2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kasılmalarim hiç yok.Sürekli agriyan bir bel agrisi var boyle hafif regl sancisi gibi.Bazen oturma yada uzanma ile geciyor.Sezaryen olacağım yarın doktorum gün verecek. Çok teşekkür ederim

Korktum o ses gelince bebek emzikten falan ayrıldı sandım ama kalp atışı falan gayet yerinde açım hiç bişey yemedim sancım hafif var 2 cm açıklık var kaç haftadır çekiyorum sadece 2 cm
Özel hastane zaten canım bişey istesen yedirirler belki canım su ve kan geldiği için suni sancı ya da fitil verelim demediler mi emzikten düşme eşinin erken ayrılması mı oluyor ben geçen simit yedim dedim kızdılar bana bu kadınlar simiti bişey sanıyor simitle insan mı doyar diye ebeler

Silikon meme ucu kullanan varmı kizlar?
Göğüs uçlarım çok yara oldu lansinoh kullanıyorum ama pek faydasını göremedim hangi silikon meme ucunu kullanmalıyım ve bebeğe gaz yaptirirmi?

Kızlar ben bebeğimi bugünde göremedim hastanede doktor yokmuş randevu zaten bir aydır yok giriş yapıp giriyordum iki seferdir bugün alamayiz tek doktor var dediler ağlayarak bir kadın geldi günü geçmiş bebeğin hareketlerini hissetmiyorum diyor o kadını bile almadı başka hastaneye git diyor cidden sağlık sistemi çöp burada özel hastane var ama doktorları pek iyi değil ama mecburen gidecem eşimi bekliyorum

Göğüs uçlarım çok yara oldu lansinoh kullanıyorum ama pek faydasını göremedim hangi silikon meme ucunu kullanmalıyım ve bebeğe gaz yaptirirmi?
Her emzirmeden önce ve sonra kendi sütünü sür canım en güzeli o demişti ebeler

O nasıl iş ya günü dolan kadını nasıl almazlar 182 arayıp şikayet etseydi ya da acilden girseydi Kahramanmaraş da hastaneler bu kadar kötü mü geçen bizde randevusuz gittik kayıt doldu dediler öğlenden sonra belki dediler bizim tanıdık var diye hemen aldırdım sırayı ama kaç tane kadında doktorla konuşup girdi yani ama benim gittiğim doğum hastanesi

Canım acilden gir ama doktor yok dediler kadincagis ne yaptı bilmiyorum bu arada Elbistandayim ben Maraş ta durum nasıl bilmiyorum buraya uzak 2 buçuk 3 saat mesafede maraşa giderdim yakın olsaydı az aç bir durumda yakın bir hastane daha iyi olurdu

Siz doğurmak için sancı çekiyorsunuz ben doğurmamak için :') her sancıda aklıma 91nana91 geliyor çok dua ediyorum valla. ne uyku var ve dinlenme var benim sıpalar da kudurmuş minnacık yerde nasıl bu kadar güçlü tekme atabilirler ya tamam babanız kick bokscu anladık hep üç bir taraftan tekme yemenin tatlı olacağını düşünmüştüm, ne masum :) dualarınızda beni de unutmayın lütfen şu mayısın sonuna doğru biraz gitseydim bari

Canım kullanırsan emme reddi yasama riskin yüksek. Doktoruna danışsan etkili bir krem verse. Yada kelebek olanlardan al alacaksan bebek memeye temas edebilsin.

Ben de yarin doguruyorum ama aksam ustu 16.00 da. Doktor sabah 9 da yemek yemeyi kes oglen 12 de suyu kes dedi

Kizlar her şey çok güzel olsun ikiniz icin de. Sağlıkla kucağınıza alın İnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Yok canım sadece komposto meyve suyu çorba dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…