• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Kızlar bebeğimin vücudunda böyle kızarıklıklar var her yerinde . Alerji mi isilik mi ne bu sizce ya
Alerji değil galiba canim alerjide daha net kirmiziliklar genel olarak sıcaktan olmus olabilir eviniz sicaksa veya kalin giydiriyorsan falan 🥹

Eve donduk ama asiri halsiz bitik ve aglak vaziyette. Sadece emip uyuyo sonra aglayarak uyaniyo. Oturamiyo bile hemen yikiliveriyo ama atesi yok. Garip ve uzucu onu boyle gormek. Dr bir suru ilac verdi esim simdi nobetci eczane bulup alip gelecek onu bekliyorum. Bilmedigim ilaclar pedifen parol polivit klamer bi de atesi 38.5u gecerse diye fitil verdi.
Geçmiş olsun tekrar daha iyi mi kuzu

Merhaba kızlar bebeğim gece boyu uyumadı sürekli emdi kaç gündür huysuzdu aşıdan sonra dahada kötüledi ama dün gece artık oturup ağlamak istedim hiç durmuyo şimdide sürekli ağlar vaziyette sizde diş çıkarırken böyle oldumu dişten mi başka bi sorunumu var herşeyide dişe yormak istemiyorum ateşide yok sürekli ağlıyo çok kötüyüm ne yapıcamı şaşırdım dramı götürsem
Şuan bir tık daha iyi ama diş tam pitladigi hafta saat basi uyaniyodu :( dişten olabilir cikarinca rahatliyolar 🥹

Kendiliğinden geçer. Sadece oda ısısına göre yeniden giyimini ayarlayın. Benim evim 24 derece. Bir zıbın ve bir uzun kollu normal bir tulum giydiriyorum. Ayakları çoğu zaman çıplak oluyor. Arada bakıyorum soğuk gelirse bir de çorap giydiriyorum
Bizim de boynu uyku tulumundan oluyomuş galiba giydirmeme karari aldim evi serin tutuyorum 19-21 arası ama evi ısıtıp gece bir kac kat kiyafetle uyuttum dün bir süre böyle gidicem gecmezde artarsa doktora goturucem yine. Bi de her şeyi 100% pamuk seçiyorum çoğu kıyafet montu giydiremiyorum ona rağmen azalmadi da başka uyku tulumu denedimonun da yakadan yapiyolar herhalde yine artti :(

Bu dinodab alıcaktım bizim burda kalmamış dün gelmiş olması lazım kadın geleli çok oldu dedi anlamadım ya mdndnsnska benim hoşuma gitti bulsam alıcaktım 🥲🥲
Aaa ben dün ikisini de gördüm şokta ajsbhsbdhsbd boynu biraz sert mukavva gibimsi kesin asılır yamultur kirar islevini kaybettirir diye almadim eksik olsun evde bir ıvır zıvır daha istemiyorum qjdyagdjsbdjd

Oy maşallah tekini bize verin ya sndnebensnsnjs nerden anlıyosun canım bizşm gelmiyor bir türlü
Var ya anlamaman imkansız çok beter oluyolar ne uyku ne gündüz ahvsjsbdjhd huysuzlugu tavan oluyo 😆😆 bibde cam bardakla su içir çık çık ediyo dis görünmese bile çıkmak uzere hatta çıkmış ucu nerdeyse oluyo 🥹

Canlarım günaydınlar 🥰🥰🥰 nasılsınız neler yapıyorsunuz özledim yaaa buralarda konuştuğumuz günleri… 🥹🥹 şimdi bıyıklarım çıkmış Mahmut abi gibi dolanıyorum ortalıkta 😂😂🥹 daha da kötüsü okula geldim 😂😂 sabah aynaya bakınca farkettim.. anladım ki hiç aynaya ve yüzüme bakmamışım 😂😂😂
Aynaya bakacak vaktimi 2-3 dk daha uyumaya kullanmayi tercih ediyorum ben de mahmut abi olmusum ajzbshdjdjd

Bizim de boynu uyku tulumundan oluyomuş galiba giydirmeme karari aldim evi serin tutuyorum 19-21 arası ama evi ısıtıp gece bir kac kat kiyafetle uyuttum dün bir süre böyle gidicem gecmezde artarsa doktora goturucem yine. Bi de her şeyi 100% pamuk seçiyorum çoğu kıyafet montu giydiremiyorum ona rağmen azalmadi da başka uyku tulumu denedimonun da yakadan yapiyolar herhalde yine artti :(
Boynu terliyor demekki

Boynu terliyor demekki
Yok kız yakaları pamuktan değil herhalde lastiksi gibi ya tahris ediyo terden değil eminim terleyecegi kadar ısınmıyor bile çocuk usumenin bir tık üstü normale anca geliyo vucut ısısı terlese vucudu daha da sicak oluyo gece bazen tulumlayken vücudunda hicbisi yok :( boynu çok hassas herhalde ya

Kalın gece giydirmelik normal tulum falan almam lazım boynuna kadar kapali olmayan bir şeyler öneri varsa alabilirim pamuklu 😌

Nerden aldın bir de avent 6-18 ay mı

Evet canım geldi çok beğendi epey oyalanıyor onunla kornaya basıp gezdiriyoruz mutly oluyor evde :) yarın da dışarı çıkaracağım onunla. Bu arada diş ateşi 38i geçer mi bilmiyorum düşmezse bir göster istersen
6-18 gece parlayan canımm avent. amazndan aldım
Gece uykulari neydi ben unuttum jsbsbbwnsbwbdjdnxjjd bizde yok gibi bişi oldu 😂
gece 5 kalkış saate göre, daha iyiyim hjh

Aaa ben dün ikisini de gördüm şokta ajsbhsbdhsbd boynu biraz sert mukavva gibimsi kesin asılır yamultur kirar islevini kaybettirir diye almadim eksik olsun evde bir ıvır zıvır daha istemiyorum qjdyagdjsbdjd
Hahshshahshs iyi bari güzel değilse boşuna üzülmeyeyim 🥲🥲 kaç tane şoka baktım yok valla ya gelmedi ua sakladılar cnndsjakakka

Hahshshahshs iyi bari güzel değilse boşuna üzülmeyeyim 🥲🥲 kaç tane şoka baktım yok valla ya gelmedi ua sakladılar cnndsjakakka
Yani tercihe bagli pelus oyuncaklar gibi değil boynundik dursun diye daha sert yapılmış belli ki köşede dursun odaya sus diye alinir ama dediğim gibi bebeler kesin rahat durmaz yamultur akdbsudhjshuwbdkd denk gelirsen yine bak tabi başka semtte falan

Yani tercihe bagli pelus oyuncaklar gibi değil boynundik dursun diye daha sert yapılmış belli ki köşede dursun odaya sus diye alinir ama dediğim gibi bebeler kesin rahat durmaz yamultur akdbsudhjshuwbdkd denk gelirsen yine bak tabi başka semtte falan
Esenyurtta da yok nenehehdjjckc yolumun üstünde gördükçe baktım da mcmcmcmxmd nasip değilmiş…

Ahahaha ben de aynıyım okula gitmeyecek olsam kuaföre gittiğim yoktu 😂😂😂
O sırada şu an okulda olan bneee 😂😂😂🖖
Kizlar korse kullanan varmi aranzda. Hangi modeller daha rahat oluyor sizce. Zayiflatmasada disari ciktigimda takarim cnku bu göbek canimi cok skıyor artk
Kız ben öyle hamileyken hemen vereceğimi düşünerekten aldıydım da takınca çok sıkıştırıp karnımı ağrıttı, toplamda 2 saat falan takmışımdır 😂😂😂
Şuan bir tık daha iyi ama diş tam pitladigi hafta saat basi uyaniyodu :( dişten olabilir cikarinca rahatliyolar 🥹
Ayyy hiç uyuyamadığı, uykuya dalacağı zaman ağlayarak uyandığında ben ağrısını hafifletsin diye bir ya da iki akşam 3 ml parol verdim, o gece uyudu.. şu an altta 3 diş çıktı, üstten de 2. Diş çıkmak üzere
Kalın gece giydirmelik normal tulum falan almam lazım boynuna kadar kapali olmayan bir şeyler öneri varsa alabilirim pamuklu 😌
Kız ben sadece normal uzun kollu bluzla yatırıyorum, üstüne de penye battaniye örtüyorum ona rağmen terliyor, oda sıcaklığı da genelde 23.5-24.5 civarı oluyor.. ben 1.6 tog uyku tulumu aldım ama onu hiç giydirmedim daha, giydireceğimden de şüpheliyim ama bakalım bulunsun diye aldım 😂😂😂 en kötü normal bir tulum alırım gece yatırmalık, öyle yatar herhalde

Yok kız yakaları pamuktan değil herhalde lastiksi gibi ya tahris ediyo terden değil eminim terleyecegi kadar ısınmıyor bile çocuk usumenin bir tık üstü normale anca geliyo vucut ısısı terlese vucudu daha da sicak oluyo gece bazen tulumlayken vücudunda hicbisi yok :( boynu çok hassas herhalde ya
Olabilir 😕 çok geçmiş olsun

Back
X