- 12 Ağustos 2024
- 1.693
- 3.735
- 53
- 26
- Konu Sahibi elektroforez
- #49.921
Pilavı nasıl yaptın canımAkşama yapacağım yemekten yiyebileceği bir şey varsa ayır tuzsuz salçasız yap yesinmesela ben dün taze fasulye yapmıştım ayırdım verdim pilavla
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pilavı nasıl yaptın canımAkşama yapacağım yemekten yiyebileceği bir şey varsa ayır tuzsuz salçasız yap yesinmesela ben dün taze fasulye yapmıştım ayırdım verdim pilavla
![]()
Kesme makarnadan çorba yaptım yedirdim çok sevdi benimki yemek seviyo muhallebi falan zorlaNe yediriyonuz bebelere hiç yazmıonuz![]()
Ben şimdi tavuk aldım ORGANİKAkşama yapacağım yemekten yiyebileceği bir şey varsa ayır tuzsuz salçasız yap yesinmesela ben dün taze fasulye yapmıştım ayırdım verdim pilavla
![]()
Ay muhallebi sevmeyen bebekKesme makarnadan çorba yaptım yedirdim çok sevdi benimki yemek seviyo muhallebi falan zorla
Evet benimki değişik bildiğin yemek çiğniyo bende akşam yatmadan muhallebi yok tutsun diye veriyodum yemiyoAy muhallebi sevmeyen bebekbizimki de çiğnemeyi seviyor dün havuç verdim eline tavşan gibi kemirdi ağzına gelen minik parçalarında çiğniyor hamm diyor bir de
![]()
Ben de aynısını profil fotosu değiştirince hissediyorumEski nickim seviyomheenick yenileyince kendim de yenilenmiş gibi hissettim
Canım aynı şehriye pirinç su tereyağı kıvamı bir tık daha lapaPilavı nasıl yaptın canım
Ben de organik tavuk verdim. Ama emin olduğum direkt kesilip temizlenmiş şekilde. Ama koku ve renginden anlarsın. Organik tavuk pişince zaten kırmızı et gibi olur rengi. Yağı daha sarımsı olur falan. Sonuçta bozul olsa kokar kokmuyorsa sıkıntı yoktur bence. Ben verdim organik tavuk hatta suyunu attım dolaba çorba fln yapıyorum. Bi arkadaşımın doktoru da organikse verebilirsin ama organik değilse tavuk kesinlikle verme demiş ben de organik verdim öyleBen şimdi tavuk aldım ORGANİKo da kanat varmış onun suyuyla çorba yapcam tuzsuz versem olur demi
Çok takıntılıyım ya ben. Ya bozuksa tavuk. Bozuk olsa anlar mıydım? Hiç koku yoktu şimdi sopan koydum suyun içine haşlıyorum. Verebilirim demi?
Masallah harika valla afiyet olsun bebise. Nasil yiyo peki disleri mi var ? ben de pure vermeye calisiyorum yemiyo tukuruyo. Acaba benimki de mi cigneyerek yemek istiyo bilmiyorum ama disi yok. Blw tarzi verdigim sebze meyveyi damagiyla kopardigi gibi buyuk parcalar halinde ezmeden yutuyo. ya da agzinda tutuyo ekmek ici pankek tarzi seyleri koparip verdigimde yutmuyo.Kesme makarnadan çorba yaptım yedirdim çok sevdi benimki yemek seviyo muhallebi falan zorla
Valla kuşum benim bebek de öyle tospik bi bebek değil kaldı ki arkadaşımın bebeği baya tombiş maşallahı var o da şu hava değişimlerinden falan hasta oldu 2. Defa.Masallah harika valla afiyet olsun bebise. Nasil yiyo peki disleri mi var ? ben de pure vermeye calisiyorum yemiyo tukuruyo. Acaba benimki de mi cigneyerek yemek istiyo bilmiyorum ama disi yok. Blw tarzi verdigim sebze meyveyi damagiyla kopardigi gibi buyuk parcalar halinde ezmeden yutuyo. ya da agzinda tutuyo ekmek ici pankek tarzi seyleri koparip verdigimde yutmuyo.
Ben de normal yemekler falan verebilmek istiyorum artik beslenmesi lazim degerleri dustu hastalandi zaten cok zayif ve minik
En kısa zamanda alıp deneticemO zamannnn bal kabağı brokoli falan verdin mi onları haşlayıp ezebilirsin
Ben işe başlayınca şaftım kaydı vallaYa bebem kısacık uyuyor zaten gündüz giriyorum iki sohbet edelim diye yoksunuz gelin buraya nerdesinizyakında trip atıcam liseli sevgililer gibi
![]()
Kofte ben de deniycem ya denemedim henuz tesekkurler fikirler icinValla kuşum benim bebek de öyle tospik bi bebek değil kaldı ki arkadaşımın bebeği baya tombiş maşallahı var o da şu hava değişimlerinden falan hasta oldu 2. Defa.
Doktor diş çıkarma dönemlerinde bağışıklıkları düşer hasta olma riskleri artar bu durum normal böyle böyle bağışıklık kazanıp güçlenecekler dedi tabi önemli olan düşmeyen ateş olmaması ve mecbur kalmadıkça antibiyotik kullanmamak ama şart olmadığı sürece zaten doktorlar yalvarsan yazmıyor yetişkinlere bile. Yazıldıysa kullanılacak yani yapacak bir şey yok. Doktor söylediğinde Kullanılmazsa daha ciddi sorunlar olabiliyor çünkü.
Ben püreyle tadımla değil direkt çorbalarla başladım. Püre sevmiyorsa blender yap öcü değil yani. Ben mesela öğünlerde blender yaptım ilk başladığımızda ara ara pütürlü verdim gün içinde. Benim oğlum sevmiyor pütürlü püreyi ama ver pilavı yiyor. Köfteyi yiyor. Yemeseydi blender yapardım ki mesela bugğn tavuklu havuçlu pirinç çorbası yaptım hafif pütürlü bırakacak şekilde blenderdan geçtim. Yoğurt çorbasını yediği gibi bayıla bayıla yemedi ama biz yerken sofrada o da yedi yani. Yemese zorlamazdım asla.
Pankek falan benimki de sevmiyor bu arada
Dişi yok 6 aylık pütürlü veriyorum şehriyeyi koyu pişirdim yediMasallah harika valla afiyet olsun bebise. Nasil yiyo peki disleri mi var ? ben de pure vermeye calisiyorum yemiyo tukuruyo. Acaba benimki de mi cigneyerek yemek istiyo bilmiyorum ama disi yok. Blw tarzi verdigim sebze meyveyi damagiyla kopardigi gibi buyuk parcalar halinde ezmeden yutuyo. ya da agzinda tutuyo ekmek ici pankek tarzi seyleri koparip verdigimde yutmuyo.
Ben de normal yemekler falan verebilmek istiyorum artik beslenmesi lazim degerleri dustu hastalandi zaten cok zayif ve minik
Her bebek aynı değil oğlumda bende çok sıkıntı yaşadım yemezdi hiçbişey maşallah şimdilik kızım iyi inşallah böyle gider 5 aylıkkenn tadım yaptık artık öğün olarak yapıyorum biberon tutmuyo artık sütüm yetmiyo mecbur yediriyorumKofte ben de deniycem ya denemedim henuz tesekkurler fikirler icinBlenderla tamamen puruzsuz yapip kereviz kuzu falan karistirip denedim bugun yemedi ne yazik ki demiri dusuk sinirda cikti b12 dusuk cikti bi de. B12 de sutten geciyomus seninki de dusuktur diyo ikimiz de dil alti fisfis kullancaz simdi onun icin. Bebek sutlaci tarzi bisey yapmistim onu da yemedi bilmiyom valla. Hem blw tarzi meyve hem kinoali bademli cevizli findikli pure karisik denedim demin onu da yemedi. Yiyeydi de besleneydi keske. Yogurt sevmiyo eksi seylerden hic hoslanmiyo. Istahsiz belki de hasta oldugu icin. Atesi yukselmiyo sukur ama hala halsiz mizmiz cabucak uykusu geliyo. Neyse diyorum kendi kendime eninde sonunda buyuyecek her seyi de yiyecek takmamaya calisiyorum ama cok fena takiyorum yetemiyorum beceremiyorum diye bi turlu gecmiyo bu his bende. Ama pekmez keciboyunuzu ozu falan karistirinca yiyo bazen lap lup. Elini kaseye sokturuyorum bi kasik ona bi kasik bana ultra sakin oyunla gule oynaya yedirmeye calisiyorum yemiyo kerata. Yiyecek gunun birinde. Yarin kofte yapayim koftehora xD
Sofraya sizle oturacak yemese bile izlesin. Onun kahvaltı zamanı sen de koy öne bi tabak peynir ekmek bile olsa ye. O yemek istemezse de sen karşısında ye. Bi de hastalık dediğin gibi tabi ki etkiliyor. Of ne zaman geçecek bu grip ya grip oldu benim miniğim deKofte ben de deniycem ya denemedim henuz tesekkurler fikirler icinBlenderla tamamen puruzsuz yapip kereviz kuzu falan karistirip denedim bugun yemedi ne yazik ki demiri dusuk sinirda cikti b12 dusuk cikti bi de. B12 de sutten geciyomus seninki de dusuktur diyo ikimiz de dil alti fisfis kullancaz simdi onun icin. Bebek sutlaci tarzi bisey yapmistim onu da yemedi bilmiyom valla. Hem blw tarzi meyve hem kinoali bademli cevizli findikli pure karisik denedim demin onu da yemedi. Yiyeydi de besleneydi keske. Yogurt sevmiyo eksi seylerden hic hoslanmiyo. Istahsiz belki de hasta oldugu icin. Atesi yukselmiyo sukur ama hala halsiz mizmiz cabucak uykusu geliyo. Neyse diyorum kendi kendime eninde sonunda buyuyecek her seyi de yiyecek takmamaya calisiyorum ama cok fena takiyorum yetemiyorum beceremiyorum diye bi turlu gecmiyo bu his bende. Ama pekmez keciboyunuzu ozu falan karistirinca yiyo bazen lap lup. Elini kaseye sokturuyorum bi kasik ona bi kasik bana ultra sakin oyunla gule oynaya yedirmeye calisiyorum yemiyo kerata. Yiyecek gunun birinde. Yarin kofte yapayim koftehora xD
Benim bi arkadaşım vardı, şu sınavı geçebilir miyim derdim Ayşe geçti sen neden geçemeyesin derdi. Araba kullanmayı öğrenebilir miyim derdim veli bile kullanıyor sen neden kullanamayasın derdiKofte ben de deniycem ya denemedim henuz tesekkurler fikirler icinBlenderla tamamen puruzsuz yapip kereviz kuzu falan karistirip denedim bugun yemedi ne yazik ki demiri dusuk sinirda cikti b12 dusuk cikti bi de. B12 de sutten geciyomus seninki de dusuktur diyo ikimiz de dil alti fisfis kullancaz simdi onun icin. Bebek sutlaci tarzi bisey yapmistim onu da yemedi bilmiyom valla. Hem blw tarzi meyve hem kinoali bademli cevizli findikli pure karisik denedim demin onu da yemedi. Yiyeydi de besleneydi keske. Yogurt sevmiyo eksi seylerden hic hoslanmiyo. Istahsiz belki de hasta oldugu icin. Atesi yukselmiyo sukur ama hala halsiz mizmiz cabucak uykusu geliyo. Neyse diyorum kendi kendime eninde sonunda buyuyecek her seyi de yiyecek takmamaya calisiyorum ama cok fena takiyorum yetemiyorum beceremiyorum diye bi turlu gecmiyo bu his bende. Ama pekmez keciboyunuzu ozu falan karistirinca yiyo bazen lap lup. Elini kaseye sokturuyorum bi kasik ona bi kasik bana ultra sakin oyunla gule oynaya yedirmeye calisiyorum yemiyo kerata. Yiyecek gunun birinde. Yarin kofte yapayim koftehora xD