- 28 Kasım 2024
- 615
- 861
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
- #27.541
Sağlıkla gelsin canımKizlar ben de yarin doguruyorum kordon dolanmis sezeryana donduk. Dualarinizi eksik etmeyin benden ve bebisten. Insallah kuvez durumlari olmaz. 37+6 olacak yarin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıkla gelsin canımKizlar ben de yarin doguruyorum kordon dolanmis sezeryana donduk. Dualarinizi eksik etmeyin benden ve bebisten. Insallah kuvez durumlari olmaz. 37+6 olacak yarin
Her gün 1 kase içiyorum taneli bizim yaptığımız hoşaf yani.Komposto yaptı annem ne kadar içiyorsun ? 1 bardak filan içtim ben
Aynen üzüm, dut, kayısı filan karışık yaptık biz de bir büyük kupa, kase boyutunda içtim ben de. Sütü de çok artırır mastit olurum diye korktum bir yandanHer gün 1 kase içiyorum taneli bizim yaptığımız hoşaf yani.
Yok canım bol bol emziriyoruz bebek de emiyorsa sorun olmaz. Olmadı sağarsınAynen üzüm, dut, kayısı filan karışık yaptık biz de bir büyük kupa, kase boyutunda içtim ben de. Sütü de çok artırır mastit olurum diye korktum bir yandan
Sağlıkla kavuşun canım. Sanmıyorum kuvez olacağını da. Dualarım sizinleKizlar ben de yarin doguruyorum kordon dolanmis sezeryana donduk. Dualarinizi eksik etmeyin benden ve bebisten. Insallah kuvez durumlari olmaz. 37+6 olacak yarin
Tşk ederim ama hiç geçecek gibi değil daha da ağırlaşıyor kendimi ejderha gibi hissediyorum iki burun deliğimden ateş çıkıyor gibi sıcak hissediyorumGecmis olsun kuzumm hemen toparlan insallah
Bende 2 saatte bir emziriyorum bazen 3 saati buluyo hafif bı sarılık başlangıcı var oyüzdenKızlar kaç dk emziriyorsunuz ? 1,5 saatte bir 15 dk dediler ama benim kız 2 mememi de emiyor ve uzun emiyor o yüzden ben 1,5 saatte kaldırmıyorum doğru mu yapıyorum yanlış mı yapıyorum bilemedim. Bir de dün geceden beri hiç kaka yapmadı ay bir stres oldum lohusalık da yüklendi bana her şeyden nem kapıyorum![]()
Benim sütüm çok doldu şişti iyice pompa ilede sâğâmıyorum çok aciyo emzirmek daha kolay alışana kadar pompa ile yapamıyorumAynen üzüm, dut, kayısı filan karışık yaptık biz de bir büyük kupa, kase boyutunda içtim ben de. Sütü de çok artırır mastit olurum diye korktum bir yandan
Evet emzirmek çok güzel bebekle sürekli temas halinde olmak ama gerçekten alışana kadar zor benimde çok şişti ve yara oldu ayva çekirdeği sürüyorum krem sürüyorum pompa ile sağım yapmayı denedim ama çok acıtıyor emzirmek daha kolay geldi banaAy ne tatlıdır sizin ev şimdimaşallah
ben de sürekli emziriyorum ama memeler iptal durumda ya kanayan yerler oldu, kızım çok zorluyor çekerken resmen vakumluyor
bu kadar çekmesi normal mi olması gereken bir şey mi
Evet benim de böyleydi. Hayırlı olsun pozitif :)Merhaba herkes saglikla kucagina alsin bebisini insallah benim testim boyle cikti boyle olup hamile olan varmi
Eki Görüntüle 3586493
Pazartesi kan verecgim bana dua 3din lutfen duaniz makbuldurEvet benim de böyleydi. Hayırlı olsun pozitif :)
Benim de ilk testim böyleydi. Pozitif. Hayırlı olsunMerhaba herkes saglikla kucagina alsin bebisini insallah benim testim boyle cikti boyle olup hamile olan varmi
Eki Görüntüle 3586493
Hamileliginizi kacinci haftada ogrendinizBenim de ilk testim böyleydi. Pozitif. Hayırlı olsun
Çok haklısın son günler çok zorlayıcı benim içinde. Sancım felan yok ama pelvik ağrısı çok zorluyor. Sizin az kalmış. Sağlıkla gelsin kuzularMerhaba , ben 38+1 deyim bugün ve 38+6 da sezeryanim olacak , çok zorlanıyorum artık belim sırtım ağrıyor , uyku zaten bölük bölük, bir de oğlum var hiç gücüm yetmiyor ilgilenmeye , sağlıkla gelse bebislerimiz....
5. Hafta da.Hamileliginizi kacinci haftada ogrendiniz
Bazilari dis gebelik kimyasal vs diyor onlar nasil oluyor hemen ogrenilebiliyor mu5. Hafta da.
Hakkında hayırlısı olsun canım kordonun dolandıgını kontrolde mi anladın?Kizlar ben de yarin doguruyorum kordon dolanmis sezeryana donduk. Dualarinizi eksik etmeyin benden ve bebisten. Insallah kuvez durumlari olmaz. 37+6 olacak yarin