2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Eltim uzak yerde oturuyor sürekli görüşme imkanları yok canım bayramdan bayrama görüşüruz o eltimle uzakta olduğu için ama ben aynı sehirdeyiz onla ilk çocuğumdan bilir benim pimpirikli ve hassas olduğumu hatta eşimin bütün ailesi bilir buna istinaden bile yapmaz diye düşünüyorum yaparsa da olacaklara katlanır 🙂
İyiki uzakta oturuyormuş valla ama her gördüğünde yapışır o senin tavrını da biliyorsa dediğin gibi yapamaz

Bu konuda aile tarafından mimliyim😁 belki fazla abartı şeyler yapmış olabilirim ama beni böyle bilmeleri iyi aman şimdi bizden bulur diye çok bulasmazlar çocuk konusunda
Benim de en hassas noktamdir cocuklar ve hayvanlar. Aslaaa görmezden gelemem. Kim olursa farketmez😡

SixFeetUnder SixFeetUnder süt arttırıcı olarak yaptığın hoşaf için malzemeleri ne kadar koyuyorsun ben de aldım yapıp dolaba koyacağım kızımda çok etkisini görmüştüm ama zaman geçti unuttum yapılışını miktarlarını

SixFeetUnder SixFeetUnder süt arttırıcı olarak yaptığın hoşaf için malzemeleri ne kadar koyuyorsun ben de aldım yapıp dolaba koyacağım kızımda çok etkisini görmüştüm ama zaman geçti unuttum yapılışını miktarlarını
Çok fazla yapmıyorum ben taze taze yapıp tüketiyorum. 5-6 şar tane incir kayısı erik, kuru dut ve üzümü de göz kararı su da aynı şekilde 🙈 ekstra 1 tane de elma koyuyorum.

Bu konuda aile tarafından mimliyim😁 belki fazla abartı şeyler yapmış olabilirim ama beni böyle bilmeleri iyi aman şimdi bizden bulur diye çok bulasmazlar çocuk konusunda
Süper valla en iyisi ben kendim zaten birini öpmeyi sevmem kendi çocuğumu bile nadir öperim diğerleri de bu sene şirinlik yaptığı için öpmeye başladılar oğlum izin verirse öpüyorlar bişey demiyorum Bi kaç gün sonra nadir görürler zaten diye

Ben biraz yürüdüm birde benim kızı çok hıçkırık tutuyo günde en az 3 4 kez normal mi acaba??
Benim de bugün çok hıçkırdı akşam eşimle çıkarım diye düşündüm o da mesaj attı okeye gideceğim diye annesindeyiz diye rahat davranıyor sancım tutarsa görürsün dedim ama bakalım

Sezeryan olan arkdslara bir sorum var biraz sacma olabilir kusura bakmayin tecrubesizlilten soruyorum bebek sizinle berabermi geliyor odaya sizden oncemi odaya goturuyorlar babasinin vs yaaanina siz sonradanmi geliyorsunuz nasil bi surec oluyor

Sezeryan olan arkdslara bir sorum var biraz sacma olabilir kusura bakmayin tecrubesizlilten soruyorum bebek sizinle berabermi geliyor odaya sizden oncemi odaya goturuyorlar babasinin vs yaaanina siz sonradanmi geliyorsunuz nasil bi surec oluyor
Dikiş atılırken bebek muayene ediliyor giydirilip babaya veriliyor babasıyla odanıza gidiyor canım

Çıkartılıp temas vs olduktan sonra babanın yanına veriliyor
Ama bizim dikiş vs ancak sürüyor ,eşim ve annem bebisle ilgilenmiş sonra tekrar bana dönmüşler
Ben çıktığımda bebis ve k.validem odada bekliyormuş
Annem ve eşimde ameliyathane kapisinda beni bekliyorlardı

Bu arada evde olduğumun 2.gunu karnımı sardım
Çok rahatlatıyor sarmak hareketleri ,acıyı azaltıyor bence

Back
X