- 14 Mayıs 2021
- 6.088
- 13.101
- 198
- Konu Sahibi elektroforez
- #50.021
Kızlar bana pancek tarıfı verebılırmısınız sabah yapıcamda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay gerçekten öyle bizim oğlan hepsini tek tek çıkarıyor alttan 3. Çıktı ucu tam rahatladık dedim 2 gün sonra yine gece uykusuzluğu başladı bu sefer alttan 4. Geliyor üstlerde bembeyaz yani 3 diş birden gelecek herhalde valla deliriciğiiiimmmm uyumak istiyorum artık ya . Doğduğundan beri daha uyku uyumadım ne zaman dinlenicez bizBir çırpıda değil de bizi cirpiyolar bence anxbshdbsjdbdi
Bizimkide aynı ya 6 aydan beri her yeri tokatladı kafasıylaHahahhahahaha ay çok doğru ya benimki 6. Ayda emekledi hiç durmuyor pat küt düşüyor yere tutunup kalkınca da
Benim yaptıklarımı sevmedi poyrik hiç vermeyim senin Poyrik de sevmezKızlar bana pancek tarıfı verebılırmısınız sabah yapıcamda![]()
Canım ben çalışıyorum gündüzleri annem bakıyor her şeyi o öğretmiş ben de her gün yeni bir güncelleme görüyorum bence annemle frekansı çok tuttuğu içinKiz masalah nasl ogrettinbenim oglana 1 aydir alkiş yapmayi ogretemedim artk pes ettim ogrenmeyiversin alkışıda dedim
![]()
Masallah ne guzell ozaman bizede keremle frekansi tutacak biri lazimCanım ben çalışıyorum gündüzleri annem bakıyor her şeyi o öğretmiş ben de her gün yeni bir güncelleme görüyorum bence annemle frekansı çok tuttuğu içinağzının içine bakıyor çocuk bi şeyleri dinlerken
Yaptım sabahBenim yaptıklarımı sevmedi poyrik hiç vermeyim senin Poyrik de sevmez![]()
oh afiyet olsun bebike. ben de fincanda pofidik yumurta tarzı bi tarif gördüm öyle bişey denemek istiyorum ama yemediği için zahmete giresim kalmadı benim de şevkimi kırdıYaptım sabahelımle ezıp ezıp verdım yemeye yedıde kendı elıne verdıgım yemegı yemıyor nasıl ogretcem ben bu cocuga elındekını yemeyı
heryere sürüp ıncelıyor sadece elınde mıncık mıncık yapıp
kıvamını ve pısmıs halını koydum bak kuzum,çeyrek muz 1 yemek kasıgı yogurt 1 yemek kasıgı tam bugday unu var ıcınde,tavaya zeytınyag sürdüm çok kısık ateste pişirdim.
Üf benim de ya skdnjejd ama heniz tek dişli canavar olarak takiliyo ipek yani çekiyoruz bari çık snbdjjdjAy gerçekten öyle bizim oğlan hepsini tek tek çıkarıyor alttan 3. Çıktı ucu tam rahatladık dedim 2 gün sonra yine gece uykusuzluğu başladı bu sefer alttan 4. Geliyor üstlerde bembeyaz yani 3 diş birden gelecek herhalde valla deliriciğiiiimmmm uyumak istiyorum artık ya . Doğduğundan beri daha uyku uyumadım ne zaman dinlenicez bizders çalışmam lazım yok yapamıyorum
![]()
Mücver tarifi gelir miBen mucveri firinda yaptim, valla bayildik. Cok lezzetli oldu cocugun yemegi donduruculuk yaptim diye yiyemedim ama asiri iyi oldu ya
Ben de benzer ilerledim, once rendeleyip mercimek corbasi, sonra kirik pirincli corba, sonra basmatili, sonra kiymali yesil mercimek, su an en son kiymali arpa sehriye yiyordu. Bunlar okey de ben meyve verirken hep rendeliyorum ya, arada kavunu falan eline vermistim. Elmayi nasil veriyorsunuz mesela?
Ben de burda bir tane buldum, tek elle acilip kapaniyor onu aldim. Yakin yerlere onla gidiyoruz, kucagimda bebegle merdiven inip cikabiliyorum bayaa iyi oldu. Ya da katlaninca market arabasina sigiyor![]()
Artık oturuyorlar şu baston modellerden mi alsanAy benimki de inanılmaz ağır , ilk alırken özellikleri konforlu oluşu bizi etkiledi ama maalesef ikinci katta yaşıyoruz ve asansör yok resmen eziyet inip çıkmak önce çocuğu çıkar sonra in arabayı çıkar kan ter içinde kalıyorum ve bu yüzden çıkasım gelmiyor. Bende hafif bişey arıyorum .
Aynen bende onlara bakıyorum. Hem yurt dışına giderken kolaylık olur, bu sefer gidiş gelişte çile çektim resmen bi yanda valizler bi yanda bebek arabası güvenlik kontrolün de çok zorlandımArtık oturuyorlar şu baston modellerden mi alsan
Bebek eziyet etmesin de varsın onlardan zorlanAynen bende onlara bakıyorum. Hem yurt dışına giderken kolaylık olur, bu sefer gidiş gelişte çile çektim resmen bi yanda valizler bi yanda bebek arabası güvenlik kontrolün de çok zorlandım
Benimki su an karsimda simit yiyorBen elmayi rendeleyip pişirip soğuttuğum irmiğin içine karıştırıyorum içine de biraz rendelenmiş ceviz ekliyorum. Arada çok az dut özü ekliyorum. Ama artık eline veresim var benimki illa elle yiyecek geçenlerde ekmeğin kabuğunu verdim bir güzel kemirdisanırım muhallebi püre kıvamından bıktı.
kabagi rendeledim suyunu suzdum, tatli patatesi ve patatesi rendeledim, havucu daha ince tarafla rendeledim - pismiyo gbime geliyor nedense, kenarda yine bol yumurtali olsun diye 4 yumurtayi cirptim, icine uc dort kasik yogurt koydum, icine kendi cektigim yulaftan ve tam bugday unu ekledim, biraz kabartma tozu biraz da kuru dereotu ekledim hepsini karistirdim, yagli kagida yuvarlak yuvarlak serdim, 180 derecde isitilmis firinda pisirdim. Olcusuz goz karari yaptim hep, kesin yeniden deneyince olmayacakMücver tarifi gelir mi![]()
Alkisi ben birgun sabahtan aksama kadar karisinda yaptim, sonraki gun yapmaya basladi djdjdjKiz masalah nasl ogrettinbenim oglana 1 aydir alkiş yapmayi ogretemedim artk pes ettim ogrenmeyiversin alkışıda dedim
![]()
Yani bunları yapabilen var mı ya bu aylarda?Alkisi ben birgun sabahtan aksama kadar karisinda yaptim, sonraki gun yapmaya basladi djdjdj
Ama el sallama ve cak yapiyor saniyorduk , yapamiyormus herhaldebir aydir hic gormedik
Baba ya da anne bilincli bir sekilde yok bizde ya, aglarken anni gbi bir sey diyor ama o sayilmaz sanirim. 9. Ay kontrolu oncesi bi liste gonderdi doktor, biberonun nerede diyince falan gosteremiyor benimki, biljncli bir sekilde anne ya da baba demiyor, pazartesi kontrol endiselenmeli miyiz doktor ne dicek merak ediyorum.
Alkisi ben birgun sabahtan aksama kadar karisinda yaptim, sonraki gun yapmaya basladi djdjdj
Ama el sallama ve cak yapiyor saniyorduk , yapamiyormus herhaldebir aydir hic gormedik
Baba ya da anne bilincli bir sekilde yok bizde ya, aglarken anni gbi bir sey diyor ama o sayilmaz sanirim. 9. Ay kontrolu oncesi bi liste gonderdi doktor, biberonun nerede diyince falan gosteremiyor benimki, biljncli bir sekilde anne ya da baba demiyor, pazartesi kontrol endiselenmeli miyiz doktor ne dicek merak ediyorum.
Yani ben sanmıyorum benimki de henüz bunları yapmıyor, bababababab baba falan diyor da bilinçli olduğunu sanmıyorum. Çak yapıyor bu kadar. Biberonu da gösteremez mümkün değilYani bunları yapabilen var mı ya bu aylarda?
Baba nerede dediğim zaman kapıya bakıyor bizimki. Ama top nerede dediğim zaman henüz göstermiyor. Listede başka neler var merak ettim![]()
Ben de öğretemedim ki her odadan çıktığımızda bay bay yapıyoruz. Kasiyer kızın, fırıncı ablanın da bay bay yapmasını rica ediyorum çoğu zaten kendisi yapıyorYani ben sanmıyorum benimki de henüz bunları yapmıyor, bababababab baba falan diyor da bilinçli olduğunu sanmıyorum. Çak yapıyor bu kadar. Biberonu da gösteremez mümkün değilbaybay alkış öğretemedim hala ben ya
Gerçekten listeyi bizimle de paykaşır mısın ben de merak ettim
Demi yaÜf benim de ya skdnjejd ama heniz tek dişli canavar olarak takiliyo ipek yani çekiyoruz bari çık snbdjjdj