- 20 Ocak 2020
- 5.170
- 2.522
- 173
- 31
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #25.921
Ne olucak böyleCanım bende iştah kimsede yok bence yemek yedikten sonra hala aç hissediyorum gün içinde ağzım boş durmuyor
13-14 bez yeter benceKızlar bana enerji bi geliyiiii bi gidiyiiiiii gerçekten. Bi gün harikayım bi gün rezalet
İki gün kalacakmışız ya hastanede kaç zıbın alcam kaç takım alcam kafam iyice karıştı .kendime üç tane aldım iki alt üst bi elbise gibi olan gecelikten. Terlik iç çamaşırı çorap şampuan vs herşeyi koydum nolur nolmaz. Ama kızıma kaç tane alsam eksik alıyorum gibi hissediyorum bir paket bez aldım
Abooo 20 kilo aldım 1 kiloyu daha ne bedenim ne ruhum kaldıramazBunun daha emzirme dönemide var
1 paket bez miKızlar bana enerji bi geliyiiii bi gidiyiiiiii gerçekten. Bi gün harikayım bi gün rezalet
İki gün kalacakmışız ya hastanede kaç zıbın alcam kaç takım alcam kafam iyice karıştı .kendime üç tane aldım iki alt üst bi elbise gibi olan gecelikten. Terlik iç çamaşırı çorap şampuan vs herşeyi koydum nolur nolmaz. Ama kızıma kaç tane alsam eksik alıyorum gibi hissediyorum bir paket bez aldım
Canım ben 34 . Haftaya kadar bir iki kilo almıştım sadece şuan şaşkınlıkla kendimiz izliyorum 70 kiloyum şuan da sonumuz hayırolsun 75 le falan gidecem doğuma emzirme döneminde 6 ay sonra dikkat etmeye baslarimAbooo 20 kilo aldım 1 kiloyu daha ne bedenim ne ruhum kaldıramaz
İnşallah düzene girer de zamanında gelir bebişinDoğuma giderken panik olurum ben de kesinama benim ondan değil sanırım, iki haftadır böyle evde de devam ediyor. Önceden arada bir olurdu 13 14, iki haftadır en düşük 12 oluyordu limon falan yiyince. Bugün de 15/10 a kadar çıkınca ilac yazdı. Simdi saat basi ölçüyorum ilaca rağmen devam ederse problem olarak görüyor doğuma alacak ama düzene binerse devam edeceğim kullanmaya erken almasına gerek olmayacakmış.
Senin için de sıkıntı, stres olunca kontrol etmek zor oluyor sakinlesemiyorsun. Genel anestezi mi düşünüyorsun?
Ben aşırı aldım zaten balıketliydim şimdi şişkoyumCanım ben 34 . Haftaya kadar bir iki kilo almıştım sadece şuan şaşkınlıkla kendimiz izliyorum 70 kiloyum şuan da sonumuz hayırolsun 75 le falan gidecem doğuma emzirme döneminde 6 ay sonra dikkat etmeye baslarim
Kaç kilodasin canım benim boyumda kısa 160 boyum şuan 70 im tam emzirme döneminde çok kasmam kendimi süt olması için bakalım kolayca veririz kiloları burada o günleri konuşacağımiz günde gelicekBen aşırı aldım zaten balıketliydim şimdi şişkoyumNormal yaparsam 1 ay sonra spor + diyet başlıcam valla yoksa yaza bu kilolarla ölürüm herhalde
İnşallah cok teşekkür ederimİnşallah düzene girer de zamanında gelir bebişinbenim ikinci doğumum olacak inş. Oğlumun doğumunda uyanıktım. Arada panik seviyem artsa da ameliyat esnasında ameliyat ekibiyle ve doktorumla konuşarak kendimi sakinleştirmeyi başarmıştım. Yine öyle olacağına inanıyorum. Zaten bebeği gösterdikleri an bütün kaygım uçup gitmişti onu görmenin heyecanından. Bebek de zaten ilk 5-10 dk içinde doğmuş oluyor. Sağlıkla kavuşalım inşallah
Sorma cicegim hemde doguya gidiyoruz hakkari sirnak van tunceli isimiz zor vallaAaa evet taşınma işleri vardı senin
Tam kosturma zamana denk gelmiş
Bebis 1 1bucuk aylık gibi tasinacaksiniz o zaman
Sana kolaylıklar diliyorum
95 oldumKaç kilodasin canım benim boyumda kısa 160 boyum şuan 70 im tam emzirme döneminde çok kasmam kendimi süt olması için bakalım kolayca veririz kiloları burada o günleri konuşacağımiz günde gelicek
Bizimki de tam tersi arabalı battaniyeler zıbınlarda büyücekBüyük kızımın eski küveti var pembekovası falan pembik pembik onu kullanicam ablası olan erkek bebek kaderi
Abartı deyince de ben gerçekten1 paket bez misanki biraz fazla olmuş
Evet ya ben cok abarttım azaltcam13-14 bez yeter benceZıbında günde 2 tane değiştirsen 4 tane yeter diye düşünüyorum
Gercekten oyle olmusAbartı deyince de ben gerçektensanki lazım olsa gelmicek gibi göç ediyorum
Ben bunu aldımKızlar yıkama seti aldınız mı
Katlanır düşünüyorum ama memnun kalmayan kişi çokmuş emin olamadım
Bende iki gün kalcm diye iki katı koymalıyım düşüncesi olduGercekten oyle olmus
Ben hemşireye verileceklerin içine 2 tane bez
Kendi yanıma da 5 6 tane koymuştum sanırım
Kendime 2 pijama takımı 1 elbise gecelik aldım
3 tane lohusa pedi koydum, kendime iç çamaşırı, çorap ,göğüs ucu kremi ,makyaj malzemesi, üşürsem diye hırka
Bebeğe 2 hastane çıkışı (1i foto çektirirken )
1 Tanede yedek takım aldım , sanırım 1 diBikac çorap ,1 zibin (hastane çıkışı icinde kendi zibinlari var zaten) ,emzik
Hastane çıkışlarından bir tanesi zaten hemşireye verileceklerin içinde
Sanırım bunlardı, arabaya indi bile valiz ,o yüzden hatırlamıyorum
Ama ben 1 gün kalicam normal şartlarda
Dogru, o mantık bende de olurdu kesinBende iki gün kalcm diye iki katı koymalıyım düşüncesi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?