Merhaba öncelikle anneler gününüz kutlu olsun arkadaşlar

Biz de doğumumla beraber yoğun tempolu bir sürece girdik

Sizeee pozitifliğin dibine vuran bir doğumla geldim

Sezaryen oldum o gün 5 mayıs 12 gibi, kendi dr uma zaten güveniyordum ki yanılmadım neredeyse 0 ağrıyla narkozdan uyandım. Odaya geldiğimde oğlum zaten odada açlıktan odayı inletiyordu

Ben odaya gelince hemen bir bebek hemşiresi geldi oğlumu bana getirdi hemen ten tene temas ettik o duyguyu tarif edemem tüm endişelerim yerini huzura bıraktı yumuşacık mis gibi kokan pamuk oğlumu kucağıma aldım bir ufak emzirdim. Tek ağrı hissettiğim nokta kanama kontrolü yapılırken oldu o da çok minik bir şeydi. 5/6 saat sonra hafif bir yiyecek ardından hemşireler üstümü giydirdi ve ben desteksiz ayağa kalktım hemşire bile şaşırdı

O gece omzuma gaz sancısı girdi doğumla ilgili tek sorun diyebileceğim kısım buydu. Dr a haber verdi hemşireler gece hemen lavman yapıldı kısmen rahatladım. Gece boyunca yürüdüm merdiven indim çıktım derken sabahına lavaboya çıktım çok rahat şekilde. Sütüm gelmedi diğer çocuklarımda olduğu gibi hiç panik yapmadan mama takviyesine başladık hemen buna rağmen hastaneden 3. Gün çarşamba çıkarken sarılığı 8.65 gibi bir değerle taburcu olduk. Cuma günü kontrolümüzde yani doğumunun 5. Günü doğduğu kilodan 50 gram daha fazla olmuş kilosu ama sarılığı yüksek çıkınca dr karaciğer hala tam çalışmıyor kanda bi bakalım dedi 17.85 çıktı değer acil yatış verdi 1 gece fototerapi aldık ama şükür şimdi iyi oğlum

Ben bomba gibiyim ağrım sancım sızım yok sağa sola yatmada sorunum yok kalkıp oturmak vs hepsi normale döndü sütümde geldi

hamileliğim oyunca 8 kilo almıştım şu an üstümde 2 kilosu kaldı

korse kullanmaya hastanede başladım inanılmaz rahatlık 2. Kademeye geçtim bile

Göğüs uçlarım hafif sızlar gibi oldu dr um 2 tane krem verdi onları karıştırıp sürdüm emzirmeden sıcağa yakın suyla yıkadım hem sütüm çabuk geldi hem göğsüm yara olmadı en büyük korkularımdan biri daha boşa çıktı
Veee oğlum bize bir sürpriz yaptı sünnetli doğdu

Çok uzattım

doğum yapan arkadaşlar evlatlarınızı sağlıkla büyütün inşallah

doğum bekleyen arkadaşlarım sizlerde sağlıkla sorunsuz evlatlarınızı kucağınıza alın inşallah