2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
O da olacak bir gün İnş canım benimkinin kafası sürekli sol kasığımda orayı çok sevdi herhalde ortaya geçse yolu bulurdu
Benimde aynı canım şimdi onu sorucaktım resmen sol ayağıma ağrı giriyoşuanda çok acayip kasılma gibi mi desem sanki vajinamdan bişey çıkıcak gibi

Ben de uzun süredir grubu takipteyim ama yazmıyordum bizim bebek de her an gelebilirmiş nişan geldi 36. Haftadayız ama çok beklemeye niyeti yok gibi doğum yapmış tüm annelere kolaylıklar diliyorum darısı bizlerin başına inşallah

Benimde aynı canım şimdi onu sorucaktım resmen sol ayağıma ağrı giriyoşuanda çok acayip kasılma gibi mi desem sanki vajinamdan bişey çıkıcak gibi
Bişey çıkacak da nasıl çıkacak cenin pozisyonunda yatınca ittiriyor ama düzeltiyorum ayağımı sıkışmasın diye duruyor şimdi eliyle vajinaya vurdu yürümemi engelledi saniyelik içerde yaramazlık yapıp duruyorlar yerleri rahat

Bu son günler ne zormuş böyle beklemek

Bu son günler ne zormuş böyle beklemek
Senin gene 1 haftan var daha bizim günlerde bitti bugün gelecek yarın gelecek diye diye geçirdik doğuracağıma kimse inanmıyor annem bile gezme ayarlamış cuma günü için doğurmam zaten diye

Senin gene 1 haftan var daha bizim günlerde bitti bugün gelecek yarın gelecek diye diye geçirdik doğuracağıma kimse inanmıyor annem bile gezme ayarlamış cuma günü için doğurmam zaten diye
Felaket bi ağrı ile uyandım ayaklarıma kadar indi yerimden tepişemedim bir iki dakika ama şimdi yine geçti ve tekrar gelmedi

Felaket bi ağrı ile uyandım ayaklarıma kadar indi yerimden tepişemedim bir iki dakika ama şimdi yine geçti ve tekrar gelmedi
Senin de bacaklarına vuracak herhalde sancın benimde öyle oluyor gelmeye niyet etmiş seninki bizde o da yok

Herkese günaydın. Doğum yapan anneler sütünüz ne durumda. Sarılığı var sütümde çok az. Hoşaf da içiyorum suda tüketiyorum ne yaptıysam artıramadım. Kullandığınız birşey var mı acaba? Çok acil sütümün artması gerekiyor

Ama bazen uzun uzun uğraşıyorum çıkmıyor her seferinde çıkması mı lazım
Çıkarsa çokyi olur canım bebiş rahat uyur. Bi de gaz bağırsağa inince daha çok zorlanıyomuş bebişler hemşire öyle demişti
Günaydın canım. Ben bol bol su içiyorum komposto yapmıştım onu yiyorum bir de süt artırıcı hap var solgarın onu kullanıyorum e ebebekten de içecek aldım şükür şuan sütüm iyi seviyeye geldi.

Eklentiler

• download-18.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 17
  • download-17.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 14
  • format_webp.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 14
Bunları kullanınca farkı gördün yani değil mi? Artırıyor gerçekten.

Valla annem de başımın etini yedi ver diye 20 gündür direniyordum 1.ayı bekleyemedim artık
Biz hastanedeki ikinci gecemizde verdik. Uyku krizi yaşadık, emmek istiyor ememiyor, daha süt yok vs. Hastanedeki ebe kundaklayıp emzik verince rahata erdi bizim kız. Gece uykularında veriyoruz artk biz. Gayette emiyo, kilo alımına da geçti artık. Ben olumsuz bir şeyini görmedim emziğin

Genelde bebekler sarilik olmus sanirim. Sarilik olmasin diye sekerli su verin diyolarya ole veren olmadimi hic.
Ben verdim ya bigün çok baygın gibiydi doğduğunun 3.günüydü. bnm kızım çok minnak 5. Gün bakıldı 5 ti sarılık düzeyi dr iyi dedi bugün 7. Gün tekrar kontrolü var inş yükselmemiştir. İyi gibi duruyor

Ben 37+1 de 2760gr doğum yaptım küveze girmedi çok şükür bir problem yasamadik

Benimde geç geldi sütüm göğüs pompan varsa sık sık sağım yapmaya çalış artırıyor bide ben bestlak almıştım doktor tavsiyesiyle. Onuda kullanabilirsin

Benim annem sadece 5 gün yanımda kaldı
Onun dışında hep tektim Banada çevremdekiler yalnız kalma diyordu ama çok şükür hiç sıkıntı yaşamadım
Hiç kulak asma tek yapabiliyorsan en iyisi kimseye minnetin yok en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…