• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Hangi saatlerde gündüz uykusunu yapıyor canım? Gece kesintisiz uyuyor mu kaç kere kalkıyor?

Misafirliğe gittiğinizde, dışarı çıktığınızda ya da misafir geldiğinde ne yapıyorsunuz 19.30da ne olursa olsa uyuyor mu? Biz bi düzen kuramadık kafayı yemek üzereyim

Benimki 6 aylıkken emekledi 7 aylıkken tutunup kalkmaya başladı canım ama her bebiş farklı gerçekten kimisi hiç emeklemeden yürüyormuş
Yalnız değilsin canım bende düzen kuramadım . En erken akşam 22:00 de uyuyor benim minnoş. Sabah da en geç 8 de kalkıyor. Gece 3 kez minimum kalkıyoruz. Birde son 1 haftadır gece uyanıp tam 2 saat uyumuyor. Ama dün diş çıkardık ondan olabilir yani umarım ondandır 😄
Bu arada Güneş’de tam 6. Ayında emekledi ama parkeleri yalıyor. Halı püsküllerini yemeye çalışıyor bir saniye yalnız bırakamıyoruz 😄😄

Ben bebeğimin ismini güneş koyacaktım kı ismi dediler halbuki benim erkek kuzenimin adı da güneş çok seviyorum güneş ismini
Bende çok severek seçtim Güneş ismini. Unisex olduğunu sonradan öğrendim. Bir de algıda seçicilik sanırım hiç duymuyordum bu ismi şimdi çok fazla var 😄 böyle olunca 2. İsim koymadığıma pişman oldum

Yalnız değilsin canım bende düzen kuramadım . En erken akşam 22:00 de uyuyor benim minnoş. Sabah da en geç 8 de kalkıyor. Gece 3 kez minimum kalkıyoruz. Birde son 1 haftadır gece uyanıp tam 2 saat uyumuyor. Ama dün diş çıkardık ondan olabilir yani umarım ondandır 😄
Bu arada Güneş’de tam 6. Ayında emekledi ama parkeleri yalıyor. Halı püsküllerini yemeye çalışıyor bir saniye yalnız bırakamıyoruz 😄😄
Ben parkeleri yalamasına razıyım ya. Tutunup kalkmaya çalışıyor. Park yatağına tutunup dizlerinin üzerinde bakınıyordu geçen sabah eşim uyandırdı bak dedi tam bakarken iki ayağının üzerine kalktı aşağı bakıyordu nasıl kalktığımı bilmiyorum yerimden yakaladım hemen Allah korudu gerçekten indirdik hemen park yatağını alt seviyeye

Bende çok severek seçtim Güneş ismini. Unisex olduğunu sonradan öğrendim. Bir de algıda seçicilik sanırım hiç duymuyordum bu ismi şimdi çok fazla var 😄 böyle olunca 2. İsim koymadığıma pişman oldum
Bebeğin kız dimi? Kızda iki isim olmasının bazı zorlukları var ya mesela evlendi hem kendi soyadını hem eşinin soyadını kullanmak isterse tam 4 kelime yazmak zorundankalıyor. Ben iki soyadı da kullanıyorum valla bazen çok imza atacağım zaman zor oluyor hepsini yazmak habşre 😁

Ben parkeleri yalamasına razıyım ya. Tutunup kalkmaya çalışıyor. Park yatağına tutunup dizlerinin üzerinde bakınıyordu geçen sabah eşim uyandırdı bak dedi tam bakarken iki ayağının üzerine kalktı aşağı bakıyordu nasıl kalktığımı bilmiyorum yerimden yakaladım hemen Allah korudu gerçekten indirdik hemen park yatağını alt seviyeye
Oyy maşallah erken başlamış 🧿 çok tehlikeli ya valla Allah korusun bebeklerimizi 🙏🏻
Bebeğin kız dimi? Kızda iki isim olmasının bazı zorlukları var ya mesela evlendi hem kendi soyadını hem eşinin soyadını kullanmak isterse tam 4 kelime yazmak zorundankalıyor. Ben iki soyadı da kullanıyorum valla bazen çok imza atacağım zaman zor oluyor hepsini yazmak habşre 😁
Evet kız canım. Aynen bende 2 soyisim kullanıyorum onu düşündüm bir de Güneş bence dolu dolu bir isim. Yanına eklenen şeylerle yakıştıramadım bir türlü 😄

Törpü olani ben hic kullanmadim. Beğenen de var beğenmeyen de burda da kullananlar vardı ama kimdi unuttum imagination forever imagination forever kiz sen mıydın törpü kullanan sjdnjdnd hatırlamıyorum ama ben tirnak markasından memnunum yani ilk başta gözüm korktu ama alışıyor insan 😆
Bebısm bendım evet sımdı gordum yazdıgını😊ben ılk dogdugunda etını kestıgım ıcın hala törpü kullanıyorum korkuyırum tırnak makasından

Canlarımm nasılsınız😊yaw ben hıcbıseye yetısemez oldum😀bebıtolarımızın cogu emeklıyor sanırım,benımkı sagolsun annemler asla yere koymadıgı ıcın emeklemıyor gıtmek ıstedıgı yere yuvarlanarak gidiyor komando gibi😀😀1 ay once konusuyordu dede baba ada dıyordu bırden bıcak gıbı kesıldı konusması 2 haftadır asla konusmuyor,bı garıbıme gıttı bu durum,normalmıkı sızce basına gelen varmı hıc?onun dısında ıyıyız sinirli bu aralar istediği yapılmayınca ellerını sıkıp ııııı dıyor😀😀sizlerin minnoskosları neler yapıyor

Bizimki de dün 22.00 uyudu 2.10 uyandı 4e kadar o kadar enerjikti ki mahvetti bizi 🥺🥺 öncesinde 2 gün güzel uyuttuk sadece mızırdandı uyanık kalmadı pek ama sürekli olmuyor :(
Valla telefonu aldılar elinden diye düşünmeye başladım ya çok aktifti burda çok merak ediyorum onu ve papatyayı
Of ben de çok merak ediyorum birden gitti ikisi de ya inşallah dönerler bir gün :(

Canlarımm nasılsınız😊yaw ben hıcbıseye yetısemez oldum😀bebıtolarımızın cogu emeklıyor sanırım,benımkı sagolsun annemler asla yere koymadıgı ıcın emeklemıyor gıtmek ıstedıgı yere yuvarlanarak gidiyor komando gibi😀😀1 ay once konusuyordu dede baba ada dıyordu bırden bıcak gıbı kesıldı konusması 2 haftadır asla konusmuyor,bı garıbıme gıttı bu durum,normalmıkı sızce basına gelen varmı hıc?onun dısında ıyıyız sinirli bu aralar istediği yapılmayınca ellerını sıkıp ııııı dıyor😀😀sizlerin minnoskosları neler yapıyor
Benimki halen babıldamadı ya😁 kızınca me me ma ma diyor sadece 😁

Başka şeyler öğrenmeye vakit ayırdığı için konusmaya kisa bi mola vermis olabilir ipek de öyleydi şimdi dilini tutamiyoruz snxbdjnd emeklemeye de pek hevesi yok yüz üstü 5dk sonra ağlıyor biz de böyle takiliyoruz wjdnekjdjd

Benimki halen babıldamadı ya😁 kızınca me me ma ma diyor sadece 😁
Hıc babıldamasa kafamı takmazdım🥹ama baya baya konusuyodu bıcak gıbı kesıldı sesını unuttum yani nasıldı,bende pimpiriklendim tabii hemen😀bu arada meme ma ma da babıldama kuzum🥰
Başka şeyler öğrenmeye vakit ayırdığı için konusmaya kisa bi mola vermis olabilir ipek de öyleydi şimdi dilini tutamiyoruz snxbdjnd emeklemeye de pek hevesi yok yüz üstü 5dk sonra ağlıyor biz de böyle takiliyoruz wjdnekjdjd
Yaa chatgbt de oyle dedı ama ne bılıyım 15-20 gundur aa bıle demeyınce işkillendim🥹😀dırek yurucek heralde bızım panpıkler😍😍konussunlar yaa cok tatlılar yerım ben hepsını😍

Ya kızlar bebişlerinizi nasıl uyutuyorsunuz? Gece uykuları nasıl ? Benimki geceleri sık sık kalkıyor beni emzik gibi kullanıyor. Doktor artık gece seni bu şekilde kullanmasına izin verme emzirme dedi . Birkaç gün zor olur ama sonra alışır dedi rahat edersin dedi ama ben nasıl dayancam nasıl yapıcam bilmiyorum 🤦 yoruldum 🤣

Ya kızlar bebişlerinizi nasıl uyutuyorsunuz? Gece uykuları nasıl ? Benimki geceleri sık sık kalkıyor beni emzik gibi kullanıyor. Doktor artık gece seni bu şekilde kullanmasına izin verme emzirme dedi . Birkaç gün zor olur ama sonra alışır dedi rahat edersin dedi ama ben nasıl dayancam nasıl yapıcam bilmiyorum 🤦 yoruldum 🤣
Gündüz uykusu nasıl

Back
X