2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kızlar kaç dk emziriyorsunuz ? 1,5 saatte bir 15 dk dediler ama benim kız 2 mememi de emiyor ve uzun emiyor o yüzden ben 1,5 saatte kaldırmıyorum doğru mu yapıyorum yanlış mı yapıyorum bilemedim. Bir de dün geceden beri hiç kaka yapmadı ay bir stres oldum lohusalık da yüklendi bana her şeyden nem kapıyorum 😢
Bende 2 saatte bir emziriyorum bazen 3 saati buluyo hafif bı sarılık başlangıcı var oyüzden

Aynen üzüm, dut, kayısı filan karışık yaptık biz de bir büyük kupa, kase boyutunda içtim ben de. Sütü de çok artırır mastit olurum diye korktum bir yandan
Benim sütüm çok doldu şişti iyice pompa ilede sâğâmıyorum çok aciyo emzirmek daha kolay alışana kadar pompa ile yapamıyorum

Ay ne tatlıdır sizin ev şimdi ☺️ maşallah 🧿 ben de sürekli emziriyorum ama memeler iptal durumda ya kanayan yerler oldu, kızım çok zorluyor çekerken resmen vakumluyor 😳 bu kadar çekmesi normal mi olması gereken bir şey mi
Evet emzirmek çok güzel bebekle sürekli temas halinde olmak ama gerçekten alışana kadar zor benimde çok şişti ve yara oldu ayva çekirdeği sürüyorum krem sürüyorum pompa ile sağım yapmayı denedim ama çok acıtıyor emzirmek daha kolay geldi bana

Merhaba herkes saglikla kucagina alsin bebisini insallah benim testim boyle cikti boyle olup hamile olan varmi
20250502_141647.webp

Merhaba , ben 38+1 deyim bugün ve 38+6 da sezeryanim olacak , çok zorlanıyorum artık belim sırtım ağrıyor , uyku zaten bölük bölük, bir de oğlum var hiç gücüm yetmiyor ilgilenmeye , sağlıkla gelse bebislerimiz....
Çok haklısın son günler çok zorlayıcı benim içinde. Sancım felan yok ama pelvik ağrısı çok zorluyor. Sizin az kalmış. Sağlıkla gelsin kuzular🥰

R rosie23 canım inş sağ salim kucağına alırsın. Ama içerde kordonla durmasının bir zararı yokki o doğumda sorun oluyor. neden erken alıyor doktor başka sorun yoktur umarım.

Back
X