• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Bir çırpıda değil de bizi cirpiyolar bence anxbshdbsjdbdi
Ay gerçekten öyle bizim oğlan hepsini tek tek çıkarıyor alttan 3. Çıktı ucu tam rahatladık dedim 2 gün sonra yine gece uykusuzluğu başladı bu sefer alttan 4. Geliyor üstlerde bembeyaz yani 3 diş birden gelecek herhalde valla deliriciğiiiimmmm uyumak istiyorum artık ya . Doğduğundan beri daha uyku uyumadım ne zaman dinlenicez biz 🥺 ders çalışmam lazım yok yapamıyorum 🤦

Hahahhahahaha ay çok doğru ya benimki 6. Ayda emekledi hiç durmuyor pat küt düşüyor yere tutunup kalkınca da
Bizimkide aynı ya 6 aydan beri her yeri tokatladı kafasıyla 🤣 şimdide üstüme tırmanıyor ayağa kalkıyor . Sürekli koltuk kenarlarına kaldırmamı istiyor. Ayakta duracak beyefendi. Yapmazsam ortalığı yıkıyor koysam 1 sn sonra Toto üstüne düşüyor. Çok zor çok 🤣🤣🤦

Kiz masalah nasl ogrettin😀 benim oglana 1 aydir alkiş yapmayi ogretemedim artk pes ettim ogrenmeyiversin alkışıda dedim😀😀
Canım ben çalışıyorum gündüzleri annem bakıyor her şeyi o öğretmiş ben de her gün yeni bir güncelleme görüyorum bence annemle frekansı çok tuttuğu için😀 ağzının içine bakıyor çocuk bi şeyleri dinlerken

Canım ben çalışıyorum gündüzleri annem bakıyor her şeyi o öğretmiş ben de her gün yeni bir güncelleme görüyorum bence annemle frekansı çok tuttuğu için😀 ağzının içine bakıyor çocuk bi şeyleri dinlerken
Masallah ne guzell ozaman bizede keremle frekansi tutacak biri lazim 😀😀😄

Benim yaptıklarımı sevmedi poyrik hiç vermeyim senin Poyrik de sevmez😁🤣
Yaptım sabah😀elımle ezıp ezıp verdım yemeye yedıde kendı elıne verdıgım yemegı yemıyor nasıl ogretcem ben bu cocuga elındekını yemeyı😀heryere sürüp ıncelıyor sadece elınde mıncık mıncık yapıp😀kıvamını ve pısmıs halını koydum bak kuzum,çeyrek muz 1 yemek kasıgı yogurt 1 yemek kasıgı tam bugday unu var ıcınde,tavaya zeytınyag sürdüm çok kısık ateste pişirdim.

Eklentiler

• IMG_0084.webp
    IMG_0084.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_0082.webp
    IMG_0082.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 10
Yaptım sabah😀elımle ezıp ezıp verdım yemeye yedıde kendı elıne verdıgım yemegı yemıyor nasıl ogretcem ben bu cocuga elındekını yemeyı😀heryere sürüp ıncelıyor sadece elınde mıncık mıncık yapıp😀kıvamını ve pısmıs halını koydum bak kuzum,çeyrek muz 1 yemek kasıgı yogurt 1 yemek kasıgı tam bugday unu var ıcınde,tavaya zeytınyag sürdüm çok kısık ateste pişirdim.
oh afiyet olsun bebike. ben de fincanda pofidik yumurta tarzı bi tarif gördüm öyle bişey denemek istiyorum ama yemediği için zahmete giresim kalmadı benim de şevkimi kırdı :D

Ay gerçekten öyle bizim oğlan hepsini tek tek çıkarıyor alttan 3. Çıktı ucu tam rahatladık dedim 2 gün sonra yine gece uykusuzluğu başladı bu sefer alttan 4. Geliyor üstlerde bembeyaz yani 3 diş birden gelecek herhalde valla deliriciğiiiimmmm uyumak istiyorum artık ya . Doğduğundan beri daha uyku uyumadım ne zaman dinlenicez biz 🥺 ders çalışmam lazım yok yapamıyorum 🤦
Üf benim de ya skdnjejd ama heniz tek dişli canavar olarak takiliyo ipek yani çekiyoruz bari çık snbdjjdj

Back
X