2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Valla bizimkinde geçmedi 2 haftalık oldu. Teyzesi geldi eşimin bize, anneme çıktık kadın dedi ki bu ne hal sen değil kocan doğurmuş sanki noldu buna diyor. Kimseye dokundurmuyor, biri bir şey dese söyle yap böyle yap diye tersliyor bir acayip oldu. Azıcık büyüsün de ağlasın durmasın görürsün kaçacak delik arar diyorlar. Bilmiyorum böyle napcaz.

Valla kendi annesi geldi geçen gün şaşırdı kadın oğlumun ilk kez böyle hallerini görüyorum seni sinir ederse lafını söyle dedi benim yanımda durdu şaşırdım

Ben de vurdum kendimi yollara zaten kimsenin lafına bakmadım

Bizimki de psikopata bağladı. Gece bebek uyuyunca ben de uyudum. 3 e kadar uyumamış bebeğe bir şey olurmuş. Ya çocuk kusan bir çocuk değil çok şükür hiç kusmadı. Zaten hık dese ben uyanıyorum. Ya da memelerim sızlıyor ağladığında filan hissediyorum yani. Valla artık umursamıyorum bıraktım veriyorum çocuğu hatta emzirmek için gece kalkınca onu da uyandırıyorum ki biraz yorulsun da salsın. 2. Yi de yapalım diyor alırsın ikinciyi dedim

En az bir 15 gün hem kadın hem bebek için misafirliğe gidilmemesi lazım buna teyze hala amca herkes dahil bence
Bize 4.gün teyzemler geldi habersiz, bir de hediye sepet yapmışlar süslenmişler video çekiyorlar benim üstümde pijama saçlarım birbirine girmiş dikişlerimle uğraşıyorum, annem bile sinir oldu. Bu seremoniyi bir iki hafta sonra yapsalardı dedim haberim yoktu kızım dedi. Yanlarında bi 15dk oturdum bebek ağlıyor bahanesine kaçtım diğer odaya akşama kadar oturdular annemin başına kaldılar resmen bir de diyorlarmış azıcık uyandırsaydı sevseydik, sevdirmez annesi tırmalar sizi demiş annemde

Valla kendi annesi geldi geçen gün şaşırdı kadın oğlumun ilk kez böyle hallerini görüyorum seni sinir ederse lafını söyle dedi benim yanımda durdu şaşırdım
Aynen benim eşimin ailesi de öyle dedi ama laf söylesen daha da konuşuyor iyice sinirimi bozuyor. Kapattım ben sen haklısın dedim. Uzatıp kendimi daha fazla üzemicem anlamıyor adam. Bal gibi adam bal kabağına döndü

valla aynı durum yaa böyle bir sendrom var kesin, dün en son keşke sütün gelse de emzirsen bana çok rahatlık olurdu dedim eşime bozuldu artık dalga geçiyorum

valla aynı durum yaa böyle bir sendrom var kesin, dün en son keşke sütün gelse de emzirsen bana çok rahatlık olurdu dedim eşime bozuldu artık dalga geçiyorum
valla olsa emzirir, desemki erkeklerden de gelme durumu varmış bir kaç Dr dan duydum kesin dener

Kızlarrr ben sarılıktan uyandıramıyorum diye philips avent biberonla besleme sağladım cok mecbur kaldım. Sütüm iyi sağıyorum sürekli ama şimdi meme reddi basladıofff analık delilik cidden cok zor. Zombi gibi geziyorum ortalıkta napcam bilmiyorum kaç gündür cok sinir stresliyim. Bu arada dün 8.57 ye düstü sarılık değerimiz taburcu olduk. Bugün de ilk banyomuzu yaptık

Ooy canım benim çok geçmiş olsun avent meme reddi yaparmıymış ya bir de o kadar savunuyorlar, emzirme danışmanından destek al mutlaka hemen düzen değişir bence hiç stres olma

Ooy canım benim çok geçmiş olsun avent meme reddi yaparmıymış ya bir de o kadar savunuyorlar, emzirme danışmanından destek al mutlaka hemen düzen değişir bence hiç stres olma
Dün destek aldım kusum biberona elveda demen lazım dedi. Kasık biberonla beslemen lazım dedi ama öyle olunca beslenmeyi red ediyor resmen yemiyor kusum sütümü sürekli sağıyorum mecburn cünkü gögüslerim cok sisiyo ve ağrı yapıyo

Biberon için benim dr um lansinoh ve chicco önerdi meme reddi olmaz diye istersen bir bakıver kuzucum

Linuza geçmiş olsun canım. Bizde avent meme reddi yapmadı çok şükür bebekten bebeğe değişiyor bence.
Kaç numara baslık kullanıyosun canım peki. Bizim 2 numarayı cok zor cekiyo ve hemen uyuyo 20 cc icip uyuya kalıyor. 3 numarayı verdim yemiyo diyo 70 cc iciyor onunla cidden napcam bilmiyorum. Cocuk doktoru da 2 saate 1 besleniyorsa 45 cc 3 saate 1 besleniyosa 60 cc icmeli demistisiz nasıl yapıyorsunuz?

Biberon için benim dr um lansinoh ve chicco önerdi meme reddi olmaz diye istersen bir bakıver kuzucum
Emzirme danısmanı hayatınızdan biberonu tamamen cıkarmalısınız dedi kusum cidden kaç gündür anneliğimi sorguluyorum psikolojikmen cöküslerdyim

Canım bir kere bende verdim kendi sütümü hemen memeyi bıraktı emmek istemedi. Çay kaşığıyla azıcık azıcık zorla verdim ben de. Ağzını kapatıyordu sürekli ama bayağı zorladım bağır çağır 30 cc filan vermiştim.

Canım bizim 2 numara başlığımız. İlk sarılık fark edilince doktorumuz 30 cc mama takviyesi verdi günde 2 defa. Son 1 haftadır mamayı yapıyorum içmiyor çok nadir içiyor artık. bugün sabah huzursuzdu mesela mama yaptım onu içti keyfine göre anne sütünü memeden alıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…