2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kızlar akşam 3 saattir düzenli 3-5dkda sancım var acile gittim nstde de düzenli sancı ve 1cm açılma çıktı doktor evde mi beklemek istersin burda mı dedi evde dedim biraz dinlenmeye çalışacağım sizce doğum olur mu?
Yani olada bilir olmayada bilir açılmana bağlı canım

Valla içimde ateş yanıyor sanki öyleki fenalardayım evde olsam soyunurdum halimde yok ödem olmuş ayaklarımın üstüne basamıyorum karnım sertleşip duruyor gözlerim bulanık görmeye başladı
Gözlerde bulanıklasma varsa gebelik kolestazı olabilir dikkat edin

Kızlar akşam 3 saattir düzenli 3-5dkda sancım var acile gittim nstde de düzenli sancı ve 1cm açılma çıktı doktor evde mi beklemek istersin burda mı dedi evde dedim biraz dinlenmeye çalışacağım sizce doğum olur mu?
Canım nasıl oldun ? Birde karnın aşağı düştü mü benek geleceği zaman aşağıya düşüyormuş

Emzirirken kasiklarima çok şiddetli ağrı giriyor varmı yaşayan baya kasılma gibi ağrılar özellikle emzirmeye başlayınca agrida başlıyor 🥺
Selamlar sık sık emzirmek rahmin toparlanmasına hızlıca yardımcı oluyor o yüzden hissediyorsunuz o ağrıyı , hastanede hemşire söylemişti 🤗

Emzirirken kasiklarima çok şiddetli ağrı giriyor varmı yaşayan baya kasılma gibi ağrılar özellikle emzirmeye başlayınca agrida başlıyor 🥺
Benim de öyle canım ama bu sağlıklı bir durum rahim kasılıp toparlanıyor.
Canım kolaylık ve sağlıkla al bebeğini kucağına 🙏🏻

Back
X