- 25 Ekim 2022
- 1.065
- 900
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mervenur277
- #27.861
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önerildiği gibi kullanacaktım ama aldığım ilk gün günde 2.kez 20 damla şeklinde kullanmaya başladım. Bir göğsümü emmekte zorlanıyor biraz, sonrasında göğsüm de ağrı olunca arttırmadan devam ettim. Bence önerilen şekilde kullanılmasıyla da etki ediyor. Bir de ekstra bol su veKızlar bestlak damlayı nasıl kullandınız , günde kaç kere kaç damla ?
Sütüm var ama bebeğim çok sık emmeye başladı o yüzden kullanmaya başlayacağım. Boşaltıyor memeyi
Çok teşekkür ederim, hepimiz inşallahTatlım hayırlı olsun ,saglikla büyütün
Süt için tahin helvası falan yiyorum
Bol su içiyorum
Bendede yok gibiydi
Yani varsada ağız sütü kadardır
Doktor mama verdi
2 -3 gün kullan dedi
Küçük uzun şırınga ile mememi emerken, bir yandan siringa ile mama veriyorum göğsümden
Yani hem mememi emip uyarıyor, süt gelmesini sağlıyor
Hem karni doyuyor mama ile
Bide süt için takviye aldım
3.gun mememin sertleşmeye yani dolmaya başladığını gördüm
Gözünüz aydınKızlar bebişim doğdu. Sezeryan aşırı hızlı kolay geçti . Narkoz etkisi geçtikçe ağrılar kendini hissettiriyor tabi ilk etapta bebekle rahat ilgilenememek insanı üzüyor . Meme ucum çok küçük olduğu için alamadı ortalığı yıktıbaya uğraştık alması için ama alamadı o yüzden bir süre silikon uçla devam edeceğim tecrübesiz olduğum için iyi kötü bir şeyler yapmaya çalışıyorum emzirme adına
sezeryanda bence korkulacak hiçbir şey yok ekip o kadar alışkın ki her şey hemen oldu bitti zaten . Allah hak eden isteyen herkese nasip etsin mükemmel bir duygu
![]()
Kilo alması iyi ise dert etmeyin bence cunku aletlerin sağma kapasitesi bebeklerimizin emmesi kadar iyi değil zaten, en iyi olanlar hastane tipleri onlari da kiralayabiliyorsunuz. Bunun dışında PowerPumping denen bir şey var ben dun yapmaya başladım isterseniz onu da deneyin.Kızlar sutunuzu saginca kaç ml çıkıyor galiba benim sütum artmıyor 30 ml çıkıyor benimki.Dogum yapali 17 gün oldu.sut arttırıcı Damla kullaniyirm su iciyoroum rezene iciyorum ama fayda yok gibi 30 da takıldık kaldık
Erken gelicekler derken geç bile kalıcak galiba bu kızlarDoktordan geliyorum bende hala acilma yok. Tembel kizimin gelesi yok. Ama bu hafta dogmazsa, haftaya pazar hastaneye yatis, pazartesi suni sanci ile deneyecegiz, olmazsa sezaryen.ben de en gec 12mayis da kavusacagin gibi gozukuyor kizima.
![]()
Evet bunu bende yapıyorum bakalım faydası olur inşallahKilo alması iyi ise dert etmeyin bence cunku aletlerin sağma kapasitesi bebeklerimizin emmesi kadar iyi değil zaten, en iyi olanlar hastane tipleri onlari da kiralayabiliyorsunuz. Bunun dışında PowerPumping denen bir şey var ben dun yapmaya başladım isterseniz onu da deneyin.
1. Memeyi 20 dk sağıyorsunuz
2. 10 dk dinlendiriyorsunuz
3. 10 dk sağıyorsunuz
4. 10 dk dinlendiriyorsunuz
5. 10 dk sağıyorsunuz.
Bunu 5-7 gün yapmayı öneriyorlar. Ben dinlenme aralarını diğer gogsumu sagmak icin kullandim. Toplamda 1 saat gibi bir şey sürmüş oldu bu sekilde.
Gözün aydın canım güle güle büyütünCanlarım biz oğlumla kavuştuk yanımda çok şükür biraz toparlanayım ayrıntılı yazarım herşeyi![]()
Evet benim 40.haftayi geciyor iste bu durumda. Doktor da bu onumuzdeki bi kac gun icerisinde gelicekmis gibi konusmadi hicErken gelicekler derken geç bile kalıcak galiba bu kızlarbende persembe kontrole gidicem heralde ozaman bakarlar açıklık var mı diye
Gözün aydın canım, dualarım sizinle inşallah bir an önce kavuşursun miniğineKızlar 14.15te Doğum gerçekleşti. Spinal tutmadı genel anestezi yapıldı. Ağrı dışında problemim yok ama oğlumu yoğun bakıma aldılar nefes almada güçlük çekmiş gözlem amaçlı dediler dualarınızı eksik etmeyin![]()
Alttaki yorumlara bı bakayım dedim böyle cahil insanlar malesef var hepimizin çevresinde senin çocuğuna bişey olmamış olması başkasının olmayacağı anlamına gelmiyor![]()