2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Sezeryanda alıyorlar canım öncesinde almazlar doğum başlamasın diye benim normal olduğundan 37 nin sonunda serklajı alacağım dedi
Ne bileyim normal muayenede dikişi alıp sonra ameliyata alacaklar falan diye düşündüm. Çok şükür Allah bu günleri gösterdi doğuma az kaldı. Ama korkular başladı bende rüyalarıma giriyor resmen sonra kendime kızıyorum korktuğum için cesaretli olamadığım için ama elimde değil heyecan var korku var.

Ben de 35 artılarda giderim diye düşündüm kuzum sonra geç olur mu diye de düşündüm ama inşallah o zamana kadar bir sorun olmazsa 35 artılarda gideceğim

Hep geceleri artıyor elimle azıcık itiyorum ağrıyan yeri bebiş kıpırdıyor rahatı bozuluyor çılgın kızın
Benim de bir kere kaburgamda baskı hissedince dokundum bir sertlik vardı ben dokununca hemen çekti yumuşadı orası sanırım ayağına dokundum topuk kısmı gibi bir sertlikti

Benim de bir kere kaburgamda baskı hissedince dokundum bir sertlik vardı ben dokununca hemen çekti yumuşadı orası sanırım ayağına dokundum topuk kısmı gibi bir sertlikti
Eveeet dokununca çekiyorlar ben bazen konuşuyorum nolur yer değiştir diye geceleri sağ tarafıma yaslanmayı tercih ediyor

Suyum azalmış dedi doktor hareket azalınca yalancı sancıda kesildi. Yedim bitirdim kendimi 1 hafta geçmedi bana. Yarın kontrol var inş düzelmiştir tüm tuşlara bastım. Paranoyak oldukk

kayinvalidemin 140 boyuyla 13 tane doğurma şoku.
Ay inanmıyorum ama yapılacak şey değil. Babaannem çok sorun yaşadı bu yüzden rahim sarkması vs. Ameliyat olmak zorunda kaldı, yoğun bakımda yattı. O zamanlar doktor yüzü görmemişler tabi. Hepsi de kız çocuğu için o kadar istemişler ama olmamış sonuç 8 erkek, mahvolmuş bir vücut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…