- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #25.961
Cano ben duşu sancı sırasında demiştim, açılman daha kolay olsun diye ama doğum sonrasında da eve gelince almıştım ben duş, bir sakınca yok diye hatırlıyorumOyyşşş maşallah, yerim ben o kuzuyuayy tasum valla bir bilek iki uzun çorap koydum çantaya ve bir de hırka da ekledim tabi üşürsem diye lohusalara soğuk olabiliyormuş ilk günler öyle dediler bi değişiklik olmazsa normal doğum görünüyor şu an bir an önce doğurmak istiyorum ya olur da epizyotomi yapılırsa en kısa ne zaman duş alabilirim mesela sorun olur mu sık duş alsam
Sağlıkla huzurla gelsin kuzuBen hala beklemedeyim bu gidiş suni sanciya dogru gidiyo canım inşallah bu hafta kendiliğinden gelir haftaya Çarşamba artık kesinleşecek durum
Haaa, yanlış anlamışımCano ben duşu sancı sırasında demiştim, açılman daha kolay olsun diye ama doğum sonrasında da eve gelince almıştım ben duş, bir sakınca yok diye hatırlıyorum
Canım nekadar sık emerse okadar hızlı ve bol gelecek sütün merak etme. Inş ağrıların biran önce geçer toparlarsın bolca yürü. 2. Sezeryan mi senin 2. Daha mi zor oluyor?Kızlar bebiş memeyi biraz tutuyor ama henüz yeterli sütüm yok, dün hiç uyumamistim bugun hala hiç uyuyamadım. O cekistirmeler yüzünden sanırım içim ezilmiş gibi kaburgalarimda gobegimde dikişin üst tarafında ağrılarım var, ayağa kalkınca sanki nefesi yarım alıyormuşum gibi. Ameliyatta bebeğin pozisyonu caprazmis galiba o biraz zorladı doktoru dolayisyla da beni. Bide ameliyat ortasında tansiyonum fazlaca düştü tam göremedim kaça düştü ama anestezi doktoru ve hemşire başımda ha bire damardan biseyler verdiler.
Aslında daha zor değil, az önce hemşireyle konuştum da narkozu atmamışsin tam bence 1 kahve daha iç dedi. Meme de elimden geldiğince veriyorum umarım çabucak sütler artarCanım nekadar sık emerse okadar hızlı ve bol gelecek sütün merak etme. Inş ağrıların biran önce geçer toparlarsın bolca yürü. 2. Sezeryan mi senin 2. Daha mi zor oluyor?
AminnnAslında daha zor değil, az önce hemşireyle konuştum da narkozu atmamışsin tam bence 1 kahve daha iç dedi. Meme de elimden geldiğince veriyorum umarım çabucak sütler artar
Önceden yıka ütüle hurç gibi bişeye yada tozlanmasın diyosan çarşaf arasına falan koy dursun bi kenarda dolap gelince de fıtı fıtı yerleştirirsinKızlar bebişin dolabı çarşamba günü gelicekmiş tam 36 oluyorum çarşamba 2 gün içinde yıkama ütüleme yerleştirme yaparım diyorum diyorum ama yetişmez birden birşey çıkar diye de korkuyorum dolap mecbur bekleyecek ama hastane çantamı hazırlasam mı ? En azından bebişin hastanede giyecekleri hazır olmuş olur diye düşünüyorum… Temizliğe de haftaya başlıcam bu arada gözümde o kadar büyüyor kiii
Makineyi 1 kere temizleme ğrogramında çalıştır canım sonra hepsini yıka kurut ütüle sakla sonra zor olur bir yerde muhafaza edersin mutlakaKızlar bebişin dolabı çarşamba günü gelicekmiş tam 36 oluyorum çarşamba 2 gün içinde yıkama ütüleme yerleştirme yaparım diyorum diyorum ama yetişmez birden birşey çıkar diye de korkuyorum dolap mecbur bekleyecek ama hastane çantamı hazırlasam mı ? En azından bebişin hastanede giyecekleri hazır olmuş olur diye düşünüyorum… Temizliğe de haftaya başlıcam bu arada gözümde o kadar büyüyor kiii
Annemde öyle diyorda tozlanır diye korkuyorum. Aslında beşiğimde kuruldu nevresimini falan yıkayıp ütüleyip üstüne çarşaf örtüp kapatsam beşiği birşey olmaz herhaldeÖnceden yıka ütüle hurç gibi bişeye yada tozlanmasın diyosan çarşaf arasına falan koy dursun bi kenarda dolap gelince de fıtı fıtı yerleştirirsin
Teşekkür ederim makineyi boş çalıştırmak çok mantıklıMakineyi 1 kere temizleme ğrogramında çalıştır canım sonra hepsini yıka kurut ütüle sakla sonra zor olur bir yerde muhafaza edersin mutlaka
Ahh bide doğum sonraki süreç var sen uyumazsan sütun yeterli olmaz canım yanında biri varsa dinlenmeye bakKızlar bebiş memeyi biraz tutuyor ama henüz yeterli sütüm yok, dün hiç uyumamistim bugun hala hiç uyuyamadım. O cekistirmeler yüzünden sanırım içim ezilmiş gibi kaburgalarimda gobegimde dikişin üst tarafında ağrılarım var, ayağa kalkınca sanki nefesi yarım alıyormuşum gibi. Ameliyatta bebeğin pozisyonu caprazmis galiba o biraz zorladı doktoru dolayisyla da beni. Bide ameliyat ortasında tansiyonum fazlaca düştü tam göremedim kaça düştü ama anestezi doktoru ve hemşire başımda ha bire damardan biseyler verdiler.
Ben 36 haftada hazırladım çantami hala bekliyoKızlar bebişin dolabı çarşamba günü gelicekmiş tam 36 oluyorum çarşamba 2 gün içinde yıkama ütüleme yerleştirme yaparım diyorum diyorum ama yetişmez birden birşey çıkar diye de korkuyorum dolap mecbur bekleyecek ama hastane çantamı hazırlasam mı ? En azından bebişin hastanede giyecekleri hazır olmuş olur diye düşünüyorum… Temizliğe de haftaya başlıcam bu arada gözümde o kadar büyüyor kiii
Valla ağırlaşınca zor oluyo ben 36 da bile zorlandım şimdi hiç yapamazmışım bence hazırlayın sonra gerçekten bel ağrısından yapamiyosunAnnemde öyle diyorda tozlanır diye korkuyorum. Aslında beşiğimde kuruldu nevresimini falan yıkayıp ütüleyip üstüne çarşaf örtüp kapatsam beşiği birşey olmaz herhalde
Bencede Tweety arkadaşın dediği gibi yıka utule bi hurca koyKızlar bebişin dolabı çarşamba günü gelicekmiş tam 36 oluyorum çarşamba 2 gün içinde yıkama ütüleme yerleştirme yaparım diyorum diyorum ama yetişmez birden birşey çıkar diye de korkuyorum dolap mecbur bekleyecek ama hastane çantamı hazırlasam mı ? En azından bebişin hastanede giyecekleri hazır olmuş olur diye düşünüyorum… Temizliğe de haftaya başlıcam bu arada gözümde o kadar büyüyor kiii
Ben herşeyi temiz temiz olsun diye sona bırakıyorum sonra ortada kalıcam haklısınız daha da ağırlaşmadan kıyafetleri halledip temizliğe başlıyım yoksa ayazda kalıcamBencede Tweety arkadaşın dediği gibi yıka utule bi hurca koy
Hazır olsun
Artık az kaldı
Gitgide daha zorlaşır
Zaten oyalıyor
Dolap geldiginde siler hemen yerlestirirsin
Evet öyle yapıyım en iyisi çünkü daha temizlik cart curt varValla ağırlaşınca zor oluyo ben 36 da bile zorlandım şimdi hiç yapamazmışım bence hazırlayın sonra gerçekten bel ağrısından yapamiyosun
BencedeBen herşeyi temiz temiz olsun diye sona bırakıyorum sonra ortada kalıcam haklısınız daha da ağırlaşmadan kıyafetleri halledip temizliğe başlıyım yoksa ayazda kalıcam
Kıyafet konusunda haklısınızBencede
Ya bide ben böyle şeylerde telaşlı biriyim sanırım
Yani önceden olacaksa olsun ,yeterki aklımdan çıksınyoksa çok takıyorum daha şu isler var bunlar var vs diye
Bide hurc içerisinde temiz kalır zaten merak etmeyin3 5 gun hurcta bekleyecek sonuçta sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?