- 19 Eylül 2024
- 1.492
- 1.806
- 48
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
- #27.581
999 aldm kuzu ole yaziyordu ustunde yanlismi gordm aceebaBu arada 925 değil miydi gümüş ayari
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
999 aldm kuzu ole yaziyordu ustunde yanlismi gordm aceebaBu arada 925 değil miydi gümüş ayari
Gümüş kapağın olayı ne bilmiyorum ama işe yarıyor dedikleri için son çare aldım faydası da oldu cidden. Lansinoh sürüp bunları koyuyorum bir sonraki emzirmeye kadar yumuşacık kalıyor. Kabuklaşan yaram vardı onu da yumuşattı. Bakalım eğer fayda görmeye devam edersem kullanırımBen de almadım onu syva çekirdeği olayını da yapmadım ben ilk kızımda doğal bal mumu bulup almıştım inanılmaz bir katman oluyor ve hiç yara olayı yaşamadım doğal olduğu için bebek de emebiliyor silmeye gerek yok vazelin gibi bı kıvamı var yarın yine ariycam doğalıni bulmaya çalışcam lansinoh ve incia aldım ama kapak almadım
Kimyasal bir dahaki kan vermende anlaşılır canım dış gebelik ise 6. Haftalarda belli olur ama böyle kötü seçenekleri getirme aklına bebişin sağlıkla senşnledirBazilari dis gebelik kimyasal vs diyor onlar nasil oluyor hemen ogrenilebiliyor mu
925 ide varmis evet ben bilmiyordum alirken kiz wn iyisi bu abla dedi onu aldim ayari yuksek olannsanirim daha saf icerikliBu arada 925 değil miydi gümüş ayari
Tmm bebek ben de 99 alırım oyleyse925 ide varmis evet ben bilmiyordum alirken kiz wn iyisi bu abla dedi onu aldim ayari yuksek olannsanirim daha saf icerikli
Ben daha kan verecem gebelik varmi yokmu diye ama iste acemi olunca merak sariyorKimyasal bir dahaki kan vermende anlaşılır canım dış gebelik ise 6. Haftalarda belli olur ama böyle kötü seçenekleri getirme aklına bebişin sağlıkla senşnledir![]()
Bence gelir ya, o kadar muhtaçlar ki sana bir an önce doysun en iyi şekilde beslensin istiyorsun. Mama da verebilirsin tabii ki bunun için de kimseye bir açıklama yapmana gerek yok. Ama emzirme sonrası kollarında sarhoş gibi baygın halini görüp kanasan da kopsa da devam ediyorsun bilmiyorum çok garip bir duygu. Bakıp bakıp ağlıyorum bu benden mi çıktı diyeAhahaha minik seyy hic emzirmek istemiyorum ya sonrada cok uzuluyorum bu dusuncem yuzunden kucucuk minicik bana ihtiyaci var ama inan 1 gram emzirme istegi yok umarm kucagima verdiklerinde o his gelir insallah
Tmm bebek ben de 99 alırım oyleyse
Cok uzuluyorum kendi dusuncelerime cok kiziyorum insallah banada gelir o anaclikBence gelir ya, o kadar muhtaçlar ki sana bir an önce doysun en iyi şekilde beslensin istiyorsun. Mama da verebilirsin tabii ki bunun için de kimseye bir açıklama yapmana gerek yok. Ama emzirme sonrası kollarında sarhoş gibi baygın halini görüp kanasan da kopsa da devam ediyorsun bilmiyorum çok garip bir duygu. Bakıp bakıp ağlıyorum bu benden mi çıktı diyeisteyen herkese nasip olsun bu duygu, annelik çok başka bir şey. 3 gündür günlük ortalama 2-3 saat uyuyorum ve inan o uyku yetiyor
Yapicam kuzum en azindan 6 ayelfida39 bence bir deme emzirmeyi, denedikten sonra fikrin değişebilir
vücudunun bir insanı hayata getirip onu besleme kapasitesini görmek insana hem acayip bir güç veriyor hem de bebekle çok hızlı bir bağ gelişiyor. Ama yapmak istemezsen de tabii ki kimseyi ilgilendirmez senin tercihin .
Süt dolunca daha fena o ağırlıkYa pozisyonu buluyoruzmemeyi de kavrıyor hatta çekiyor son gücüyle ama kafa durmuyor sağa sola sürekli. Alttan destekliyorum kızıyor
neyse böyle böyle alışcaz artık. Memelerim x3 büyüdü bu arada
Sağsalim kavuşursunuz inşallahKizlar ben de yarin doguruyorum kordon dolanmis sezeryana donduk. Dualarinizi eksik etmeyin benden ve bebisten. Insallah kuvez durumlari olmaz. 37+6 olacak yarin
Tamam canım şimdi hatırladım çocukların telaşı unutmuşum. Çok iyi yapmışsınız içerde belirsizlikle duracağına anneciginin yanında olsun sağ salim inşCanim evet ama nstler kotu cikti, sonra duzeldi. Ama ben yine de cok aktif bebek hareketi hissetmiyorum 2-3 gune kiyasla. Nst normal ciksa bile anne beyani daha onemliymis bu noktada hareket hissedip hissetmemeyle alakali. Riske atmak istemedim ben de rica ettim ama doktorum erken sezeryan taraftari bir doktor hic degil hani risk gormese beni dinlemezdi
Kendine kızma bence herkesin yaşam şekli psikolojisi bir çok şey etkiliyor süreci. Sen sadece bebeğine odaklan. zaten en doğrusunu hislerin sana söyleyecekCok uzuluyorum kendi dusuncelerime cok kiziyorum insallah banada gelir o anaclik![]()
Bugün sağdım ben biri çok birikmişti baktım sertleşiyor makineyle azıcık sağdım yumuşadı valla korktumSüt dolunca daha fena o ağırlık![]()
Pedler işe yaramadı mı ?Gümüş kapağın olayı ne bilmiyorum ama işe yarıyor dedikleri için son çare aldım faydası da oldu cidden. Lansinoh sürüp bunları koyuyorum bir sonraki emzirmeye kadar yumuşacık kalıyor. Kabuklaşan yaram vardı onu da yumuşattı. Bakalım eğer fayda görmeye devam edersem kullanırım
Banyoda masaj da rahatlatırBugün sağdım ben biri çok birikmişti baktım sertleşiyor makineyle azıcık sağdım yumuşadı valla korktum![]()
Ya aslına bakarsan benim bir şey kullanacak vaktim olmadan başladı sorun 1 Mayıs doğum yaptığım tarih daha 3. Günümüz . En garanti herkesin önerdiği gümüş kapak olduğu için onu denedim işe yaradı . Göğüs pedi kullanmadım.Pedler işe yaramadı mı ?