2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Cano ben duşu sancı sırasında demiştim, açılman daha kolay olsun diye ama doğum sonrasında da eve gelince almıştım ben duş, bir sakınca yok diye hatırlıyorum

Cano ben duşu sancı sırasında demiştim, açılman daha kolay olsun diye ama doğum sonrasında da eve gelince almıştım ben duş, bir sakınca yok diye hatırlıyorum
Haaa, yanlış anlamışım bide benim bütün sancıyı evde çekip hastaneye gitme düşüncem var neyseki hastane 2 dk kadar mesafede, bol bol alırım duş ay ben sonrasında da almak istiyorum ama hemen almayın diyenler de var bilemedim ki

Kızlar bebiş memeyi biraz tutuyor ama henüz yeterli sütüm yok, dün hiç uyumamistim bugun hala hiç uyuyamadım. O cekistirmeler yüzünden sanırım içim ezilmiş gibi kaburgalarimda gobegimde dikişin üst tarafında ağrılarım var, ayağa kalkınca sanki nefesi yarım alıyormuşum gibi. Ameliyatta bebeğin pozisyonu caprazmis galiba o biraz zorladı doktoru dolayisyla da beni. Bide ameliyat ortasında tansiyonum fazlaca düştü tam göremedim kaça düştü ama anestezi doktoru ve hemşire başımda ha bire damardan biseyler verdiler.

Canım nekadar sık emerse okadar hızlı ve bol gelecek sütün merak etme. Inş ağrıların biran önce geçer toparlarsın bolca yürü. 2. Sezeryan mi senin 2. Daha mi zor oluyor?

Canım nekadar sık emerse okadar hızlı ve bol gelecek sütün merak etme. Inş ağrıların biran önce geçer toparlarsın bolca yürü. 2. Sezeryan mi senin 2. Daha mi zor oluyor?
Aslında daha zor değil, az önce hemşireyle konuştum da narkozu atmamışsin tam bence 1 kahve daha iç dedi. Meme de elimden geldiğince veriyorum umarım çabucak sütler artar

Kızlar bebişin dolabı çarşamba günü gelicekmiş tam 36 oluyorum çarşamba 2 gün içinde yıkama ütüleme yerleştirme yaparım diyorum diyorum ama yetişmez birden birşey çıkar diye de korkuyorum dolap mecbur bekleyecek ama hastane çantamı hazırlasam mı ? En azından bebişin hastanede giyecekleri hazır olmuş olur diye düşünüyorum… Temizliğe de haftaya başlıcam bu arada gözümde o kadar büyüyor kiii

Önceden yıka ütüle hurç gibi bişeye yada tozlanmasın diyosan çarşaf arasına falan koy dursun bi kenarda dolap gelince de fıtı fıtı yerleştirirsin

Makineyi 1 kere temizleme ğrogramında çalıştır canım sonra hepsini yıka kurut ütüle sakla sonra zor olur bir yerde muhafaza edersin mutlaka

Önceden yıka ütüle hurç gibi bişeye yada tozlanmasın diyosan çarşaf arasına falan koy dursun bi kenarda dolap gelince de fıtı fıtı yerleştirirsin
Annemde öyle diyorda tozlanır diye korkuyorum. Aslında beşiğimde kuruldu nevresimini falan yıkayıp ütüleyip üstüne çarşaf örtüp kapatsam beşiği birşey olmaz herhalde

Ahh bide doğum sonraki süreç var sen uyumazsan sütun yeterli olmaz canım yanında biri varsa dinlenmeye bak

Ben 36 haftada hazırladım çantami hala bekliyo

Annemde öyle diyorda tozlanır diye korkuyorum. Aslında beşiğimde kuruldu nevresimini falan yıkayıp ütüleyip üstüne çarşaf örtüp kapatsam beşiği birşey olmaz herhalde
Valla ağırlaşınca zor oluyo ben 36 da bile zorlandım şimdi hiç yapamazmışım bence hazırlayın sonra gerçekten bel ağrısından yapamiyosun

Bencede Tweety arkadaşın dediği gibi yıka utule bi hurca koy
Hazır olsun
Artık az kaldı
Gitgide daha zorlaşır
Zaten oyalıyor
Dolap geldiginde siler hemen yerlestirirsin

Bencede Tweety arkadaşın dediği gibi yıka utule bi hurca koy
Hazır olsun
Artık az kaldı
Gitgide daha zorlaşır
Zaten oyalıyor
Dolap geldiginde siler hemen yerlestirirsin
Ben herşeyi temiz temiz olsun diye sona bırakıyorum sonra ortada kalıcam haklısınız daha da ağırlaşmadan kıyafetleri halledip temizliğe başlıyım yoksa ayazda kalıcam

Ben herşeyi temiz temiz olsun diye sona bırakıyorum sonra ortada kalıcam haklısınız daha da ağırlaşmadan kıyafetleri halledip temizliğe başlıyım yoksa ayazda kalıcam
Bencede
Ya bide ben böyle şeylerde telaşlı biriyim sanırım
Yani önceden olacaksa olsun ,yeterki aklımdan çıksın yoksa çok takıyorum daha şu isler var bunlar var vs diye
Bide hurc içerisinde temiz kalır zaten merak etmeyin 3 5 gun hurcta bekleyecek sonuçta sadece

Kıyafet konusunda haklısınız Bende mesela temizlik yapıcam hep som dk yapmak isterim geldiğimde tertemiz olsun diye ama insan hastalanıyor vs en iyisi tüm ağır işleri yapmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…