2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Serklajım var zaten aç falan bıraktı doktor sezeryana alacakti son anda vazgeçti
Anladım canım açılmayı takip etmesi lazım serklajı patlatmamak için uğraşıyorlar mecbur İnş sancıların çıkmaz Bi kaç hafta daha ilerletebilirsin endol nidilat falan verdiler mi

Merhaba öncelikle anneler gününüz kutlu olsun arkadaşlar 🌸🌸

Biz de doğumumla beraber yoğun tempolu bir sürece girdik 😅 Sizeee pozitifliğin dibine vuran bir doğumla geldim 😅 Sezaryen oldum o gün 5 mayıs 12 gibi, kendi dr uma zaten güveniyordum ki yanılmadım neredeyse 0 ağrıyla narkozdan uyandım. Odaya geldiğimde oğlum zaten odada açlıktan odayı inletiyordu 🥰 Ben odaya gelince hemen bir bebek hemşiresi geldi oğlumu bana getirdi hemen ten tene temas ettik o duyguyu tarif edemem tüm endişelerim yerini huzura bıraktı yumuşacık mis gibi kokan pamuk oğlumu kucağıma aldım bir ufak emzirdim. Tek ağrı hissettiğim nokta kanama kontrolü yapılırken oldu o da çok minik bir şeydi. 5/6 saat sonra hafif bir yiyecek ardından hemşireler üstümü giydirdi ve ben desteksiz ayağa kalktım hemşire bile şaşırdı 😅 O gece omzuma gaz sancısı girdi doğumla ilgili tek sorun diyebileceğim kısım buydu. Dr a haber verdi hemşireler gece hemen lavman yapıldı kısmen rahatladım. Gece boyunca yürüdüm merdiven indim çıktım derken sabahına lavaboya çıktım çok rahat şekilde. Sütüm gelmedi diğer çocuklarımda olduğu gibi hiç panik yapmadan mama takviyesine başladık hemen buna rağmen hastaneden 3. Gün çarşamba çıkarken sarılığı 8.65 gibi bir değerle taburcu olduk. Cuma günü kontrolümüzde yani doğumunun 5. Günü doğduğu kilodan 50 gram daha fazla olmuş kilosu ama sarılığı yüksek çıkınca dr karaciğer hala tam çalışmıyor kanda bi bakalım dedi 17.85 çıktı değer acil yatış verdi 1 gece fototerapi aldık ama şükür şimdi iyi oğlum 😊 Ben bomba gibiyim ağrım sancım sızım yok sağa sola yatmada sorunum yok kalkıp oturmak vs hepsi normale döndü sütümde geldi 🥳 hamileliğim oyunca 8 kilo almıştım şu an üstümde 2 kilosu kaldı 😅 korse kullanmaya hastanede başladım inanılmaz rahatlık 2. Kademeye geçtim bile 😊 Göğüs uçlarım hafif sızlar gibi oldu dr um 2 tane krem verdi onları karıştırıp sürdüm emzirmeden sıcağa yakın suyla yıkadım hem sütüm çabuk geldi hem göğsüm yara olmadı en büyük korkularımdan biri daha boşa çıktı 😂

Veee oğlum bize bir sürpriz yaptı sünnetli doğdu 🥳🥳🥳🥳

Çok uzattım 😅 doğum yapan arkadaşlar evlatlarınızı sağlıkla büyütün inşallah 🤲 doğum bekleyen arkadaşlarım sizlerde sağlıkla sorunsuz evlatlarınızı kucağınıza alın inşallah 🤲

Yorumunuz için teşekkür ederiim.
Hastanede yapamadım lavman verdiler onunla yaptıkltan sonra eve geçtim. 3. Günüb sonunda ilk defa az da olsa tuvalete çıkabildim karnımda da gaz var. Çok acıyodu ama şuan daha iyi.
Bu arada evet sütm geldi ama banyo yapmaya çekindik dikişlerim kötü olur diye. Sabah duşa giricem. Ben kabızlıl için kimyon kaynatıp içtim tabi bebekte ishal oldu napıcam hiç bilmiyorum bu arada ayaklarım davul gibi şiş
Benimde aynı şekilde şiş yukarda tutmaya Özen gösterin şiliği iniyor . Doktorum 2 gün sonra banyo yap oradaki su geçirmez bandı çöz oraya sadece spanç koy demişti . Ben hastanede de duş aldım eve gelince de ertesi gün duşa girdim hemen sütüm gelsin diye ve rahatlamak için . Hiçbir sıkıntı olmadı duştan sonra sütüm de arttı Allahın izniyle ❤️bende sadece normal doğumu beklese miydim belki plesentam yukarı çıkardı diye düşünüyorum .çok üzülüyorum ama bebeğim sağlıklı olsun yeter ki

Selamlar 13’e dusmus allahimiza sukur🙏🏼 takip suresini uzatti. Carsamba gidecegim. Destekleriniz icin cok tesekkurler🩵🩵
Benim bebeğimde bugün 3 günlük ama fazla sarı görünmüyor . Acaba siz kontrolde mi anladınız yoksa gözlerinden vs.mi? Bizim kontrolümüz Salı günü o zamana kadar bir sorun olmaz inşallah . Benim kızımda çok uyuyor zor uyandırıyoruz . Emerken uyuyup kalıyor uyandırıp tekrar devam ediyoruz . Mama +anne sütüyle destekliyorum şu an . Mamayı da enjektörle mememi emerken kenardan veriyorum ki red yaşamayalım diye . Emzik verdim birkaç defa ama çıkarıyor bazen çok istemiyor gibi. Mamayı biberonla versem mi diye de düşünüyorum çünkü biberon Philips avent baya bir çekince geliyor baktım iyice . Bir de sizlere sorum Sezeryan sonrası korseye başladınız mı? Ve nasıl daha hızlı toparlanabiliriz ?

Anneler Günümüz Kutlu Olsun güzel annelerimmmm 🥰🥰♥️♥️♥️ ilk anneler günüm çok duyguluyum bol bol sarılıyorum kızıma, zaman su gibi akıp geçiyor yarın 1 hafta olacak doğuma gideli 🥹 bu arada dün 4.gündü göbek bağı düştü 😬 böyle erken mi düşerdi eşimle ben heyecanlandık görünce 🤭

Anladım canım açılmayı takip etmesi lazım serklajı patlatmamak için uğraşıyorlar mecbur İnş sancıların çıkmaz Bi kaç hafta daha ilerletebilirsin endol nidilat falan verdiler mi
Evet hem bebekler ne kadar içerde kalırsa kâr diye bakıyor hem de beni riske atmak istemiyor. 6 saatte bir nidicard içiyorum başka bir şey vermedi

Back
X