- 8 Eylül 2024
- 613
- 681
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
- #27.661
Kızlarrr yarın kimler adaya veda ediyor bakalım toplasın toplu dua zinciri yapalım size 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yarın inşallah gircem doğuma ama hala belli değil genel mi spinal mi olacağı. Fıtığımdan korkuyorum inşallah birşey olmazHayırlısıyla kavuşuyor musunuz yarın canım ayy ben akşam bile uyuyamadım daha var benim çarşambaya hep karışık karışık görüntüler geldi gözümün önüne Allah yardımcın olsun![]()
Bennn gerginlik hat safadaKızlarrr yarın kimler adaya veda ediyor bakalım toplasın toplu dua zinciri yapalım size![]()
Ben anestezi doktoruyla konuştuğumda bı sıkıntı olmaz yapiyoruz sureklj demişti sen konuştun muEvet yarın inşallah gircem doğuma ama hala belli değil genel mi spinal mi olacağı. Fıtığımdan korkuyorum inşallah birşey olmaz
Anlayabiliyorum çok heyecan ya kesin uyuyamadım bu geceBennn gerginlik hat safada![]()
1 haftadır asla uyku yokAnlayabiliyorum çok heyecan ya kesin uyuyamadım bu gece![]()
Evet konuştum. Fıtık önemli değil dedi. Epilepsimden dolayı emin olamadılar. Yarın bakalım ne olacak. Ama insan korkuyor yinede 3 yerimde var belimde fıtıkBen anestezi doktoruyla konuştuğumda bı sıkıntı olmaz yapiyoruz sureklj demişti sen konuştun mu
Çarşamba günü olan randevumu yarına aldım. Bakalım bizim durumumuz ne olacak ne diyecek drKızlarrr yarın kimler adaya veda ediyor bakalım toplasın toplu dua zinciri yapalım size![]()
İnstagramda yenidoğan kuralları vs de diye postlar çıkıyor onları ekran alıp paylaş sosyal medya ve durumlarında belki işe yarar.Şimdi adım gibi eminim eşimin tarafından hemen eli telefona gidecek kişiler var çekmelerini asla istemiyorum ona buna gönderiyorlar telefonlarında hatıra kalsa neyse… o an ne desem ne yapsam bilmiyorum
Ben aynen öyle yapacağım umarım tüm akrabalar mesajı alır:İnstagramda yenidoğan kuralları vs de diye postlar çıkıyor onları ekran alıp paylaş sosyal medya ve durumlarında belki işe yarar.
Canımmm gözünüz aydınKızlar kaç gündür yoktum
Bende sezaryen ile alındım
Korktuğum gibi değildi
Çok çok güzel bir duyguymuş
Allah hepinizin sağlıkla kavuşmasını nasip etsin![]()
Gozununuz aydın. Sevgiyle büyüsün bebisinizKızlar kaç gündür yoktum
Korktuğum gibi değildi
Cidden yaa. Bugün temizlik yaptım biraz. Doğuracak gibiyim yaaCanımmm gözünüz aydınSağlıkla büyüsün
Masadan birer birer eksiliyor dostlar, kalan bizler biraz geriliyoruz artık
![]()
Gozun aydin canim cok sevindim saglikla buyusun minigimKızlar kaç gündür yoktum
Korktuğum gibi değildi
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebeğiniKızlar kaç gündür yoktum
Korktuğum gibi değildi
Yapabiliyorsan süper canım, ellerine sağlıkCidden yaa. Bugün temizlik yaptım biraz. Doğuracak gibiyim yaa![]()
Gözün aydın canım sağlıkla büyütKızlar kaç gündür yoktum
Korktuğum gibi değildi