2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kızlar dün gece 1 de sezaryen ile doğum yaptım 🥰 çok şükür Bilge ve ben iyiyiz, 3.250 kilo 51cm doğdu, sütüm geldi emiyor çok şükür, biraz ağrım var ama yürüdükçe toparlıyorum. Sizi özledim girip okuyamadım hiç bir şeyi🥹 doğum yapan arkadaşlarıma da hayırlı olsun dünyanın en güzel duygusuyla tanıştık darısı hamiş dostlarımıza ♥️♥️🙏🥰
Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün. Senınle tarıhlerımjz aynıydı bende dün sabah sezeryanla doğum yaptım. Sütüm şuan yetmıyor sanıyorum ıdrar vs yaptı ama hep aranıyor benımkı bugun mamaya basladık az bıraz hala hastanedeyız yatın cıkcaz ınsallah, şükür kavuşturana

❤️

Merhaba 37+3 günlük hamileyim .Bebeğin hareketlerini aşağıda hissediyorum normal mi?Birde pelvik agrim var dogum başlangıcı olabilir mi?Ayağa kalkınca agrim artıyor.

Ya kızlar şimdi altını açtım bu kadar kan gelmiş ne yapım yarın götüreyimmi moralim bozuldu çocuk dr mu bakiyo bu duruma internette genel cerrahi diyo
Korkma annesi olabiliyormus ama cocuk doktoru bakar diye dusunuyorum gerekirse o seni genel cerrahiye yonlendirecektir yada konsultasyon isteyecektir

Sezeryan dogum yapan kızlar kanamanız kac gun sürdü, ilk oldugum gun yanı dün bayagı oldu bugun cok az geliyor r normalmi yanı günden güne değişirm

Korkma annesi olabiliyormus ama cocuk doktoru bakar diye dusunuyorum gerekirse o seni genel cerrahiye yonlendirecektir yada konsultasyon isteyecektir
TEdirgin oldum mikrop falan kapar diye eşim de elham yapiosun en küçük biseyde Dr götürme diyip duruyo bekle bir iki gün daha diyo

Canimm cok cok gexmis olsun cok sevindim bir aksilik olmamasina 🩷🩷
Çok sağ ol 🙏 her şey yolunda biraz daha iyi emiyoruz, inşallah bir kaç güne daha da güçlenecek dilimiz. Kızımın ilk defa dil çıkardığını bugün gördük ya nasıl farkedemedik hâlâ anlamıyorum

Benimde kontrol vardi bugun 38+2 nst normal benimkinin gelesi yok gibi rahat sanirim icerde😁41 haftayi bile bekleyebilir ilk bebek dedi doktor. Artik kilosunuda soylemiyorlar aetik saglikli ölçum olmuyor diye.kilosu nerelere geldi bilmem

Ya kızlar şimdi altını açtım bu kadar kan gelmiş ne yapım yarın götüreyimmi moralim bozuldu çocuk dr mu bakiyo bu duruma internette genel cerrahi diyo
Canım bize akıntı hafif kanama olabilir demişti doktor. Sürekli bir kanama varsa istersen baktır. Ciddi bir durum yoktur bence ama için rahat etsin sen yine bir götür. Bizim de ilk gün bir akıntı oldu, şimdi kenarı kızarık gibi. Perşembe kontrolde söylicem ben de

Sleepy kullanıyordum o çok yapıyordu bu sorunu hiç çözüm bulamamıştım taze anneler tecrübelerini paylaşırlar belki en çok korktuğum şey cünkü budefa üşüyüp gazda yapıyor o ıslaklık. Şimdilik molfix aldım deneyeceğim stok yapmadım o yüzden.
Prima kullanıyorum bende ilk günden beri

Kızlar lütfen tecrübeli anneler buna cevap verebilir mi. Bugun 18 günlük olduk sağlık ocağından arandım topuk kanı yetersız gelmiş tekrar kan almamız gerekıyor dendi. İlkini hastanede almışlardı zaten 10. Gün de sağlık ocağında vermıstık. Sistemden tanıdığa baktırdık hem hastanede alınan ilk topuk kanı hem sağlık ocağındaki yetersız diye sonuç çıkmamış tekrarlanması istenmiş. Başına böyle bısey gelen var mı ? Yarın götürmeli miyiz

Merhaba 37+3 günlük hamileyim .Bebeğin hareketlerini aşağıda hissediyorum normal mi?Birde pelvik agrim var dogum başlangıcı olabilir mi?Ayağa kalkınca agrim artıyor.
Bence aynı anda belden bacaklara yayılan ve regl ağrısı olmadığı sürece korkma canım.

Çok sağ ol 🙏 her şey yolunda biraz daha iyi emiyoruz, inşallah bir kaç güne daha da güçlenecek dilimiz. Kızımın ilk defa dil çıkardığını bugün gördük ya nasıl farkedemedik hâlâ anlamıyorum
Bak beni.kine tam acamadilar ben hala cikartamiyorum dilimi disari prensesinle aynin dertten muzdaripiz ama sen erkn mudahale ettirdin duzeldi prensesin insallah 🩷🩷🩷

Eklentiler

• Snapchat-1449648205.webp
    Snapchat-1449648205.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 55
  • Snapchat-1710487853.webp
    Snapchat-1710487853.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 55
Bak beni.kine tam acamadilar ben hala cikartamiyorum dilimi disari prensesinle aynin dertten muzdaripiz ama sen erkn mudahale ettirdin duzeldi prensesin insallah 🩷🩷🩷
Benim çocuklarım da da dudak bağı vardı ön dişine doğru yapışık oluyordu oglumunkini 2 yaşında kestirdik kızımınkini de yeni kestiricez tel taktirdik Dr bidaha yamulur dedi ama konuşmada falan sıkıntı cikarmiyo şimdi bebeğimede bakıyorum ama hiç anlaşılmıyor dişleri yamuk oldu öbürlerinde tel taktırdım o yüzden

Back
X