Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
 Niqu
 canım hayırlı doğumların olsun bebişine sağlıkla kavuş inşallah

Niqu
 canım hayırlı doğumların olsun bebişine sağlıkla kavuş inşallah  

İlişkiye girmekte hızlandırıyor diyorlar. İstersen bütün düğmelere basBaşladım, hepsini deniyorum. Karnım azcık inmiş gibi duruyo

Benim hatırladığım kadarıyla kendi kendine eriyen dikiş atmışlardı ve kontrol 6 hafta sonra olduğu için çoktan iyileşmiş olmuştumKızlar ya ben normalde lazerliyim ama bikini bölgesinde var gene de az biraz jilet kullanıyorum şu aşamada ama doğuma gittim diyelim ve dikiş atıldı sonrasında kontrole gittiğimde kıllar çıkmış olacak ya onları napacam aklıma takıldıNiqu canım hayırlı doğumların olsun bebişine sağlıkla kavuş inşallah

şimdi durumlar nasıl tabii bilmiyorum yeni doğam yapanlar daha iyi bilir :/
 şimdi durumlar nasıl tabii bilmiyorum yeni doğam yapanlar daha iyi bilir :/Amin canım.Aynen öyle ağustos anneleri oluyoruzAllah kolaylıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin, güzel haberlerini bekliyoruzz yarın
Eylül anneleri ağustos anneleri oluyor

Sağol kuzum Amiiin

Amin canımNiqu heyecanla yarın senden haber bekleyeceğiz
sağlıkla kolaylıkla yavruna kavuşursun inşallah

Umarım her şey yolunda gider

O kadar güzel gecsinki hemen yaza bileyim bura
O kadar güzel gecsinki hemen yaza bileyim bura

Ay AminNiqu Çok sevindim ve heyecanlandım ya
Rabbim kolaylık versin inşallah yarın sağlıkla kavuşursunuz miniğinle⚘️

Sağol kuzum
Sağol kuzum

Sağol canım AminKızlar ya ben normalde lazerliyim ama bikini bölgesinde var gene de az biraz jilet kullanıyorum şu aşamada ama doğuma gittim diyelim ve dikiş atıldı sonrasında kontrole gittiğimde kıllar çıkmış olacak ya onları napacam aklıma takıldıNiqu canım hayırlı doğumların olsun bebişine sağlıkla kavuş inşallah

Dikiş olunca tabi ağda, epilatör filan olmaz. Mecbur o dönem jiletten devam. Zaten bi kere 5. Günde bi kere 40 ın çıkınca gidiliyor galiba kontrole. Benim sezeryande öyle olmuştuKızlar ya ben normalde lazerliyim ama bikini bölgesinde var gene de az biraz jilet kullanıyorum şu aşamada ama doğuma gittim diyelim ve dikiş atıldı sonrasında kontrole gittiğimde kıllar çıkmış olacak ya onları napacam aklıma takıldıNiqu canım hayırlı doğumların olsun bebişine sağlıkla kavuş inşallah

Dimi ya sanki dün gibi detaylı ultrasonu konuşuyorduk şükür bu güneNiqu niqu yaaaa ne çabuk geçti zaman. Bende olsam uyuyamazdım. Bi varmış bi yokmuş gibi. Allah yardımcın olsun

Bende inan az bişi uyumuştum Allah'ım kolaylık versin güzel sağlıklı haberlerini bekliyoruzBen bu gece uyuyamıcam ya

Bana birde saat 7 dedi yine çok erken ama 10 alıcak amaliyataBende inan az bişi uyumuştum Allah'ım kolaylık versin güzel sağlıklı haberlerini bekliyoruz

bu kadar susuz nasıl kalıcam
bu kadar susuz nasıl kalıcamNiqu iyi doğumlar şimdiden :) benim de 26 sı saat 12.00 da olacak doğum. Şimdiden çok heyecanlıyım.Bana birde saat 7 dedi yine çok erken ama 10 alıcak amaliyatabu kadar susuz nasıl kalıcam
Sağol canım aaaa o zaman benden sonra sensinNiqu iyi doğumlar şimdiden :) benim de 26 sı saat 12.00 da olacak doğum. Şimdiden çok heyecanlıyım.
 sanada iyi doğumlar şimdiden
sanada iyi doğumlar şimdiden

Amin canımNiqu sağlıkla bebeğini kucağına al yarın inşallah
doğum sırası gelen herkesle birlikte heyecan yaşıyoruz resmen

Tabi ya kim doğum yapıyorsa sonra gözümü burdan alamıyorum yazıcak diye
 Tabi ya kim doğum yapıyorsa sonra gözümü burdan alamıyorum yazıcak diye