2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Merhaba kızlar, umarım hepiniz cok iyisinizdir. Yazılanları okuyamadım. Dogum yapan bütün annelerimizi cok tebrik ediyorum, sağlıklı uzun ömrünüz olsun hep birlikte. 🙏🏻🍀
Birkaç gündür rahatsızdım, tansiyon problemim devam ediyordu. Kardiyolojiye gittim ve bambaşka şeylerle karşılaştım. Kalbimde bir ya da birkaç problem var. Henüz tam net bir cevabı yok. Önümüzdeki hafta içi sonuçlara göre belli olacak. Biraz üzgünüm aslında ama belli etmemeye çalışıyorum bu daha çok yoruyor. Sadece kızımı düşünüp duruyorum ne olacak diye. Dualarınızı, güzel dileklerinizi bekliyorum 🙏🏻😔
Çok geçmiş olsun canım dualarımız seninle inşallah hayırlı haberler alırsın 🙏😔

Mesajiniz icin cok tesekkur ederim. Cok naziksiniz🙏🏼 6 gunumuzde yani bugun 0.6 artmis, 14.2 olmus az arttigi ve dogum sonrasi kaybettigi kiloyu geri aldigi icin risk sinirini 18’e cikardilar. Ama takip etmek icin yine de pazar gunu yine kan verecegiz🥹
Sizi alıntılama yapmayı bulamadım. Güzel haberlerinizi bekliyoruz 🙏

Hanımlar hepimizin anneler günü kutlu olsun 😘 💐💐 yoğun 1 hafta geçti ne yazabildim ne okuyabildim.
Hastaneden çıkmadan oğlumun kanında enfeksiyon olduğu ve beslenirken oksijen seviyesi düştüğü için yoğun bakıma alındı. Dün ilk defa emzirme izni çıktı toparlanmış miniğim bayaa 🤲🤲
Kayınvalidem de burada valla ona da üzüldüm evde büyük oğlumla kalınca bebeği hiç göremedi. Bebiş çıkana ben de kendimi toplayana kadar yanımda kalacak. Ben özellikle kal dedim çünkü ağrıdan hiç bişey yapamıyorum. Ama ne hikmetse bize gelene kadar bişey yoktu bize gelince kolu ağrımaya başladı 😱😱 bişey istesem kolunu bahane ediyo ben de ben mi yapayım dedim artık 🤣🤣 en azından oğlunun ütüsü birikti onu yap dedim ben beceremiyorum beğenmez dedi. Ben de hiç bişey olmaz kırışık olmasından iyidir dedim eşim hazırladı bakalım yapacak mı 🤣🤣
Bayaa dolmuşum galibaa 🤦🤦

Valla dilediğiniz kadar kucağa alın bebişleri kızlar. İlk 3 ay zaten alışmaz sonrasında da hareketlenme başlayınca atın yere bi yorgan vb bişey üzerinde beraber oynayın. Keşke oğlum yanımda olsa da valla umrumda değil kimse indirmem kucağımdan 😍😍

Anneler gününüz kutlu olsun güzel anneler.💗 Burada uzun süre birbirimizi tanımadan yazıştık konuştuk. Birbirimizin tecrübesinden faydalandık birbirimize iyi geldik. Herkes çok kıymetli bundan sonra bir çoğumuz bebeğine odaklanıp buraları bırakacaktır. Herkese annelik yolcuğunda güzellikler diliyorum🌸🌸🌸🌸

ben yine bir gece hastanede kaldım düzenli sancım vardı iki kez açıklık baktılar açılma olmayınca almayacağım dedi doktor. Yarın tekrar bakarlar muhtemelen, açılana kadar devam 😅
Serklaj yoktu değil mi sende sürekli bakmaları da iyi değil alttan

Back
X