2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Haklısınız
Açıkça söyleseniz
Doktor iş yapma dddi, benim dinlenmem lazım, abi kahvaltıyı sen hazırlar mısın falan gibi .
Genelde yatın uzanin hatta
Ya da bu işe yaramiyorsa annenize söyleyin, o uyarsın
Ya anlayışla karşılar dikkat eder ya da evine geri gider

Sizin adınıza çok sevindim canım darısı başımıza inşallah

Aynı rüyalar bendede var hatta biraz önce gordüm hatta doktoruma ulaşamıyodumiyi olmana çok sevindim çok az kaldı kavuşucaz inşallah

Gece senden o kadar çay ve hizmet beklerken annen bir şey demedi mi abine?

Gözün aydın canım Güle güle büyüsün minik koalan

Böyle durumda anneninizin uyarması lazım, gelirken bile tembihlemesi lazım. O söylemiyorsa siz dile getirin. Gerçekten eşlerimiz gerçek ailemiz insan gördükçe anlıyor.

Siteye her girmeme acaba 91nana91 ve @gofret0926 doğuma gitti mi diye merak ederek giriyorum uzun zamandır Allah sizi de tez zamanda kolay kurtarsın tabii tüm bekleyenleri ve içinde beni de
Bekliyoruz canım, kendi gelir bugün yarın dedi doktorum gelmezse de son 9 günüm kaldı. Kolaylıkla kavuşuruz hepimiz inşallah

Birde benim eşimde yok gün içinde maalesef neyse artık yavaş yavaş yapıcam, evet çok haklısınız şuan bile bir ağırlık var

Çok güzel, çok sevindim senin adına Sağlıkla büyüsün miniğin

Birde benim eşimde yok gün içinde maalesef neyse artık yavaş yavaş yapıcam, evet çok haklısınız şuan bile bir ağırlık var
Tek başına çok zor olur çok dikkat et yaptığın zaman anlamıyorsun ama yatağa yatınca kalkamıyosun büyük işleri eşine bırak bence gelince yapsın benim eşimde 1 gün evde bir gün çalışıyor o yüzden iyi oldu

Artık 2 günde 1 yer yaparım :) Ağır bir yemek masasının olduğu oda var kanepeler falan orayı eşim evdeyken yaparım artık

Bu cuma kimler doğuruyor kızlar benim dışımda kardeş kardeş doğuralım
Kaçıncı haftada doğuma alıyor seni doktor. Birde sanırım sende fıtık vardı dimi? Neye karar verildi genel mi yoksa belden uyuşturmamı olacak canım. Benimde fıtığım var. Haftaya pazartesi doğum olacak bu hafta karar vercek doktor anestezi şekline yavaştan korkmaya başladım belime bişey olur diye

Yok canım fıtığım yok benim 38+5 alıyor beni
Seni kaçta alacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…