2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Benim babaannem de 7 ya ne bileyim zor değil mi ya bana mı zor geliyor
Ay zor olmaz mı ya hem vücudun mahvoluyor hem psikolojin. Ama o zamanlar bu kadar herkes her şeyi bilmezken bazı şeyler daha kolaymış sanırım. "Cehalet mutlulukmuş" yani biz şimdi her şeyi biliyoruz da ne oluyor tüm günümüz evham.

Hiç kanamaları vs olmuyor muydu acaba yaa onlarca derdimiz oldu bu sürede onlarda hiç mi olmuyormuş acaba
Sakınan göze çöp batar biz aylakliktan kendimizi dinliyoruz sürekli bide herşeyi görüp duyup bildiğimiz için acaba o mu bu mu hep tetiktetiz onlar tepe gibiyken iş yaparmislar bı sürü hiç te bişey olmazmış

Hiç kanamaları vs olmuyor muydu acaba yaa onlarca derdimiz oldu bu sürede onlarda hiç mi olmuyormuş acaba
Yok ama doğduktan sonra hastalanıp ölmüşler çoğu birtane kızıda 16 yaşında menenjit geçirmiş vefat etmiş 7 kardeşler eşim. Çok çekti kayinvalidem yeni vefat etti 7 sene yatalaktı.

Valla öyle ya, fazla bilmek çok dertli bişey. Annem bende ultrasona bile girmemiş zararlı diye konuşuluyormuş, kocaman bir sürpriz düşünsene cinsiyet bile bilmiyor

Aynen az kaldı ama bugün ağırlığını aşağı verdi yatarken bile rahatsız ediyor yolunu mu arıyor ne yapıyorsa

Yok ama doğduktan sonra hastalanıp ölmüşler çoğu birtane kızıda 16 yaşında menenjit geçirmiş vefat etmiş 7 kardeşler eşim. Çok çekti kayinvalidem yeni vefat etti 7 sene yatalaktı.
Evet babannemin de ölmüş bir bebeği ve o zamanlar normalmiş her evde bazıları telef oluyormuş bebeklerin vitamin vs hiçbir şey kullanmadıkları için bedenleri perişan oluyor ilerleyen zamanda çıkıyor hep işte. Kalsiyum bile ileriki zamanda annenin dişlerine kemiklerine vuruyor diyordu bir doktor, hamileyken takviye almadığında ileride perte çıkıyor vücut

Bizim oğlan da 31+5’de 1700 gr 42 cm çıkmıştı canım yakın gidiyoruz seninle doğum tarihi de yakın

Biz hormonlu besleniyoruz vücudumuz da onlar gibi değil ki hayatımız çok stresli bakma bizde çok hırpalanıyoruz bir de yaşlarımız daha geç onlara göre

Valla ben tekte de kalabilirim. eşim belki yaparız diyor o da emin değil yani
Tek mi olsa diye düşündüm de bir ara sonra evde yalnız büyücek evdeki tek arkadaşı ben ve babası olcaz yok ya kıyamam ben isterim yaşına yakın bir kardeşi olsun beraber oynasınlar arkadaşça büyüsünler falan , tek olmak onun için sıkıcı olabilir

Kesinlikle öyle ben diğer ikisinde çok takviye kullanmamıştım değerlerim hep iyiydi bu gebelikte yerlerde tüm tuşlara bastım hergün düzenli alıyorum şimdi.

Evet eşim de kardeşi olsun istiyor ama bende bir tane olsun en iyisi olsun istiyorum. Kardeş çok güzel çok kıymetli ama şuan günümüz şartları sırf yalnız kalmasın diye eksik büyütmek istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…