2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Bugün sancılar başladı bana da hayırlı olsun elimi belime koymuştum oğlum anne ne yapıyorsun neden öyle duruyorsun diyor 3 yaşındaki çocuğun bile dikkatini çektim doktor lekelenme olabilir dedi hala o da devam ediyor kasıklarım dolgunlaştırıcı hastanede bişey yoktu eve çıktık herşey başladı Bi de son 1-2 haftadır başım çok dönüyor ya sizde de var mı

13-14 bez yeter bence Zıbında günde 2 tane değiştirsen 4 tane yeter diye düşünüyorum

1 paket bez mi sanki biraz fazla olmuş

İnşallah düzene girer de zamanında gelir bebişin benim ikinci doğumum olacak inş. Oğlumun doğumunda uyanıktım. Arada panik seviyem artsa da ameliyat esnasında ameliyat ekibiyle ve doktorumla konuşarak kendimi sakinleştirmeyi başarmıştım. Yine öyle olacağına inanıyorum. Zaten bebeği gösterdikleri an bütün kaygım uçup gitmişti onu görmenin heyecanından. Bebek de zaten ilk 5-10 dk içinde doğmuş oluyor. Sağlıkla kavuşalım inşallah

Canım ben 34 . Haftaya kadar bir iki kilo almıştım sadece şuan şaşkınlıkla kendimiz izliyorum 70 kiloyum şuan da sonumuz hayırolsun 75 le falan gidecem doğuma emzirme döneminde 6 ay sonra dikkat etmeye baslarim
Ben aşırı aldım zaten balıketliydim şimdi şişkoyum Normal yaparsam 1 ay sonra spor + diyet başlıcam valla yoksa yaza bu kilolarla ölürüm herhalde

Ben aşırı aldım zaten balıketliydim şimdi şişkoyum Normal yaparsam 1 ay sonra spor + diyet başlıcam valla yoksa yaza bu kilolarla ölürüm herhalde
Kaç kilodasin canım benim boyumda kısa 160 boyum şuan 70 im tam emzirme döneminde çok kasmam kendimi süt olması için bakalım kolayca veririz kiloları burada o günleri konuşacağımiz günde gelicek

İnşallah cok teşekkür ederim
Beni de uyanık olma tedirgin ederdi muhtemelen. ama dediğin gibi kavusma anını oyle yaşamak çok çok güzeldir. İnşallah kolayca, kaygısız, stressiz geçer bu doğumun da amin

Abartı deyince de ben gerçekten sanki lazım olsa gelmicek gibi göç ediyorum
Gercekten oyle olmus
Ben hemşireye verileceklerin içine 2 tane bez
Kendi yanıma da 5 6 tane koymuştum sanırım
Kendime 2 pijama takımı 1 elbise gecelik aldım
3 tane lohusa pedi koydum, kendime iç çamaşırı, çorap ,göğüs ucu kremi ,makyaj malzemesi, üşürsem diye hırka
Bebeğe 2 hastane çıkışı (1i foto çektirirken )
1 Tanede yedek takım aldım , sanırım 1 di Bikac çorap ,1 zibin (hastane çıkışı icinde kendi zibinlari var zaten) ,emzik
Hastane çıkışlarından bir tanesi zaten hemşireye verileceklerin içinde
Sanırım bunlardı, arabaya indi bile valiz ,o yüzden hatırlamıyorum
Ama ben 1 gün kalicam normal şartlarda

Bende iki gün kalcm diye iki katı koymalıyım düşüncesi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…