- 20 Ocak 2020
- 5.175
- 2.523
- 173
- 31
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #29.081
Öyle oluyor bende öyleyim doğru düzgün uyuyamıyoruz ki şimdi de hazırlanıp kontrole gideceğim 40+0 bakalım ne diyecekDevami gelmedi ki canım yarım saat ara ile geldi iki defa sonra yok resmen dayak yemişim gibi uyandım sabah
Ya benimki o kadar değil ama geçen gün bebeği kucağına aldı gazı var aslında ağladı kucağında beni unutmuş falan diye tribe girdi hahha bebeğin sancısı var ne unutması 20 günlük bebekten nasıl bir performans bekliyorsun dedim mantıklı geldi ona da neyse ki ahha ya bu erkolar neden böyle?Günaydın kızlar, ilk bebeği olup eşi bebeği aşırı kıskanan var mı ? Benimki kafayı yedi. Emziriyorum bir memeyi hemen elimden alıp gaz çıkarmaya çalışıyor filan. Gitmiş bebek tartısı almış eve. İşi bıraksam mı bir süre filan diyor. 2 lohusa var valla bizim evde hayat çok zor
Öyle oluyor bende öyleyim doğru düzgün uyuyamıyoruz ki şimdi de hazırlanıp kontrole gideceğim 40+0 bakalım ne diyecek
Ay bunu bende yapayım ya nasıl yapılıyorBacak bacak üstüne atma testini denedim yapamıyorum kızlar sizce doğum yaklaşmış mıdır
Ben hep otri bebe kullanmıştım hala var mı bilmiyorumGunaydın kızlar bebeğin burnunu neyle temizliyorsunuz? Bıraz tıkanmış gıbı piyasada cok ürün var ne alsam işimi görür
Ben hep otri bebe kullanmıştım hala var mı bilmiyorum
Doktorum serum suyuyla yumuşatıp pompayla cekmemi önerdi.wee baby nin ağızla çekilen burun aspiratorunu aldım .çok güzel açtı burnu ben çok memnun kaldım.soyle bı fotoğraftq ekleyeyimGunaydın kızlar bebeğin burnunu neyle temizliyorsunuz? Bıraz tıkanmış gıbı piyasada cok ürün var ne alsam işimi görür
Sırtını duvara sıfır yaslayıp oturur pozisyonda bir bacağını diğerinin üstüne atmaya çalışıyorsun canım ama ChatGPTye göre kesin değilAy bunu bende yapayım ya nasıl yapılıyor
Hahaha yaptım şimdi sağ bacağımı attım solu zor attımSırtını duvara sıfır yaslayıp oturur pozisyonda bir bacağını diğerinin üstüne atmaya çalışıyorsun canım ama ChatGPTye göre kesin değil
Benim eşim de senin kucağında sakinlesiyor beni ne zaman benimser diye soruyorGünaydın kızlar, ilk bebeği olup eşi bebeği aşırı kıskanan var mı ? Benimki kafayı yedi. Emziriyorum bir memeyi hemen elimden alıp gaz çıkarmaya çalışıyor filan. Gitmiş bebek tartısı almış eve. İşi bıraksam mı bir süre filan diyor. 2 lohusa var valla bizim evde hayat çok zor
Benim bebeğim de aynı şekilde bir de meme emmek istemiyor 6 günlük sadece . Hastanede ilk günler göğüs ucun yok diye silikonla vermiştim mama verdim biberonla ama akılı meme gibi. Philips aventin. Dün denedik emzirme danışmanıyla gayet güzel tuttu ve emdi . Bugün sabah tek memeyi emdi şimdi de tutuyor ama ağlayarak bırakıyor ne yapacağım bilmiyorum. Bu kadar küçükken meme reddi yaşamam umarımKızlar bebeğim çok uyuyor iki gün önce sarılık 13 tü yarın tekrardan gidicez bakılacak ama doğduğu günden beri çok fazla uyuyor uykusu arasında emzirmek işkence gibi iki saatte bir emziriyorum ama bir saat neredeyse uyandırmaya çalışıyorum gece alarm kurdum saat başı alarmla uyanıp emzirdim alarm kurmasam sabaha kadar uyuyacak
Şimdi çıktım muayeneden 2 güne 1 kontrole gel dedi kendiliğinden doğum başlamazsa haftaya kendi başlatacak doğumu 3600 ölçtü kilosunu da sancı yine yok Bi kere 40 a yakın çıktı sadece eşime sinir oldum burayı yol mu edeceğiz ben nasıl getireyim seni diyorHakkında hayırlısı canımgelince haber et
Yine bu bir şey değil yaYa benimki o kadar değil ama geçen gün bebeği kucağına aldı gazı var aslında ağladı kucağında beni unutmuş falan diye tribe girdi hahha bebeğin sancısı var ne unutması 20 günlük bebekten nasıl bir performans bekliyorsun dedim mantıklı geldi ona da neyse ki ahha ya bu erkolar neden böyle?
ahahsh hem bebekle hem de babalarını büyütüyoruz resmenBenim eşim de senin kucağında sakinlesiyor beni ne zaman benimser diye soruyoremzirince dedim. Ona da mantıklı geldi
Canım dra göründün mü kantaron yağı iyi gelir belki.Kızlar bacaklarıma sıcak su döküldü bacaklarım kabardı hep krem sürdüm ama daha hızlı iyileşmesi için öneriniz var mı ??
Benimki arttı canım bi de emzğrdikten sonra sağıyorum elektrikli pompa ileBunları kullanınca farkı gördün yani değil mi? Artırıyor gerçekten.
Canim devlette kontrol.oliyordum bende senin gibi ya dogmazsa ne olacak dedim 40+1 de suyumun gelmesiyle kendi geldi eğer devlete gidiyorsan 41 e kadar bekle gelmezse acilden giriş yap yanimdaki anne öyle yapmistiŞimdi çıktım muayeneden 2 güne 1 kontrole gel dedi kendiliğinden doğum başlamazsa haftaya kendi başlatacak doğumu 3600 ölçtü kilosunu da sancı yine yok Bi kere 40 a yakın çıktı sadece eşime sinir oldum burayı yol mu edeceğiz ben nasıl getireyim seni diyor
Ah canım bu erkekler çok anlayışsızŞimdi çıktım muayeneden 2 güne 1 kontrole gel dedi kendiliğinden doğum başlamazsa haftaya kendi başlatacak doğumu 3600 ölçtü kilosunu da sancı yine yok Bi kere 40 a yakın çıktı sadece eşime sinir oldum burayı yol mu edeceğiz ben nasıl getireyim seni diyor
Ah canım düşüncesi bile yoruyo beniiiAy kızlar eşim yakama yapıştı işlerim yoğun diye 3 pazar oldu tatil yapamıyor hepsi sıkışmış. Annemi cagirmami istedi bende oda yoruluyor diye istemeye istemeye kabul ettim. Dün gece de görümcem eşimi aradı bilet almış bu akşam geliyor ben doğurmadan ev doldu emri vaki yaptı gelseydi ama doğumdan sonra daha gelseydi kac güne doğururum belli değil dogum öncesi tüm evin odaları doldu onca temizlik düzen boşa gitti.
Evet canım devletteyim doktor öyle dedi zaten kendi doğmazsa suni sancıyla başlatırız dediCanim devlette kontrol.oliyordum bende senin gibi ya dogmazsa ne olacak dedim 40+1 de suyumun gelmesiyle kendi geldi eğer devlete gidiyorsan 41 e kadar bekle gelmezse acilden giriş yap yanimdaki anne öyle yapmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?