2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
İnşallah biraz daha sabır ederler. Başta benim kız da gelmek için çok istekliydi şimdi artık gelesi yok, ülke gündemini görüp vazgeçti sanırım

İnşallah sağlıkla vaktinde alırsın kucağına canım miniklerini

Çok yoğun bı şekilde su ve kan geliyo o ses neden çıkmis olabilir sanki içimden bişey koptu sonra kan geldi

Kızlar yatarken karnimdan sanki bişey kopmuş gibi ses geldi sonra kanamam başladı suyla sizce kahvaltımı yapıp mi gideyim
sonunda ya valla bu gecede ben kızımdan aynı performansı bekliyorum sağlıkla gelsin miniğin

Anladım canım ilçeler biraz sıkıntılı da 1 doktor ne demek ya kime yetecek İnş kadın çaresini bulmuştur acil gelen bir hasta da kabul edilmeyecek hiç olmasın daha iyi hastaneler

Günümüz aynı direkt, bende de oluyor. Doktor bebek pozisyonuyla alakalı dedi. Sancı çıkmıyorsa açılma yoksa korkma canım. Ama o ağrı girince dayanılmaz oluyor çok iyi anlıyorum. Özellikle tuvalete çıktıktan sonra oluyor sanki.

Yok canım sadece komposto meyve suyu çorba dediler
O da ne kadar enerji verir ki keşke acele etmeseydin diyeceğim de insan o an gerçekten düşünemiyor oğlumda az sancıyla gitmeme rağmen ne yemek ne su götürmüştüm hatta buraya da yazmıştım su istedim tahlil kabıyla verdiler suyu aşağıdan istetmediler

Kızlar minnoşum için de dua istiyorum sizden. Bacağındaki şişlik indi ama hala basamıyor ve patisi siyah buz gibi . Veteriner minik olduğu için ampute etmedi biraz daha beklemek istedi. Enfeksiyon önleyici ve dolaşım artırıcı iğnelerimizi olduk. Hamilelerin duaları kabul olur derler şuan her türlü duaya açığız, sizin de iyi dileklerinizle ayağımız toparlar iyileşiriz inşallah

Kendi sancımı unuttum şimdi bu bebek için uğraşıyorum valla, anne olunca anlarsın diyen annemi çok iyi anlıyorum

Eklentiler

• 454e8bc0-ec91-4cbd-a74b-129f0f8564b9.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 55
Benim kusmalarım devam ediyor. 36. Haftaya gireceğim. Doğal doğum istiyordum ama acaba isteğe bağlı sezeryan mı olsaydım diye düşünceler geçiyor bu ara. Halsizlik ve depresyonda cabası. Birbirimize dua edelim İnşallah. Çok yıprandım.

Oyy çok masum inşallah iyileşir yavrucuk

Çook güzel bir sarman bebek. İnşallah ayağı iyileşecek canım.

Ay ben ona kiyamam kuzim.benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…