- 20 Nisan 2009
- 5.651
- 2.138
- 698
Kızlar hakkınızı helal edin çoğunuzun mesajlarını okudum tek tek cevap yazamadım güzel dilekeriniz için bir kez daha hepinize kucak dolusu sevgilerimi iletiyorum kısa sürede bu bağı nasıl kurduk bilmiyorum ama hep aklımda sizler vardiniz Rabbim biran önce bebekelriniz sağlıklı şekilde kucağıniza aldırsin bebeklerimize sağlık sıhhat versin .benimki riskkli bir yaş seviyesiydi( 38) uzun süren bir ameliyat oldu bebeği veridklerinde dışarda herkes tedirgin olmuş  bir buçuk saat beklemisler artik içerden haber gelince rahatlamislar onceki iki sezeryan dan kalma  deforme dikislerim varmış estetik dikişi atıldı haliyle bu beni zorladı bugunume şükrediyorum darısı sizlere 

üzülmeyin
 üzülmeyin

İnşallah kilo alırlar, tam da doktor bunun demeden biriyle konuşuyorduk zayıf doğan bebeklerin daha hızlı kilo alıp toparladiğini söylemişti, görümcemde kızını 41. Haftada 2.500 Gr doğurmuş  şimdi Maşallah ağaç gibi kız. İşte takipler her hafta NST her hafta olacak ve hareketlerine dikkat et dedi  suyu şimdilik iyi çok şükür takiplere bakacağız artık Allah'a emanetiz
 İnşallah kilo alırlar, tam da doktor bunun demeden biriyle konuşuyorduk zayıf doğan bebeklerin daha hızlı kilo alıp toparladiğini söylemişti, görümcemde kızını 41. Haftada 2.500 Gr doğurmuş  şimdi Maşallah ağaç gibi kız. İşte takipler her hafta NST her hafta olacak ve hareketlerine dikkat et dedi  suyu şimdilik iyi çok şükür takiplere bakacağız artık Allah'a emanetiz  İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağ salim doğurup kucağımıza alırız
 İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağ salim doğurup kucağımıza alırız  

çok şükür ki ikiniz de iyisiniz geri kalan her şey hallolur artık sen kendini çok yorma ki çabucak geçsin ağrıların :/
 çok şükür ki ikiniz de iyisiniz geri kalan her şey hallolur artık sen kendini çok yorma ki çabucak geçsin ağrıların :/ 

ben de 12 eylüle sezeryan günü seçtim inşallah zamanında gelir hepimizin bebişi
 ben de 12 eylüle sezeryan günü seçtim inşallah zamanında gelir hepimizin bebişi