- 19 Ocak 2016
- 5.426
- 5.562
- 198
- Konu Sahibi Mervenur277
- #27.561
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gümüş kapak almamıştım eşimi bugün hemen gönderdim aldırdım. Krem sürüp takıyorum çok rahatlattı beni. Ucu bildiğin kanadı yara oldu yani . Bir de sinirleniyor daha çok zorluyor tutamayınca arada bir sinir krizleri geçiriyorumEvet emzirmek çok güzel bebekle sürekli temas halinde olmak ama gerçekten alışana kadar zor benimde çok şişti ve yara oldu ayva çekirdeği sürüyorum krem sürüyorum pompa ile sağım yapmayı denedim ama çok acıtıyor emzirmek daha kolay geldi bana
Gümüş kapak müthiş bir şey başka bir şeye ihtiyaç yok. İlk günden beri takıyorum inanılmaz rahatlatıyor.Ben gümüş kapak almamıştım eşimi bugün hemen gönderdim aldırdım. Krem sürüp takıyorum çok rahatlattı beni. Ucu bildiğin kanadı yara oldu yani . Bir de sinirleniyor daha çok zorluyor tutamayınca arada bir sinir krizleri geçiriyorum![]()
Ya ben onun sinirini yerimmm yerimmBen gümüş kapak almamıştım eşimi bugün hemen gönderdim aldırdım. Krem sürüp takıyorum çok rahatlattı beni. Ucu bildiğin kanadı yara oldu yani . Bir de sinirleniyor daha çok zorluyor tutamayınca arada bir sinir krizleri geçiriyorum![]()
Çekerken çok acıyor öyle görünen bı yara yokBen gümüş kapak almamıştım eşimi bugün hemen gönderdim aldırdım. Krem sürüp takıyorum çok rahatlattı beni. Ucu bildiğin kanadı yara oldu yani . Bir de sinirleniyor daha çok zorluyor tutamayınca arada bir sinir krizleri geçiriyorum![]()
Ya var ya 3 kilo civarı bir şeysin yani bu gerginlik neYa ben onun sinirini yerimmm yerimm
Valla benim yarada var, çekerken de acıtıyor ama emince de acayip rahatlıyor insan. Alışacağız inşallahÇekerken çok acıyor öyle görünen bı yara yok
Ay öyleymiş ya, ben bu kadar zorlanacağımı hiç düşünmemiştim. Neyse ki etkisi çok hızlıGümüş kapak müthiş bir şey başka bir şeye ihtiyaç yok. İlk günden beri takıyorum inanılmaz rahatlatıyor.
Ya kiyamam annesiyle savasiyorr tontisimm onlar ne fena tatli belalarYa var ya 3 kilo civarı bir şeysin yani bu gerginlik nedişi filan olsa çatır çutur girişecek o seviyede
Sorma, evdeki herkesi pervane etti şuan annem ve kız kardeşim gazını çıkardı uyutmaya çalışıyor. Eşimle ben emzirme derdinden pert oldukYa kiyamam annesiyle savasiyorr tontisimm onlar ne fena tatli belalar![]()
1-2 güne tutar ilk günler tutturmaya çalışmak çok zor doğru pozisyonu öğreniyorsun bir süre sonra.Sorma, evdeki herkesi pervane etti şuan annem ve kız kardeşim gazını çıkardı uyutmaya çalışıyor. Eşimle ben emzirme derdinden pert olduk
Ben de almadım onu syva çekirdeği olayını da yapmadım ben ilk kızımda doğal bal mumu bulup almıştım inanılmaz bir katman oluyor ve hiç yara olayı yaşamadım doğal olduğu için bebek de emebiliyor silmeye gerek yok vazelin gibi bı kıvamı var yarın yine ariycam doğalıni bulmaya çalışcam lansinoh ve incia aldım ama kapak almadımBen gümüş kapak almamıştım eşimi bugün hemen gönderdim aldırdım. Krem sürüp takıyorum çok rahatlattı beni. Ucu bildiğin kanadı yara oldu yani . Bir de sinirleniyor daha çok zorluyor tutamayınca arada bir sinir krizleri geçiriyorum![]()
Ahahaha minik seyy hic emzirmek istemiyorum ya sonrada cok uzuluyorum bu dusuncem yuzunden kucucuk minicik bana ihtiyaci var ama inan 1 gram emzirme istegi yok umarm kucagima verdiklerinde o his gelir insallahSorma, evdeki herkesi pervane etti şuan annem ve kız kardeşim gazını çıkardı uyutmaya çalışıyor. Eşimle ben emzirme derdinden pert olduk
Kuzu ben e bebekten 999 ayar olanini aldimGümüş kapak hangisini aldınız ya bakayım ben de
Aşk gitmem herhalde artık avme internetten bakayım dedim ayar olarak yazayım o zaman aramayaKuzu ben e bebekten 999 ayar olanini aldim
Ya pozisyonu buluyoruz1-2 güne tutar ilk günler tutturmaya çalışmak çok zor doğru pozisyonu öğreniyorsun bir süre sonra.![]()
Canim evet ama nstler kotu cikti, sonra duzeldi. Ama ben yine de cok aktif bebek hareketi hissetmiyorum 2-3 gune kiyasla. Nst normal ciksa bile anne beyani daha onemliymis bu noktada hareket hissedip hissetmemeyle alakali. Riske atmak istemedim ben de rica ettim ama doktorum erken sezeryan taraftari bir doktor hic degil hani risk gormese beni dinlemezdi
Baby mom du asko benmki ama trendtoldan fln siparalesende olur bencede gitme artik kuziAşk gitmem herhalde artık avme internetten bakayım dedim ayar olarak yazayım o zaman aramaya
Bu arada 925 değil miydi gümüş ayariKuzu ben e bebekten 999 ayar olanini aldim