Bir de algıda seçicilik sanırım hiç duymuyordum bu ismi şimdi çok fazla varBen bebeğimin ismini güneş koyacaktım kı ismi dediler halbuki benim erkek kuzenimin adı da güneş çok seviyorum güneş ismini
Ben parkeleri yalamasına razıyım ya. Tutunup kalkmaya çalışıyor. Park yatağına tutunup dizlerinin üzerinde bakınıyordu geçen sabah eşim uyandırdı bak dedi tam bakarken iki ayağının üzerine kalktı aşağı bakıyordu nasıl kalktığımı bilmiyorum yerimden yakaladım hemen Allah korudu gerçekten indirdik hemen park yatağını alt seviyeyeYalnız değilsin canım bende düzen kuramadım . En erken akşam 22:00 de uyuyor benim minnoş. Sabah da en geç 8 de kalkıyor. Gece 3 kez minimum kalkıyoruz. Birde son 1 haftadır gece uyanıp tam 2 saat uyumuyor. Ama dün diş çıkardık ondan olabilir yani umarım ondandır
Bu arada Güneş’de tam 6. Ayında emekledi ama parkeleri yalıyor. Halı püsküllerini yemeye çalışıyor bir saniye yalnız bırakamıyoruz![]()
Bebeğin kız dimi? Kızda iki isim olmasının bazı zorlukları var ya mesela evlendi hem kendi soyadını hem eşinin soyadını kullanmak isterse tam 4 kelime yazmak zorundankalıyor. Ben iki soyadı da kullanıyorum valla bazen çok imza atacağım zaman zor oluyor hepsini yazmak habşreBende çok severek seçtim Güneş ismini. Unisex olduğunu sonradan öğrendim. Bir de algıda seçicilik sanırım hiç duymuyordum bu ismi şimdi çok fazla varböyle olunca 2. İsim koymadığıma pişman oldum
Oyy maşallah erken başlamışBen parkeleri yalamasına razıyım ya. Tutunup kalkmaya çalışıyor. Park yatağına tutunup dizlerinin üzerinde bakınıyordu geçen sabah eşim uyandırdı bak dedi tam bakarken iki ayağının üzerine kalktı aşağı bakıyordu nasıl kalktığımı bilmiyorum yerimden yakaladım hemen Allah korudu gerçekten indirdik hemen park yatağını alt seviyeye
Evet kız canım. Aynen bende 2 soyisim kullanıyorum onu düşündüm bir de Güneş bence dolu dolu bir isim. Yanına eklenen şeylerle yakıştıramadım bir türlüBebeğin kız dimi? Kızda iki isim olmasının bazı zorlukları var ya mesela evlendi hem kendi soyadını hem eşinin soyadını kullanmak isterse tam 4 kelime yazmak zorundankalıyor. Ben iki soyadı da kullanıyorum valla bazen çok imza atacağım zaman zor oluyor hepsini yazmak habşre![]()
Bebısm bendım evet sımdı gordum yazdıgınıTörpü olani ben hic kullanmadim. Beğenen de var beğenmeyen de burda da kullananlar vardı ama kimdi unuttumimagination forever kiz sen mıydın törpü kullanan sjdnjdnd hatırlamıyorum ama ben tirnak markasından memnunum yani ilk başta gözüm korktu ama alışıyor insan
![]()
Bizimki de dün 22.00 uyudu 2.10 uyandı 4e kadar o kadar enerjikti ki mahvetti biziYalnız değilsin canım bende düzen kuramadım . En erken akşam 22:00 de uyuyor benim minnoş. Sabah da en geç 8 de kalkıyor. Gece 3 kez minimum kalkıyoruz. Birde son 1 haftadır gece uyanıp tam 2 saat uyumuyor. Ama dün diş çıkardık ondan olabilir yani umarım ondandır
Bu arada Güneş’de tam 6. Ayında emekledi ama parkeleri yalıyor. Halı püsküllerini yemeye çalışıyor bir saniye yalnız bırakamıyoruz![]()
Of ben de çok merak ediyorum birden gitti ikisi de ya inşallah dönerler bir günValla telefonu aldılar elinden diye düşünmeye başladım ya çok aktifti burda çok merak ediyorum onu ve papatyayı
Benimki halen babıldamadı yaCanlarımm nasılsınızyaw ben hıcbıseye yetısemez oldum
bebıtolarımızın cogu emeklıyor sanırım,benımkı sagolsun annemler asla yere koymadıgı ıcın emeklemıyor gıtmek ıstedıgı yere yuvarlanarak gidiyor komando gibi
1 ay once konusuyordu dede baba ada dıyordu bırden bıcak gıbı kesıldı konusması 2 haftadır asla konusmuyor,bı garıbıme gıttı bu durum,normalmıkı sızce basına gelen varmı hıc?onun dısında ıyıyız sinirli bu aralar istediği yapılmayınca ellerını sıkıp ııııı dıyor
sizlerin minnoskosları neler yapıyor
Bişiler oldu belli ki inşallah iyidir@Acelya A bu kız nereye kaçtı ya bayadır yok hiç bu kadar yazmamazlık yapmazdı
Başka şeyler öğrenmeye vakit ayırdığı için konusmaya kisa bi mola vermis olabilir ipek de öyleydi şimdi dilini tutamiyoruz snxbdjnd emeklemeye de pek hevesi yok yüz üstü 5dk sonra ağlıyor biz de böyle takiliyoruz wjdnekjdjdCanlarımm nasılsınızyaw ben hıcbıseye yetısemez oldum
bebıtolarımızın cogu emeklıyor sanırım,benımkı sagolsun annemler asla yere koymadıgı ıcın emeklemıyor gıtmek ıstedıgı yere yuvarlanarak gidiyor komando gibi
1 ay once konusuyordu dede baba ada dıyordu bırden bıcak gıbı kesıldı konusması 2 haftadır asla konusmuyor,bı garıbıme gıttı bu durum,normalmıkı sızce basına gelen varmı hıc?onun dısında ıyıyız sinirli bu aralar istediği yapılmayınca ellerını sıkıp ııııı dıyor
sizlerin minnoskosları neler yapıyor
Hıc babıldamasa kafamı takmazdımBenimki halen babıldamadı yakızınca me me ma ma diyor sadece
![]()
Yaa chatgbt de oyle dedı ama ne bılıyım 15-20 gundur aa bıle demeyınce işkillendimBaşka şeyler öğrenmeye vakit ayırdığı için konusmaya kisa bi mola vermis olabilir ipek de öyleydi şimdi dilini tutamiyoruz snxbdjnd emeklemeye de pek hevesi yok yüz üstü 5dk sonra ağlıyor biz de böyle takiliyoruz wjdnekjdjd