- 10 Mayıs 2024
- 711
- 780
- 23
- 33
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #26.241
HaklısınızKızlar günaydın . Cidden o kadar sinirliyim ki
Şu an anlatamam . Eşim gece çalışıyor abimle annem bana geldiler evde yalnız kalmayayım diye . Ama maşallah abim her şeyi benden bekliyor ona hizmet etmemi bekliyor . Çay hazırlıyorum gece saat 12 hala tekrardan çay yapsana diyor . Biz yatacağız diyorum kendisi demleyip içmiyor bile . Geçen hafta yoğun kanama yaşadım 37 +5 im şu an doktorum iyice dinlen ne olur ne olmaz dedi . Normal doğum istediğimiz için dinleniyorum eşim her işimi yapıyor . Muayene sonrası kasıklarım zaten çok kötü ağrıyor kalkmakta bile zorlanıyorum bazen . Ama abim sanki ona hizmet etmek zorundayım gibi benden bir şeyler istiyor sürekli . Sabah eşim gelecek annem eve gitti ama abim beni bekliyor kahvaltı hazırlayayım diye . Bir insan bu kadar düşüncesiz olabilir ya . Evime gelince her şeye karışıyor çiçekleri sulamama dahi o kadar sinir oldum ki. Sigara içiyor midem bulanıyor artık evde biz içmiyoruz sigara filan. Bilgisayarımı karıştırıyor , yok çocuğun adını niye bunu koymadınız ? . Dedim sen koyarsın kendi çocuğuna dayanamıyorum cidden
Sizin adınıza çok sevindim canım darısı başımıza inşallahKızlar merhaba benim bebeğim bugün yoğun bakımdan çıktı çok şükür. Bugün evimize geldik. Asla yatakta uyumuyo kucağımda memede. Şuan göğüsümde uyuyo küçük koala gibirabbim herkesin doğumunu kolaylaştırsın. Bu arada benimde sezaryan ameliyatım çok rahattı. Ben hatta genel anestezi almak istiyodum korkarım diye. Hiç gerek kalmadı. Eşimde girdi. Sohbet muhabbet çok güldük hatta. Başladınız mı dediğimde ohoo çoktan başlamışlardı, 5 dakka da bebek çıktı. Ağrım filan benim pek olmadı sonrasında da. Korkmayın sizde. Buralara giremediğim süreçte de doğum yapan olduysa gözünüz aydın. Sağlıkla büyüsün tüm bebişler.
Aynı rüyalar bendede var hatta biraz önce gordüm hatta doktoruma ulaşamıyodumGünaydınn çok naziksin tşk ederimSen nasılsın ? Biz şimdilik iyiyiz oğlumla tansiyonum normal seyrediyor. Gece uyku saatlerim uzadı son bir kaç gündür iyi dinleniyorum daha ne olsun yalnız her gece doğum yaptığımı görüp sabah boş kucağa uyanınca biraz tuhaf oluyor ama olsun az kaldı
Gece senden o kadar çay ve hizmet beklerken annen bir şey demedi mi abine?Kızlar günaydın . Cidden o kadar sinirliyim ki
Şu an anlatamam . Eşim gece çalışıyor abimle annem bana geldiler evde yalnız kalmayayım diye . Ama maşallah abim her şeyi benden bekliyor ona hizmet etmemi bekliyor . Çay hazırlıyorum gece saat 12 hala tekrardan çay yapsana diyor . Biz yatacağız diyorum kendisi demleyip içmiyor bile . Geçen hafta yoğun kanama yaşadım 37 +5 im şu an doktorum iyice dinlen ne olur ne olmaz dedi . Normal doğum istediğimiz için dinleniyorum eşim her işimi yapıyor . Muayene sonrası kasıklarım zaten çok kötü ağrıyor kalkmakta bile zorlanıyorum bazen . Ama abim sanki ona hizmet etmek zorundayım gibi benden bir şeyler istiyor sürekli . Sabah eşim gelecek annem eve gitti ama abim beni bekliyor kahvaltı hazırlayayım diye . Bir insan bu kadar düşüncesiz olabilir ya . Evime gelince her şeye karışıyor çiçekleri sulamama dahi o kadar sinir oldum ki. Sigara içiyor midem bulanıyor artık evde biz içmiyoruz sigara filan. Bilgisayarımı karıştırıyor , yok çocuğun adını niye bunu koymadınız ? . Dedim sen koyarsın kendi çocuğuna dayanamıyorum cidden
Gözün aydın canımKızlar merhaba benim bebeğim bugün yoğun bakımdan çıktı çok şükür. Bugün evimize geldik. Asla yatakta uyumuyo kucağımda memede. Şuan göğüsümde uyuyo küçük koala gibirabbim herkesin doğumunu kolaylaştırsın. Bu arada benimde sezaryan ameliyatım çok rahattı. Ben hatta genel anestezi almak istiyodum korkarım diye. Hiç gerek kalmadı. Eşimde girdi. Sohbet muhabbet çok güldük hatta. Başladınız mı dediğimde ohoo çoktan başlamışlardı, 5 dakka da bebek çıktı. Ağrım filan benim pek olmadı sonrasında da. Korkmayın sizde. Buralara giremediğim süreçte de doğum yapan olduysa gözünüz aydın. Sağlıkla büyüsün tüm bebişler.
Böyle durumda anneninizin uyarması lazım, gelirken bile tembihlemesi lazım. O söylemiyorsa siz dile getirin. Gerçekten eşlerimiz gerçek ailemiz insan gördükçe anlıyor.Kızlar günaydın . Cidden o kadar sinirliyim ki
Bekliyoruz canım, kendi gelir bugün yarın dedi doktorum gelmezse de son 9 günüm kaldı. Kolaylıkla kavuşuruz hepimiz inşallahSiteye her girmeme acaba91nana91 ve @gofret0926 doğuma gitti mi diye merak ederek giriyorum uzun zamandır Allah sizi de tez zamanda kolay kurtarsın tabii tüm bekleyenleri ve içinde beni de
Birde benim eşimde yok gün içinde maalesef neyse artık yavaş yavaş yapıcam, evet çok haklısınız şuan bile bir ağırlık varCanım bencede geç kalmadan başla temizliğe bende geçen hafta başlamıştım eşimle yapıyoruz o evde olduğunda her gün bir oda mutfak bizi bitirdi dün de banyoyu tuvaleti filan hallettik ama o bile bayıltto Yani ilerleyince çok zor kalkamıyorsun oturunca
Bende anlatayım hikayemi kızlarsabah 5de tuvaletimin gelmesiyle uyandım ayağa kalkar kalkmaz suyum geldi ancak tuvaletimde olduğu için su muydu idrar mıydı anlayamadim aradan 1 saat geçince tekrar gelmeye devam etti dedim suyum geliyo eşim çalışıyordu aradım geldi hemen o sırada bir duş aldım saçımı kuruttum sabah 7 oldu hastaneye gittik bu arada doktoruma haber verdim yolda gidene kadar 10 dakikada bir sancım geldi saat 8de hastaneye gittik önce ultrasona girdim rahim ağzım iyice incelmisti bebekte kanalda asagidaydi sonra alttan muayeneye aldılar açıklık 5--6 santim arası dedi ebe şaşırdı senin bu açıklıkla ortalığı ayağa kaldırman gerekiyordu diye ama ben öyle şiddetli ağrı hissetmedim. Kontrolden sonra nstye girdim düzenli sancılarım vardı 60-70 arası. Sonrasında damar yolum açıldı serum takıldı lavman yapıldı ben biseyler atıştırdım saat 10 buçuk gibi tekrar nst ye çağırdılar ama ben o arada artık sancidan kafayı yedim nst cekilene kadar. Nst yi çıkardılar tekrar açıklık kontrolü yapıldı 9cm olmuş hemen dogumhaneye alındım orda çok güçlü ıkınma bekliyorlar yalnız benim oğlum baya asagidaydi ama düzgün yönetemediğim için 45 dakikada doğdu oğlum o içimden çıktığı an bütün ağrım sancım bitti, ben oğluma 9 sene sonra kavuştum ağustosta evlilik yıldönümümüz tüp bebek annesiyim. Dilerim hepinizin doğumu hızlı kolaylıkla su gibi geçsin inşallah hepiniz saglikla kucağınıza alın
Tek başına çok zor olur çok dikkat et yaptığın zaman anlamıyorsun ama yatağa yatınca kalkamıyosun büyük işleri eşine bırak bence gelince yapsın benim eşimde 1 gün evde bir gün çalışıyor o yüzden iyi olduBirde benim eşimde yok gün içinde maalesef neyse artık yavaş yavaş yapıcam, evet çok haklısınız şuan bile bir ağırlık var
Ay az kaldı hepimizeBekliyoruz canım, kendi gelir bugün yarın dedi doktorum gelmezse de son 9 günüm kaldı. Kolaylıkla kavuşuruz hepimiz inşallah
Artık 2 günde 1 yer yaparım :) Ağır bir yemek masasının olduğu oda var kanepeler falan orayı eşim evdeyken yaparım artıkTek başına çok zor olur çok dikkat et yaptığın zaman anlamıyorsun ama yatağa yatınca kalkamıyosun büyük işleri eşine bırak bence gelince yapsın benim eşimde 1 gün evde bir gün çalışıyor o yüzden iyi oldu
Kolay gelsin canım şimdidenArtık 2 günde 1 yer yaparım :) Ağır bir yemek masasının olduğu oda var kanepeler falan orayı eşim evdeyken yaparım artık
Kaçıncı haftada doğuma alıyor seni doktor. Birde sanırım sende fıtık vardı dimi? Neye karar verildi genel mi yoksa belden uyuşturmamı olacak canım. Benimde fıtığım var. Haftaya pazartesi doğum olacak bu hafta karar vercek doktor anestezi şekline yavaştan korkmaya başladım belime bişey olur diyeBu cuma kimler doğuruyor kızlar benim dışımda kardeş kardeş doğuralım
Yok canım fıtığım yok benim 38+5 alıyor beniKaçıncı haftada doğuma alıyor seni doktor. Birde sanırım sende fıtık vardı dimi? Neye karar verildi genel mi yoksa belden uyuşturmamı olacak canım. Benimde fıtığım var. Haftaya pazartesi doğum olacak bu hafta karar vercek doktor anestezi şekline yavaştan korkmaya başladım belime bişey olur diye
Ben bu cuma gün alicamBu cuma kimler doğuruyor kızlar benim dışımda kardeş kardeş doğuralım
Allah allahYok canım fıtığım yok benim 38+5 alıyor beni
Seni kaçta alacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?