2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Canım annen mudahale edebilir ya da sen yat kızım ben yaparım diyebilir yani yardımı dokunmayacaksa annen dahi olsa gelmesin yani gerek yok biz kendimize zor bakıyoruz Bi de onlara mı hizmet edelim

Canım ne güzel bir doğum gerçekleşmiş böyle tam olması gerektiği gibi ilerlemiş her şey

Kızlar biz yardımcıyı cuma günü tuttuk yatılı bu arada resmen boşuna düşünmüşüm o kadar yalnız zorlanır mıyım diye kız maşallah robot gibi hiç durmuyor dinlen diyorum ben yoruluyorum izlerken Afrikalı genç bir kız çok da güzel hiç kıyamıyorum ya daha önceki evlerde çok çalıştırmışlar muhtemelen alışmış ama evin derin temizliği bitti sayılır çok iyi oldu annem olsa bu kadar hayatta yapamazdı

Ay çok sevindim adına bir kapı kapanır bir kapı açılır iyiye denk gelmeyedebilirdin Allah in ikramı . Çok güzel olucak inş herşey.

Ne kadar şanlısın iyi bir yardımcı bulmak çok zor biz tutturamadık bir türlü gelsin ütülerimizi yapsın istiyoruz şöyle bir evi toparlasın ama normal birini bulmak çok zor

Kızlar yarın doğuma giricem inşallah biraz heyecan biraz korku yemek yemeyi kaçta bıraktınız sezaryen olanlar Dr söyledi ama unuttum heyecandan
12 den sonra yemezsin birşey dedi bana da anestezi doktoru bulantı kusma için bir önlem dedi yemesen iyi olur dedi ama suyu doğum saatine 3 saat kalaya kadar içebilirsin dedi buna sevindim tüm gece kalkıp su içiyorum çünkü bir de o gece uyuyamayacagimizi varsayarsak

Kızlar benim nişan geliyor sanırım kanlı değildi ama dikişi aldıktan sonra kahverengi sümük gibi geldi zaten lekelenme olabilir demişti o günden beri de nokta nokta kahverengi geliyordu şimdi bayağı katı sümük gibi tam kahverengi de denmez ama kirli bişey geldi Bi de su damla damla gelmez değil mi ya daha bebiko da yukarda hiç aşağı inmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…