- Konu Sahibi Mervenur277
- #27.881
Amiin canımm çok teşekkür ederimGözün aydın canım, dualarım sizinle inşallah bir an önce kavuşursun miniğine![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiin canımm çok teşekkür ederimGözün aydın canım, dualarım sizinle inşallah bir an önce kavuşursun miniğine![]()
İlk çocuk mu canım ilk de 40 ı doldurtuyor doktorlar gerçi banada beklersin gibi konuştu da perşembe günü ne diyecekler bakalımEvet benim 40.haftayi geciyor iste bu durumda. Doktor da bu onumuzdeki bi kac gun icerisinde gelicekmis gibi konusmadi hic![]()
Geçmiş olsun canımDoğum yapan tüm arkadaşları tebrik ederimsağlıkla büyütün inşallah.
Bugün bizim kontrolümüz vardı maalesef doğum kilomuzdan 300 gr kadar gitmiş bu da en üst sınıra yakın, sarılık sınırda. Kızımın dilbağı varmış bu yüzden emmede sorun yaşıyormuşuz.
Doktorumuz alınmasını önerdi, yarın genel anestezi ile dil bağı operasyonu geçirecek. Çok üzgünüm. Dualarınızı iyi dileklerinizi bekliyorum![]()
Evet canim ilk cocuk. Bu cuma doluyor 40 hafta (hatta SAT’a gore bugun doldu 40 hafta). Ben dedim bi an once yapalim artik diye, o da onumuzdeki pazar aksami yatis yapilcak, pazartesi suni sanci yapalim tamam dedi. O zamana kadar dogucagini dusunmuyor zaten aciklik filan olmadigi icin.İlk çocuk mu canım ilk de 40 ı doldurtuyor doktorlar gerçi banada beklersin gibi konuştu da perşembe günü ne diyecekler bakalım
12,30. Dil bağından dedi Dr yarın bakacaklar emmesi düzeldi mi diye perşembe de kendi doktorumuz tekrar kontrole çağırdı. Şimdilik mama ya a da biberon vermemi istemiyor. Ama sağdığım sütü kaşıkla azar azar veriyorum ben. İçiyor o şekildeGeçmiş olsun canımSarılık değeri kaç çıktı?
Değeri çok yüksek değil canım 19 olursa yatırıyoruz demişti doktorumuz endişe etme. Yarın da operasyon güzel geçer inşallah.12,30. Dil bağından dedi Dr yarın bakacaklar emmesi düzeldi mi diye perşembe de kendi doktorumuz tekrar kontrole çağırdı. Şimdilik mama ya a da biberon vermemi istemiyor. Ama sağdığım sütü kaşıkla azar azar veriyorum ben. İçiyor o şekilde
Canım hiç moralini bozma değeriniz yüksek değil dil bağı da çok kolay bir operasyon. Sağlıcakla büyüsün bütün minişler12,30. Dil bağından dedi Dr yarın bakacaklar emmesi düzeldi mi diye perşembe de kendi doktorumuz tekrar kontrole çağırdı. Şimdilik mama ya a da biberon vermemi istemiyor. Ama sağdığım sütü kaşıkla azar azar veriyorum ben. İçiyor o şekilde
Senin kaçıncı günde çıktı canım sarılık? Ya kilo kaybının sınırda olması can sıkıcı. Çok emziriyorum bir de her iki memeyi de alıyor o kadar yoruluyor kuşum yine doyamıyorDeğeri çok yüksek değil canım 19 olursa yatırıyoruz demişti doktorumuz endişe etme. Yarın da operasyon güzel geçer inşallah.
Gözün aydın canım. Sevgiyle sağlıkla büyüsün oğlusunKızlar 14.15te Doğum gerçekleşti. Spinal tutmadı genel anestezi yapıldı. Ağrı dışında problemim yok ama oğlumu yoğun bakıma aldılar nefes almada güçlük çekmiş gözlem amaçlı dediler dualarınızı eksik etmeyin![]()
Değer düşse bile sarı rengin gitmesi zaman alıyor canımcim. Uykusu nasıl?Tecrübeli anneler bir sorum var. Biliyorsunuz sarılığımız var geçtiğimiz hafta değer düşmeye başlamıştı 17 den 15 e düşmüştü. Günde 2 kere mama takviyeli gidiyoruz memeyi de uzun süre emiyor ama yüzü hala sarıacaba değer düşmüyor mu diye endişe ediyorum değer düşse de sarılığın geçmesi zaman mı alıyor acaba?
Sağ ol canım lokal anestezi olsa çok takılmayacağım da, genel olması beni çok üzdü. Her hastane de yapmıyor bu arada. Çocuk cerrahisi değerlendiriyormuşCanım hiç moralini bozma değeriniz yüksek değil dil bağı da çok kolay bir operasyon. Sağlıcakla büyüsün bütün minişler![]()
Yaa kıyamam onaaaSenin kaçıncı günde çıktı canım sarılık? Ya kilo kaybının sınırda olması can sıkıcı. Çok emziriyorum bir de her iki memeyi de alıyor o kadar yoruluyor kuşum yine doyamıyor
Maşallah, inşallah biz de alırız kilolarımızı operasyondan sonraYaa kıyamam onaaaHiç üzme canını canım. Benim kızlardan biri 2650gr doğup 2 kiloya kadar indi. Beslenemedi ilk zamanlar. Ama çok kısa sürede toparladı şimdi benim boyumda neredeyse
![]()
Benim oğlan tam 39+6 da doğdu o güne kadar sancı olmadı kanala girmedi o gün hafif sancım olmuştu gittiğimde 3 cm açıklık vardı 3 buçuk saatte doğumum oldu suni sancıylaEvet canim ilk cocuk. Bu cuma doluyor 40 hafta (hatta SAT’a gore bugun doldu 40 hafta). Ben dedim bi an once yapalim artik diye, o da onumuzdeki pazar aksami yatis yapilcak, pazartesi suni sanci yapalim tamam dedi. O zamana kadar dogucagini dusunmuyor zaten aciklik filan olmadigi icin.![]()
ilk kontrolümüzde anlaşıldı 1.haftada canım. Kilo kaybı belli ki dil bağından yeterli ememediğinden o da hallolunca kilo alır merak etme.Senin kaçıncı günde çıktı canım sarılık? Ya kilo kaybının sınırda olması can sıkıcı. Çok emziriyorum bir de her iki memeyi de alıyor o kadar yoruluyor kuşum yine doyamıyor
Uykusu normal baygınlığı yok. Uyandırınca hemen uyanıyor çok şükür veya kendi kendine uyanıyor. Sarılık konusunda hiç bilgimiz yok ablamın iki çocuğu da olmadı internette de yeterli bilgi yok size sorayım dedim. Öyleyse sevindim canım çok sağ olGözün aydın canım. Sevgiyle sağlıkla büyüsün oğlusun
Değer düşse bile sarı rengin gitmesi zaman alıyor canımcim. Uykusu nasıl?
Haklısın canım. Söz konusu evlat olunca insan çok üzülüyor. Ama geçecek. Doğa kuşla dualarımız.Sağ ol canım lokal anestezi olsa çok takılmayacağım da, genel olması beni çok üzdü. Her hastane de yapmıyor bu arada. Çocuk cerrahisi değerlendiriyormuş
Sarılığın en büyük belirtilerinden biride zaten uyku hali. Eğer kendi kendine uyanabiliyorsa yukselmemistirilk kontrolümüzde anlaşıldı 1.haftada canım. Kilo kaybı belli ki dil bağından yeterli ememediğinden o da hallolunca kilo alır merak etme.
Uykusu normal baygınlığı yok. Uyandırınca hemen uyanıyor çok şükür veya kendi kendine uyanıyor. Sarılık konusunda hiç bilgimiz yok ablamın iki çocuğu da olmadı internette de yeterli bilgi yok size sorayım dedim. Öyleyse sevindim canım çok sağ ol![]()
İnşallah canım bu hafta kontrolümüz var bakalım.Sarılığın en büyük belirtilerinden biride zaten uyku hali. Eğer kendi kendine uyanabiliyorsa yukselmemistir![]()