2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kizlar topuk dikeni yaşamış olan var mı benim yaklaşık 1 aydır sol topugumda ciddi batma var özellikle ayakkabı giyip dışarı çıktığımda çok daha fazla batıyor bana topuk dikeni gibi geliyor var mı yapılabilecek bişey buna şuan

Fizik tedavi yapıyorlar diye biliyorum, bi sor istersen.

Çok geçmiş olsun canım bende aynı dertten muzdaribim ama haftamız kurtarıyor artık çok şükür en doğru zamanda gelsin kızlarımız

Canım ben de pazartesi kontrole gittiğimde tansiyonum 16-9 çıktı. Normalde evde ölçtüğümde hep 9-6, 10-7. Doktor 16yı görünce doğum için ayın 28’ini bekleyemem bu şartlarda dedi. Ama eve döndüğümde tansiyonum yine normale döndü. Doktorum da dedi bende beyaz önlük sendromu varmış. Hastane gibi ortamlarda çok gerildiğimden artıyormuş. Çok büyük ihtimal pazartesi doğuma girerken de stresten yükselir. Belki seninki de öyle bişeydir

Çok geçmiş olsun canım bende aynı dertten muzdaribim ama haftamız kurtarıyor artık çok şükür en doğru zamanda gelsin kızlarımız
Çok teşekkür ederim canım öyle oldu gerçekten. En güzel şekilde en dogru zamanda sağlıkla gelsinler

Doğuma giderken panik olurum ben de kesin ama benim ondan değil sanırım, iki haftadır böyle evde de devam ediyor. Önceden arada bir olurdu 13 14, iki haftadır en düşük 12 oluyordu limon falan yiyince. Bugün de 15/10 a kadar çıkınca ilac yazdı. Simdi saat basi ölçüyorum ilaca rağmen devam ederse problem olarak görüyor doğuma alacak ama düzene binerse devam edeceğim kullanmaya erken almasına gerek olmayacakmış.
Senin için de sıkıntı, stres olunca kontrol etmek zor oluyor sakinlesemiyorsun. Genel anestezi mi düşünüyorsun?

Benimki de biraz düştü eski fotoğraflara bakıp karşılaştırıyorum ama birkaç haftadır böyle. Ebeyi boşver sen sancın ağrın kasılman olmasın da canım erken gelmez Allah’ın izniyle
sqnci agri vs yok canm yalanci sancida yasamadm hic demkki yatislarda

Miyop canım gözlerim 4 numara. Yakın görmede sıkıntı yok ama full hd izlemek istiyorum her anıbi de tragusum sıkıstıgı icin asla cıkmıyor ona care bulmam lazım
Bende miyopum ama dediğim gibi zaten yanına getiriyorlar ben bilerek hastaneye giderken de lens takmadım gözüm alışsın istedim yanıma aldım ama sen nasıl rahat hissedeceksen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…