2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kızlar 35. Haftaya girdiğimden beri bende aşırı bir iştah açılması oldu sizde de öyle mi ? Hamilelik başından beri turşu yemezdim canım aşırı acı biber turşusu istiyor deli gibi yemek yiyorum 2-3 gündür

Harika bir gun olsun insallah guzellerim bi bakarmisiniz ya benim karnim inmismi asagiya bana hic oyle gelmiyor dun ebe birqz korkuttu beni inmis 1 haftaya gelir diye erkenndaha 34. Haftanin basindayim
Benimde kaç haftadır karnim aşağıda
Bebekte zaten baya aşağıda
Doktor dikkat et genelde uzan dedi
Dikkat ettik 20 gündür bu şekilde gidiyor
Hala baya aşağıda
Sende dikkat et genelde uzan ,çok dışarı çıkma
Erken gelmez o zaman inşallah
Tatlım biliyorsundur zaten ama genelde ekşi şeyler yemen lazım
Limonlu su vs
Tuzu da azalt
İnşallah bebek zamanında sağ salim gelsin ,sıkıntı olmadan
Ne kadar uygun fiyatlar ya şok oldum
Yer bulunmuyordur herhalde

Arkadasim o bende 32 de basladi gercekten verbat bir istah artisi var 2 haftada 3 kilo aldim korkuncc bisi asla durduramiyorum tatlisi tuzlusu limonlusu yogurtlusu herseyimi ister canim ve surekli karnm ac surekli

Ben kesin erken dogurcam bacim cnku eve girdigim yok

Evet dilim dilim kesip yiyorum keyifle inşallah çok teşekkür ederim hepimiz için oyle olsun

Arkadasim o bende 32 de basladi gercekten verbat bir istah artisi var 2 haftada 3 kilo aldim korkuncc bisi asla durduramiyorum tatlisi tuzlusu limonlusu yogurtlusu herseyimi ister canim ve surekli karnm ac surekli
Aynı öyleyim şuan, turşu yiyorum üstüne canım portakal çekiyor hep böyle alakasız şeyler midem çöplük oldu vallahi

hahaha bende doktora sordum buraya gitsem şuraya gitsem vs diye ama izin çıkmamıştı
35ten 37+lara geldik şükür
Artık rahatladım çok umursamıyorum
Ya bi degisik oldum ben temmuzda tasinicaz butun evi kaldirdim koparttim resmen cogu esyami topladm bitirdim uatune yetmiyor sokak sokak geziyorum eve girdigim yok arkadasim ben 1 2 haftaya dogururum

Valla bulursunuz dediler ama bakalım önceden ayırtmalı olmuyormus

Ya bi degisik oldum ben temmuzda tasinicaz butun evi kaldirdim koparttim resmen cogu esyami topladm bitirdim uatune yetmiyor sokak sokak geziyorum eve girdigim yok arkadasim ben 1 2 haftaya dogururum
Aaa evet taşınma işleri vardı senin
Tam kosturma zamana denk gelmiş
Bebis 1 1bucuk aylık gibi tasinacaksiniz o zaman
Sana kolaylıklar diliyorum

Canım bende iştah kimsede yok bence yemek yedikten sonra hala aç hissediyorum gün içinde ağzım boş durmuyor

Kızlar bana enerji bi geliyiiii bi gidiyiiiiii gerçekten. Bi gün harikayım bi gün rezalet
İki gün kalacakmışız ya hastanede kaç zıbın alcam kaç takım alcam kafam iyice karıştı .kendime üç tane aldım iki alt üst bi elbise gibi olan gecelikten. Terlik iç çamaşırı çorap şampuan vs herşeyi koydum nolur nolmaz. Ama kızıma kaç tane alsam eksik alıyorum gibi hissediyorum bir paket bez aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…