2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Evet öyle oluyo zaten ağrı çok şiddetli değil ama uyutmuyo bizi zorlayan da o yoksa doğum sancısı değil bunlar

Kasılmam yok bence ama belden bacağa doğru yayılıyor diye riske atmak istemedi herhalde.
Anladım umarım genel bir ağrıdır, kasılma olduğunda genelde rahim ağzının açıldığını söylüyorlar ama senin farklı tabii. İnşallah açılma vs yoktur kalırlar biraz daha

Anladım umarım genel bir ağrıdır, kasılma olduğunda genelde rahim ağzının açıldığını söylüyorlar ama senin farklı tabii. İnşallah açılma vs yoktur kalırlar biraz daha
yatış yapıldı sancı varmış durdurmaya çalışacaklar. serklajım var zaten yeter ki sancılar dursun

yatış yapıldı sancı varmış durdurmaya çalışacaklar. serklajım var zaten yeter ki sancılar dursun
Benim de 27. Haftada sanırım acile gitmiştim, sancı çıkmıştı nst’de. Rahim ağzına da bakmışlardı açılma yok diye, magnezyum verip göndermişlerdi. Magnezyum kullanıyor musunuz?
Sonra bi şe olmadı. Artık düzenli nst’lere giriyorum, hiç sancı çıkmıyor.

Gündelik temizliğe 20bin isteyen duydum yani trde daha neler
Ben bu ptesi 2500 tl ye tam gün tek kisi çağırdım canım duvar da sildi heryeri yaptı 2000 yeter evin aşırı temizdi dedi 150 de ekstra yol parası verdim kendim . Büyük villa gibi yerlere şirketten çağırınca çok pahalı oluyor evet. Ama güvenilir birini bulursan uygun.

Bende burda riskli olanlara magnezyum verildiğini duyunca 4 gün filan oldu bıraktım. Bendede hiç yok ya. Dün doktor muayene etti oda ne bebek kanala girmişti ne de yumuşama vardı. Ama benim biranda tutmuştu sancim belki bunda da öyle olur

Evet ben de artık bıraktım magnezyumu. O zaman 2 ay kullan demişti, 2 aylık yazmıştı o geçen hafta bitti. Ama son nst’de yine sancı yoktu. Kanala girdi mi bilmiyorum, kontrolüm haftaya. Ama bence hareketleri artık bayağı aşağıda hissediyorum, biraz daha indi gibi geliyo.

ben magnezyum günde iki tane kullanıyorum ama benim risk durumu biraz fazla diye herhalde göndermek istemedi doktor

Kızlar kontrolumuz vardı bugün 37. Haftaya girdik bugün. Bebiş tam 3 kg olmuş boyu 49 cm. Artık her türlü doğabilir riski kalmamış dedi. Suyuda iyiymiş. Doğumu kolaylaştıracak şeyler yapmaya başlayabilirsin dedi. Yüzde 90 39. Haftayı görür ama tabiki gelme olasılığı var dedi. 10 gün sonra tekrar gideceğiz. Bizden haberler

Ben hic inmiş gibide hissetmiyorum 40 i bulur bence gelmesi içerde iyi besleniyorsa kendi istediği zaman gelsin

Kızlar merhaba. Hastane sakındi direk sezeryane alındım çok beklemeden. Çok şükür sağlıkla doğdu. 37+4 bugün 3850 kg boyu 51 cm . doğar doğma ağladı bende ağladım baya orda . Şimdi anestezi etkisi gectı ağrıları hissediyorum regl ağrısı gibi . Ağrı kesici yapıyorlar işte. Henüz kucağıma tam alamadım. Kum torbası ve ağrıdan. Sonda var çıksın yürüsem inşallah toparlarım öyle. Mama verdik emme refleksi var ama sütüm henüz gelmedi . Hemşire de toparlan acele etme dedi . Bu şekilde şimdilik .
İyi temenni eden herkese kocaman sevgilee . Adlarınızı bilmiyorum o yüzden Allahım gruptaki tüm gebe arkadaşlarıma kolay doğum nasip et dedim

Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah

Hayırlı uğurlu olsun canım maşallah kilosu boyu çok iyi Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Maşallah ya gözün aydın, çok tebrik ederim

Gözün aydın çok sevindim sağlıcakla analı babalı büyüsün

Gözün aydın canım. Maşallah, sağlıkla büyütün

Gündelik temizliğe 20bin isteyen duydum yani trde daha neler
Onu söyleyen abartmamış yalan söylemiş resmen. Bana geldi detaylı temizliğe bir bayan 3 gün üst üste 2500 tl günlüğü, temizliğini beğendiğim için haftada 1 gelmesini istedim 2000 tl ye anlaştık. 20000 bin isteyen altın suyuyla mı temizlik yapıyor acaba

Gözün aydın Rabbim hayırlı evlat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…