2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Benim çocuklarım da da dudak bağı vardı ön dişine doğru yapışık oluyordu oglumunkini 2 yaşında kestirdik kızımınkini de yeni kestiricez tel taktirdik Dr bidaha yamulur dedi ama konuşmada falan sıkıntı cikarmiyo şimdi bebeğimede bakıyorum ama hiç anlaşılmıyor dişleri yamuk oldu öbürlerinde tel taktırdım o yüzden
genetik birsey degilmis acaba diyorum kizimdada olur mu merak icerisindeyim

genetik birsey degilmis acaba diyorum kizimdada olur mu merak icerisindeyim
Benim ikisinde de oldu bunda varmı belli olmuyo şuan zaten emmede falan sıkıntı çıkarmadığı için mudaleye gerek yok diş çıkarırken kestirmek gerekiyo yamuk olmaması için ama genetik olmasa ikisin dede olurmuydu bilemedim

Operasyona girdi 15 dk önce, ameliyathane kapısında bekliyoruz. Kanama olmamış çok şükür dili serbest çok güzel hareket ettiriyor dedi ameliyatı yapan doktorumuz . Anestezi uzmanları 5-10 dk gözlemde tutmak istemişler bekliyoruz gelmedi hala. Burada beklemek ne kadar zormuş
Çok cok gecmis olsun, bir daha yaşanmasın hiç böyle şeyler hep iyi olsun 🙏🏻 Sağlıkla büyüsün hep inşallah. 🌸
Insanin canından can gidiyor sanki

Eğer ölçüm doğru çıkarsa öyle sanırım 😄 2 hafta önce 2950ydi. Pek guvenmiyorum
Sağlıkla gelsin de önemli olan o canım 🙏🏻
Tabiki en onemlisi o saglikla gelsin insallah anne kilo alimi knusunda rekor benim heralde cildirmak uzereyim ama yapicak bisey tok bildigin pufudufm yaa 🤭🤭

Kızlar dün gece 1 de sezaryen ile doğum yaptım 🥰 çok şükür Bilge ve ben iyiyiz, 3.250 kilo 51cm doğdu, sütüm geldi emiyor çok şükür, biraz ağrım var ama yürüdükçe toparlıyorum. Sizi özledim girip okuyamadım hiç bir şeyi🥹 doğum yapan arkadaşlarıma da hayırlı olsun dünyanın en güzel duygusuyla tanıştık darısı hamiş dostlarımıza ♥️♥️🙏🥰
Sağlıkla guzellikle büyüsün canım 💖 🧿
Çabucak güzel bir iyileşme diliyorum 🙏🏻

Bak beni.kine tam acamadilar ben hala cikartamiyorum dilimi disari prensesinle aynin dertten muzdaripiz ama sen erkn mudahale ettirdin duzeldi prensesin insallah 🩷🩷🩷
Aa evet böyleydi tam ucundaydı bağı. Çok şükür ki erken müdahale edildi en azından hatırlamayacak. Çok geçmiş olsun sana da 🙏🙏

Canım ben bunlara inanmıyorum artık ya yürüyüşmüş hurmaymış ananasmış temizlikmiş vs. Birde doğum öncesi enerji geliyor deniliyor inanki doğuma gittigim hafta uyumaktan kafamı kaldiramadim. 37+2 de kontrole gitmiştim nst de düzensiz sancım vardı benimde yakın zamanda doğum olacağını düşünmüyorum demişti doktorum rahim ağzı kapalı uzunluğu 40 mm dedi 2 gün sonra sabah 5 de suyum geldi 8 de hastaneye gittik açıklığa bakıldı 6 cm açıklık var dedi ebe şok oldu ilk doğumum olduğu için ama o sancıyı hissetmedim bile. 1 cm açıklık ile gelip ortalığı ayağa kaldiranlar var dedi ve o güne kadar hiç bişey yapmadım çok şükür çok kolay doğumum oldu
Su gelmesi anlaşılıyor mu canım. Birde Su geldikten sonra duş alın hastaneye gitmek için 1-2 saat vaktiniz var deniliyor doğru mu ? Bende 36+5te sancıyla gittim gece acile düzenli ama hafif şiddet sancı vardı açılma vs de yoktu

Selamlarr... bizim de bugun konteol günümüzdü. Ece hanim 3400 olmus, her zamanki gibi ileriden ileriden gidiyor ammavelakin gelin gorun ki hala ters pozisyonda. Bu hafta full yatis yapacaksin ve bol bol su iceceksin dedi.
Ama ben daha bugun raporumu alip izne ayrildim 🙈 islerim icin izne ayrilmayi bekliyordum cunku hem gunduz hem de aksam full calistim. yapilacak bir ton is var simdi. Ne yapacagim bilmiyorum valla 🤦‍♀️

Back
X