2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
37-38 haftadaki arkadaşlarım Bebek hareketleri canınızı yakıyor mu? Gerindigi zamanlarda mafoluyorum ben Dünden beride bol bol sancısız kasilmam var. Bakalım ne zaman gelecek Mercan kuşum
Gerinince ağrı oluyor evet canım zorluyor

Nişan gelmis bence canim. Bir nefeste kavuş bebisine

Su damla damla gelebiliyormus ama doktora soyleyin testi var, hemen yapiyolar akinti mi amniyotik sivi mi diye. Covid testi gibi basit bi test

Nişan gelmis bence canim. Bir nefeste kavuş bebisine
Yavaş yavaş geliyorlar daha dün ilk defa yürüyüşe çıktım bunu da hareket etmeden doğuracağım herhalde oğlum da hiç aşağı inmemişti doğuma kadar hep yukarıdaydı

Su damla damla gelebiliyormus ama doktora soyleyin testi var, hemen yapiyolar akinti mi amniyotik sivi mi diye. Covid testi gibi basit bi test
Evet 3 sene önce yaptırmıştım serklaj yapıldığında bakalım gelmeye devam ederse zaten sancı da başlar

Evet 3 sene önce yaptırmıştım serklaj yapıldığında bakalım gelmeye devam ederse zaten sancı da başlar
Her zaman oyle olmuyor ama gercekten su oldugunu dusunuyorsaniz acile gidin bence. Suyu gelmeye baslayinca bebegi cok kisa sure icerisinde dogurtuyorlar.

37-38 haftadaki arkadaşlarım Bebek hareketleri canınızı yakıyor mu? Gerindigi zamanlarda mafoluyorum ben Dünden beride bol bol sancısız kasilmam var. Bakalım ne zaman gelecek Mercan kuşum
Selam canım evet ya büyüdüğü için sanırım aniden vurunca baya canım yandı bir kaç kere. Ben iyice sabırsızlandım 38 haftaya girdik gelsin istiyorum artık

Canım yanmıyor ama rahatsız ediyor kasılmalar. Benim ki cok sakin 3 gündür zorla hareket ediyor sanki. Karnım sürekli sertleşiyor sadece

Her zaman oyle olmuyor ama gercekten su oldugunu dusunuyorsaniz acile gidin bence. Suyu gelmeye baslayinca bebegi cok kisa sure icerisinde dogurtuyorlar.
İdrara sıkışık gibiyim de tam emin olamadım ki

Gerindiginde benim de canım çok yanıyor
Sürtünerek hareket ettiğinde fena oluyorum
Ayy nişan gelmiş bence
Nişan çok önemli değil ama suyun geliyorsa başlıyor demekki tatlım doğum

Kızlar merhaba hepinizin doğumu az kaldı sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Bende gebelik şekeri çıktı malesef. 1.saat 212 , 2.saat 168 geldi sonucum. Dahiliye ile görüşeceğim bu süreçte benim gibi olanlar süreci nasıl ilerlettiniz

A hadi bismillah napcan gitcen mi hemen beklicem mi evde
Beklerim herhalde canım sancı yok şimdi gitsem durmadan alttan muayene ederler yatış verirlerse dediğim gibi idrara sıkışık hissi var tuhaf Bi soru ama su idrarı yaptığımız yeden mi yoksa bebeğin çıktığı yerden mi gelir acaba 3. Hamileliğim ama hiç bilmiyorum 2 sinde de kendiler patlattığı için

Gerindiginde benim de canım çok yanıyor
Sürtünerek hareket ettiğinde fena oluyorum

Ayy nişan gelmiş bence
Nişan çok önemli değil ama suyun geliyorsa başlıyor demekki tatlım doğum
Su olduğundan emin olamıyorum ki emin olsam direkt eşimi ararım evde de kimse yok gezmeye gittiler hepsi birden şimdi ortalığı ayağa kaldırmamak için bişey de demedim yanlış alarm olabilir diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…